מודול הפניה לפי רשימת תפוצה כהטמעה בכל מודול לא עובד לי
-
אני הכנסתי את ההגדרות הבאות בשלוחת הקלטות ולא מעביר לי לשלוחה!!!
type=record folder_move=/9/999/1/1 say_record_number=no say_record_menu=no record_end_goto=/9/999/1 check_template_filter=9 check_template_filter_active=yes check_template_filter_blocked_go_to=/12 check_template_filter_none_go_to=/11 check_template_filter_error_phone_go_to=/ -
@קו-המכלול תנסה ככה.
type=record folder_move=/9/999/1/1 say_record_number=no say_record_menu=no record_end_goto=/9/999/1 check_template_filter=9 check_template_filter_active_go_to= check_template_filter_blocked_go_to=/12 check_template_filter_none_go_to=/11 check_template_filter_error_phone_go_to=/ -
@רבי-יצחק אמר במודול הפניה לפי רשימת תפוצה כהטמעה בכל מודול לא עובד לי:
@קו-המכלול תנסה ככה.
type=record folder_move=/9/999/1/1 say_record_number=no say_record_menu=no record_end_goto=/9/999/1 check_template_filter=9 check_template_filter_active_go_to= check_template_filter_blocked_go_to=/12 check_template_filter_none_go_to=/11 check_template_filter_error_phone_go_to=/לצערי לא עובד
הבעיה היא שאני לדוג' לא רשום ברשימת תפוצה וזה לא מעביר אותי לשלוחה 11 -
@קו-המכלול יש לך רשי"ת מס' 9?
תנסה להוריד שורה אחרונה. -
@קו-המכלול יש לך רשי"ת מס' 9?
ברור
תנסה להוריד שורה אחרונה.
אוקיי
-
תנסה להוריד שורה אחרונה.
לא עבד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות