איך אני מגדיר צינתוקים עד שעה מסוימת?
-
אני רוצה שיהיה אפשרות של צינתוקים רק עד שעה מסוימת (שלא יוכלו לצנתק בלילה)
מוגדר לי ששלוחה 2 הקלטות, מעביר אח"כ לשלוחת הפעלת צינתוק (יותר נכון תפריט, שלוחה 1 הפעלת צינתוק שלוחה 2 החזרה לתפריט ראשי)
אפשרי? -
למי שרוצה הצלחתי ב"ה לעשות את זה, אני כותב איך עשיתי אם עוד מישהו צריך את זה
שלוחה 2 היא הקלטות מוגדר שאחרי שהקליט עובר לשלוחה 852 ע"י ההגדרהrecord_end_goto=/852
שלוחה 852 - הגבלת כניסה לפי שעות אצלי מוגדר שנותן להיכנס מ8:00 בבוקר עד 21:00 בלילה ע"י ההגדרה
type=access_filter access_filter_1=H.08:00-21:00.*.*.*.*.*.* access_filter_log_save=yes access_filter_yes_goto=/ access_filter_no_goto=/364
שורה 1 פילטר כניסה לפי זמנים
שורה 2 מגדיר כניסה מהשעה 8:00 בבוקר עד 21:00 בלילה
שורה 3 הגדרה בשביל הפילטר
שורה 4 מוגדר שאם זה השעות המוגדרות יעבור לשלוחה 364
שורה 5 שאם נכנס לא בשעות המוגדרות יעבור לשלוחה ראשיתשלוחה 364 תפריט
type=menu
ולשים שלוחה 1 - הפעלת צינתוק
type=tzintuk list_tzintuk=80 tzintuk_admin=yes run_tzintuk_automat=yes tzintuk_end=/
ושלוחה 2 חזרה לתפריט הראשי
type=go_to_folder go_to_folder=/
וככה אם הקליט ואישר את ההקלטה בשלוחה 2 יעבור לשלוחה 852, ואם הוא בזמן שתואם את ההגדרות בשלוחה 852 יעבור לשלוחה 364 שהיא תפריט: שלוחה 1 הפעלת צינתוק, שלוחה 2 חזרה לתפריט הראשי.
אם לא נכנס בשעות המוגדרות יעבור לשלוחה הראשית
מיש שעדיין לא הבין יכול להסתכל כאן וכאן
וכמובן שלוחה להירשם לצינתוקיםtype=tzintuk list_tzintuk=80
מקווה שהואלתי למישהו
-
@yonatan אמר באיך אני מגדיר צינתוקים עד שעה מסוימת?:
למי שרוצה הצלחתי ב"ה לעשות את זה, אני כותב איך עשיתי אם עוד מישהו צריך את זה
שלוחה 2 היא הקלטות מוגדר שאחרי שהקליט עובר לשלוחה 852 ע"י ההגדרהrecord_end_goto=/852
שלוחה 852 - הגבלת כניסה לפי שעות אצלי מוגדר שנותן להיכנס מ8:00 בבוקר עד 21:00 בלילה ע"י ההגדרה
type=access_filter access_filter_1=H.08:00-21:00.*.*.*.*.*.* access_filter_log_save=yes access_filter_yes_goto=/ access_filter_no_goto=/364
שורה 1 פילטר כניסה לפי זמנים
שורה 2 מגדיר כניסה מהשעה 8:00 בבוקר עד 21:00 בלילה
שורה 3 הגדרה בשביל הפילטר
שורה 4 מוגדר שאם זה השעות המוגדרות יעבור לשלוחה 364
שורה 5 שאם נכנס לא בשעות המוגדרות יעבור לשלוחה ראשית
א
שלוחה 364 תפריט:
שלוחה 1 - הפעלת צינתוק
שלוחה 2 - העברה לשלוחה ראשיתוככה אם הקליט ואישר את ההקלטה בשלוחה 2 יעבור לשלוחה 100, ואם הוא בזמן שתואם את ההגדרות בשלוחה 100 יעבור לשלוחה 364 שהיא תפריט: שלוחה 1 הפעלת צינתוק, שלוחה 2 חזרה לתפריט הראשי.
אם לא נכנס בשעות המוגדרות יעבור לשלוחה הראשית
מקווה שהואלתי למישהותעביר לנושא חדש
-
@קול-הקווים שמתי בהסברים מסודרים ממשתמשים
-
@yonatan אני רוצה להבין משהו אני יש לי ככה תפריט ושלוחה 1 שמיעת קבצים ושלוחה 2 הקלטת קבצים [שזה עובר לשלוחה 1]
והגדרתי בשלוחה 2 שיהיה צינתוקים עכשיו אני רוצה לעשות שהצינתוקים לא יופעלו מ 12:00 בלילה עד 8:00 בבוקר אז ראיתי את ההגדרות שכתבת להעתיק אבל אני לא מבין ?
אני צריך לפתוח את השלוחה 852 וכל השלוחות שכתבת או שאני פשוט מעתיק את כל ההגדרות בשלוחה 2 של ההקלטות ???
אם אפשר לעזור תודה -
@חזקי-ראזנבערג נהוג לא לחדש נושאים כאלו ישנים תפתח נושא חדש