צינתוקים
-
אני רוצה שכל אחד שנכנס למערכת אוטמטי נירשום לצינתוקים או כמה שיש בוואצפ פון בשלוחה 5/4 נירשמים לצינתוקים
-
@moshe-0 אפשר להגדיר בשלוחה הראשית את ההגדרות של שלוחת הוספת מספר לרשי"ת, ולהגדיר בסוף ההגדרות:
template_add_ok_no_say_number=yesולהשתיק את הודעת
M1418לאלפית שנייה של שקט. -
פוסט זה נמחק! -
@moshe-0 אפשר להגדיר בשלוחה הראשית את ההגדרות של שלוחת הוספת מספר לרשי"ת, ולהגדיר בסוף ההגדרות:
template_add_ok_no_say_number=yesולהשתיק את הודעת
M1418לאלפית שנייה של שקט.מה המשמעות של ההגדרה?
-
@אברהם-איזן כתוב בהוספת מספר לרשי"ת:
אם רוצים שלאחר ההוספה לא יודיע "הוספתם בהצלחה את טלפון מספר .. והשמעת המספר " אלא רק הודעה פשוטה של "הוספתם את הטלפון שלכם לרשימת התפוצה"
(במידת הצורך בשביל ליצור שקט לגמרי ניתן להחליף את הקובץM1418להודעה שקטה)
יש לעדכן:template_add_ok_no_say_number=yesאם רוצים שלאחר ההוספה לא יודיע "הוספתם בהצלחה את טלפון מספר .. והשמעת המספר " אלא רק הודעה פשוטה של "הוספתם את הטלפון שלכם לרשימת התפוצה"- השורה הזאת(template_add_ok_no_say_number=yes) עושה שיהיה אפשרות להשתיק את ההודעה. -
-
@אברהם-איזן אין כזה דבר הרשמה אוטומטית לצינטוקים חינמיים ראה כאן
-
@moshe-0 אמר בצינתוקים:
אני רוצה שכל אחד שנכנס למערכת אוטמטי נירשום לצינתוקים או כמה שיש בוואצפ פון בשלוחה 5/4 נירשמים לצינתוקים
תוכל להשתמש בפילטר לפי רשימת צינטוקים שמי שלא נרשם לא יוכל להיכנס למערכת
https://f2.freeivr.co.il/post/41323 -
@33064325 הוא רוצה שמי שנכנס למערכת נרשם לצינתוקים, לא שמי שלא נרשם לצינתוקים לא יוכל להיכנס למערכת.
-
@נץ-החמה ואני רוצה מיליון דולר,
זה מה שאפשר בצינטוקים החינמיים
אין צורך לענות
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות