חדש!!!
-
@אבגדה מערכת הגדרות מתקדמות זה מערכת שאפשר להגדיר בה הגדרות במערכת שלכם דרך הפלאפון הגדרות שאפשר להגדיר אותם דרך האתר כעת ניתן להגדיר אותם דרך הפלאפון דרך מערכות הגדרות מתקדמות
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים עדכנתי מס' פתוח :0773234285
-
@avrham
תודה זה מאוד מאוד יפה המערכת הזואבל אני ניסיתי להגדיר שם למערכת שלי שלוחה לפתיחת IVR2 לשלוחה 9 ויש לי שם שידור חי וזה לא החליף אותו בפתיחת IVR2
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים מוזר אני אבדוק את זה
נ.ב. זה מערכת מאובטחת -
-
-
-
@קול-הקווים
שים לב יש הבדל גדול
אם אתה שולח את הנתונים ב GET אז אין כזה דבר שזה לא נשמר במקום כלשהוא בפרט אם יש לך אחסון אתרים שיתופי.
אם אתה שולח את הנתונים בPOST גם אז זה לא חייב להיות שזה לא נשמר אלא אם כן אתה עושה הצפנה ואו מקודד את הכל.... -
@אהרן-שובקס אמר בחדש!!!:
@קול-הקווים
שים לב יש הבדל גדול
אם אתה שולח את הנתונים ב GET אז אין כזה דבר שזה לא נשמר במקום כלשהוא בפרט אם יש לך אחסון אתרים שיתופי.
אם אתה שולח את הנתונים בPOST גם אז זה לא חייב להיות שזה לא נשמר אלא אם כן אתה עושה הצפנה ואו מקודד את הכל....גם שהבנתי....
-
יש דמה כמה מודולים שהוא לא אומר(כ:12 נוספים )
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים בדקתי וגם ניסיתי זה עובד כנראה הקשת מספר מערכת / סיסמא שגויים !
-
פתחתי שלוחה חדשה במערכת שלוחת השמעת קבצים שלוחה 50 (עשיתי שיהיה אפשר לעשות יותר מ9 שלוחות) ודרך המערכת עשיתי שיהיה חלוקת פרקי תהילים ולא עבד מישהו יודע למה
-
@יהודה-הוצלר-0 אני בודק את העניין עכשיו
-
@avrham
תודה -
@יהודה-הוצלר-0 בדקתי זה אמור לעבוד תבדוק עכשיו
-
@avrham
לא עובד -
@יהודה-הוצלר-0 בדקתי אצלי זה עובד הגדרתי את זה מצויין אולי מספר מערכת או סיסמא שגויים!
-
@avrham ????
-
@יעקב-קליין פשוט מאד אצלי זה עובד מצויין , ניסיתי להגדיר וזה הגדיר , תבדוק אולי הקשת מס' מערכת או סיסמא שגויים
-
@יהודה-הוצלר-0 אמר בחדש!!!:
פתחתי שלוחה חדשה במערכת שלוחת השמעת קבצים שלוחה 50 (עשיתי שיהיה אפשר לעשות יותר מ9 שלוחות) ודרך המערכת עשיתי שיהיה חלוקת פרקי תהילים ולא עבד מישהו יודע למה
תבדוק עם הגדרת טוב, וששאר השלוחות יהיו גם דו ספריות