צבירת נקודות
-
מישהו יכול לכתוב את כל הצבירת נקודות?
אני מבינה שאני צריכה להגדיר בכל מקום שבו אני רוצה שיצברו נקודות. ואח"כ אני רוצה שלוחה שבה כל תלמידה שומעת את סה"כ נקודות יש לה.
ניסיתי לעשות לפי ההגדרות כאן אך זה לא עבד לי
וכן אני רוצה שכל תלמידה תצבור גם לכיתה שלה וגם לעצמה. ז"א אני רוצה לעשות תחרות. כל תלמידה שמשתתפת צוברת לעצמה נקודה וכן צוברת עוד 100 נקודות לכיתה שלה. בסוף אני גם רוצה דוח מפורט כמה נקודות יש לכל תלמידה. כמובן שאני לא רוצה שהתלמידה תוכל להעלות לעצמה נקודות....
מצורף ההגדרות שהגדרתי בשלוחה שבה התלמידה צוברת את הנקודות:type=points_save enter_id_type=phone/digits/list/teudat_zehut/list_all_information points_add_amount=5 points_save_points_zero_no_add_end_goto=hangup points_save_points_zero_no_add_end_goto=/5/8 points_add_group=yes enter_id_type=phone/digits/list/teudat_zehut points_log_say=yes points_val_say=yes points_total_say=yes points_save_end_goto=/0
אשמח מאוד אם מישהו שעושה הרבה חסדים יוכל לעזור לי כי אני מיואשת...
-
@אבגדה
אין אפשרות שלתלמידה זה יעלה 1 ולכיתה 100
לא ברור כל כך מה השאלה שלך -
@33064325 אמר בצבירת נקודות:
@אבגדה
אין אפשרות שלתלמידה זה יעלה 1 ולכיתה 100
לא ברור כל כך מה השאלה שלךהצבירת נקודות לא עובדת לי.
אין בעיה אז גם לתלמידה וגם לקבוצה הצטבר 100 נקודות. -
@אבגדה למה לא עובד?
-
@אבגדה יש בעיה בהגדרה של סוג הזיהוי, ההגדרה כתובה פעמיים, גם בשורה 2 וגם בשורה 7, שורה אחת צריך למחוק, ובשורה שמאירים צריך להשאיר סוג זיהוי אחד, א"א להיכנס עם כל סוגי הזיהוי בשלוחה אחת.
כמו"כ שורות 4 ו5 ג"כ כפולות, אפשר שילך לשלוחה אחרת או ינתק, א"א גם וגם. -
@dudu אמר בצבירת נקודות:
@אבגדה יש בעיה בהגדרה של סוג הזיהוי, ההגדרה כתובה פעמיים, גם בשורה 2 וגם בשורה 7, שורה אחת צריך למחוק, ובשורה שמאירים צריך להשאיר סוג זיהוי אחד, א"א להיכנס עם כל סוגי הזיהוי בשלוחה אחת.
כמו"כ שורות 4 ו5 ג"כ כפולות, אפשר שילך לשלוחה אחרת או ינתק, א"א גם וגם.כתבתי כך:
type=points_save enter_id_type=phone/digits/list/teudat_zehut/list_all_information points_add_amount=5 points_save_points_zero_no_add_end_goto=hangup points_save_points_zero_no_add_end_goto=/5/8 points_add_group=yes points_log_say=yes points_val_say=yes points_total_say=yes points_save_end_goto=/0
כשאני מתקשרת הוא מבקש מספר אישי. אני מקישה וזה מיד מתנתק.
מה יכולה להיות הבעיה? -
@אבגדה בשורה 2 צריך לבחור את אחד מהאפשרויות
שורה 4 ו 5 תבחר רק אחד מהם -
@מוטלה אמר בצבירת נקודות:
@אבגדה בשורה 2 צריך לבחור את אחד מהאפשרויות
שורה 4 ו 5 תבחר רק אחד מהםמה ההבדל בין שורה 4 ל-5?
-
@אבגדה שורה 4 - ינתק בסיום, שורה 5 - יעבור לשלוחה 5/8, אתם צריכים להחליט אחד מהם. (בעקרון זה לא כ"כ משנה כי המערכת לא מתייחסת להגדרות כפולות וממילא המערכת תתייחס רק לפעם הראשונה שההגדרה כתובה)