יש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1
-
אבל הוא לא נותן לי למה?-
-
@קלסר-של-שאלות שמת סלש הפוך?
-
@שואל-ברצינות מה שמתי????????????
-
@קלסר-של-שאלות אמר ביש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1:
תכתוב כך 1/1/1
-
פוסט זה נמחק! -
@קלסר-של-שאלות אמר ביש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1:
1\1\1
במקום
1/1/1
ואגב, באיזה מודל מדובר בכלל? -
@קלסר-של-שאלות ומזה סלש?
/
צריך לשים כזה / ולא כזה \ -
@שואל-ברצינות אמר ביש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1:
ואגב, באיזה מודל מדובר בכלל?
ממשק חדר ועידה
-
הי עשיתי בידיוק לפי ההוראות ואפילו ניכנסתי דרך שני טלפונים! (אחד בתור תלמיד והשני בתור מנהל)
וזה לא עושה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
הי עשיתי בידיוק לפי ההוראות ואפילו ניכנסתי דרך שני טלפונים! (אחד בתור תלמיד והשני בתור מנהל)
וזה לא עושה כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!דדחחווףף!!!!!!!!!!!!
-
פוסט זה נמחק! -
הצילו!!!!!!!!!!! למה הוא עושה לי את זה???????????
-
אני לא יודעת יכול להיות שמישהו ניסה ליפרוץ לי??????????
-
הצילו!!!!!!!!!!! למה הוא עושה לי את זה???????????
המספר מערכת וסיסמה נכונים?
-
@brochabar הרגע ניסיתי דרך הפלאפון ושם הכל עובד!
-
@קלסר-של-שאלות מה עובד?
-
וגם דרך המחשב...
-
@brochabar אמר ביש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1:
@קלסר-של-שאלות מה עובד?
בטאלפון? הכל כולל שלוחות וסיסמה.
-
@קלסר-של-שאלות בהרשמה לממשק, המספר מערכת וסיסמה שרשמת נכונים?
-
@brochabar אמר ביש לי כיתה א וכדי להיכנס צריכים ללחוץ 1 ואז לוחצים 1 להיכנס לכיתה א אחת ואז צריכים לשידור חי ללחוץ בפעם השלישית 1:
@קלסר-של-שאלות מה עובד?
במחשב הכל מילבד הבעיה שהיתה עוד מקודם.
אבל אני מפחד שמשהו בכל אופן הישתבש.