הגבלת כניסה לשלוחה למשתמשים קבועים ולשלושה חודשים בלבד
-
type=access_filter access_filter_yes_goto=/2 access_filter_no_goto=/3 access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.*.*.3M
הגדרה 2, זה לאן יעבור במקרה שלפי הגדרה 4 הוא יכול לעבור
הגדרה 3, זה לאן יעבור במקרה שאין אישור
הגדרה 4, שיתן לעבור במהלך 3 חודשים לפי תאריך עברי -
@יוסי-ברזסקי אתה צריך שתי שלוחות
1 שלוחת אקסס פילטר עם סינון לפי רשימת תפוצה 2. השלוחה המיועדת
תגדיר שלוחה 1 כךtype=access_filter access_filter_yes_goto=/2 access_filter_no_goto=/
וההגדרה כפי ש@מוטלה הסביר לך
access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.*.*.3M
ובנוסף את הקוד הבא
check_template_filter=3 check_template_filter_blocked_go_to=/ check_template_filter_none_go_to=/ check_template_filter_error_phone_go_to=/
כאן בדוגמא מי שברשימת התפוצה 3 יכנס לשלוחה שהיא פילטר לשלושה חודשים ולאחר מכן יחזור לתפריט הראשי
ובתוך השלושה חודשים יעבור לשלוחה 2
ומי שלא ברשימת התפוצה שלוש יחזור לתפריט הראשי -
@מוטלה זה אני מגדיר בשלוחה אליה אני רוצה להגביל את הכניסה ואני רוצה גם שרק מי שברשימת תפוצה יכול להיכנס?
-
@יוסי-ברזסקי אתה מסביר או שואל?
אתה צריך להגדיר פילטר לפי רשימת תפוצה שמי שנמצא ברשימת תפוצה יעבור לשלוחה של האקסס פילטר ובשלוחה של האקסס פילטר תכניס את ההגדרות שהבאתי לך ובהגדרה 2 תכניס את השלוחה שלשם אתה רוצה שיוכל להכנס במהלך ה-3 חודשים -
@מוטלה סליחה אני שואל מה אני מגדיר בשלוחה המיועדת?
-
@יוסי-ברזסקי לא הבנתי מה זה השלוחה המיועדת..
אתה רוצה שיהיה שלוחה של השמעת קבצים (לדוגמא) שיוכלו להכנס רק מי שהוספת ברשימת תפוצה ולמשך 3 חודשים, נכון?
בשביל זה אתה צריך 3 שלוחות:- פילטר לפי רשימת תפוצה שמי שנמצא ברשימה יעבור לשלוחה הבאה:
- פילטר שמעביר את המאזין לשלוחה הבאה רק במשך 3 חודשים (אקסס פילטר)
- שלוחת השמעת קבצים.
-
@יוסי-ברזסקי הסתדרת?
-
@מוטלה כן אבל אני מעוניין ששבוע לפני פקיעת התוקף של ההרשאה לכניסה לשלוחה המנוי ישמע על כך הודעה אישית זה אפשרי?
-
@יוסי-ברזסקי אולי תעשה באקסס פילטר שיעבור שבוע ליפני סוף התאריך לשלוחת השמעת קבצים שישמיע לו המוני עומד להגמר.
-
@avrham איך? מה אני מגדיר?
-
@יוסי-ברזסקי אין אפשרות לעשות מונה של חודשיים ו-3 שבועות...
אבל אם גם אחרי חודשיים טוב, בשלוחה של האקסס פילטר תעביר לשלוחה פנימית של פילטר לחודשיים שאחרי חודשיים שיעבור לשלוחה של הודעה אחת בלבד ששם ישמעו את ההתראה ובסיום יעברו לשלוחה של הקבצים. -
@יוסי-ברזסקי תוכל לעשות שאקסס פילטר יעבוד לחודשיים ולאחר מכן יעבור לשלוחת אקסס פילטר אחרת שיש שם הודעה שהמנוי עומד להגמר
נ.ב. אם זה אתה שביקשת ממני פיתוח לזה אז כנראה שלא הצלחתי... אני ינסה עוד פעם בשיטה שונה -
@מוטלה אמר בהגבלת כניסה לשלוחה למשתמשים קבועים ולשלושה חודשים בלבד:
@יוסי-ברזסקי אין אפשרות לעשות מונה של חודשיים ו-3 שבועות...
למה?
access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.*.*.83d
-
@שאול צודק!
לא חשבתי על זה.. -
@מוטלה לסיכום 1.אני עושה שהוא עובר אחרי חודשיים ושלושה שבועות לפילטר שמפנה לשלוחת השמעת קבצים פעם אחת בלבד ולאחר ההשמעת קבצים הוא עובר לשלוחה המבוקשת.
2.בפעם השנייה הוא עובר לפילטר לשבוע שמפנה לשלוחה המבוקשת ולאחר שבוע זה פג .
נכון איך בדיוק עושים את זה -
@יוסי-ברזסקי שלוחה הראשונה:
type=access_filter access_filter_yes_goto=/2 access_filter_no_goto=/ access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.*.*.83d
שלוחה השנייה:
type=access_filter access_filter_yes_goto=/2 access_filter_no_goto=/ access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.*.*.7d
ובשני השלוחות אתה צריך לכתוב בשורה 2 לאן ילך אם יש לו הרשאה ובשורה 3 לאן ילך אם אין לו הרשאה
-
@שמואל-ש אני רוצה בשלוחה השניה פעם אחת בלבד לא יום אחד וחוץ מזה עוד שלוחה שלישית אליה הוא מופנה אחרי פעם אחת שהיא גם פילטר לשבוע
-
@יוסי-ברזסקי לא הבנתי, תסביר לי עוד פעם מה בדיוק אתה צריך, שיעבור חודשיים ושלושה שבועות רגיל, ואחרי חודשיים ושלושה שבועות יעבור פעם אחת בלבד לשמיעת התראה שהתוקף כמעט פג ועדיין ימשיך לעבור לעוד שבוע ואחרי שבוע ייחסם לגמרי, כן?
-
@יוסי-ברזסקי אז שלוחה ראשונה
type=access_filter access_filter_yes_goto=/4 access_filter_no_goto=/3 access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.*.*.83d
שלוחה 2
type=access_filter access_filter_yes_goto=/4 access_filter_no_goto=/ access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.*.*.7d
שלוחה 3
type=toplay_time toplay_time_1=h.*.*.*.*.*.1. toplay_time_log_save=yes toplay_time_end_goto=/4
ושלוחה 4 השלוחה שיעברו לבסוף
-
@שאול רגע שכחת, שלוחה 2:
type=access_filter access_filter_yes_goto=/4 access_filter_no_goto=/ access_filter_1=h.*.*.*.*.*.*.*.*.7d
ושלוחה 4 היא השלוחה הסופית, כי הרי הוא רוצה שאחרי ההודעה יכנס עוד שבוע ולאחריה ייחסם לגמרי
עריכה: אז תערוך אצליך, ששלוחה 4 היא השלוחה הסופית