קומבינה להעלאת משרת פודקאסט לימות המשיח באופן אוטומטי?
-
פודקאסט זה בעצם שירות rss ש"דוחף" קבצי קול לתוכנה של הקליינט.
אז אני מעוניין להפוך את מערכת ימות המשיח לקליינט
דרך אגב, אני גם מחפש בדומה לזה להעלות מפודקאסט לגוגל דרייב באופן אוטומטי
אה ועוד דבר חשוב:אני מחפש פיתרון חינמי בלבד
נראה לי באופן כללי שהאני צריך להשתמש בשרת (חינמי-כבר אמרתי?) בשיתוף עם ifttt
https://ifttt.com/access/reset_login?return_to=https%3A%2F%2Fifttt.com%2Fapplets%2FdEFVs8qP-rss-to-google-drive
אבל קצת הלכתי לאיבוד.אודה לכל פיסת עזרה ומידע בנושא
-
פוסט זה נמחק! -
@jack
א. פודקאסט זה קובץ שמע (הסכת בעברית)
ב. RSS זה דף שבו רובוטים יכולים להיכנס, ולקבל את רשימת הקבצים בפורמט מיוחד.לכן אתה צריך מחשב (לאו דווקא שרת) שירוץ פעם בשעה/יום, ויבדוק האם נוספו קבצים חדשים לרשימה בRSS
ואם כן? יוריד את הקובץ החדש (הלינק מופיע בתוך הRSS) ויעלה אותו לימות-המשיח/גוגל-דרייב
אפשר להריץ את זה על מחשב ולתזמן את זה לפעם ביום.
וכמובן שצריך לכתוב בשביל זה קצת קוד אחר המחשב לא מבין מה אתה רוצה. -
@sbb0799 אני מעונין דווקא בשרת שיעשה את זה.
יש לך ניסיון למשל עם ec2 של אמזון?
האם אפשר לשים עליו סקריפט שיבדוק נגיד כל כמה שעות ויעלה את הקובץ האחרון לגוגלדרייב?
ומה לגבי מערכת טלפונית של ימות המשיח? יש מצב לעשות קומבינה דומה כדי להעלות לקו תוכן חדש כל כמה שעות באופן אוטומטי?
-
@jack אמר בקומבינה להעלאת משרת פודקאסט לימות המשיח באופן אוטומטי?:
חבל על הכסף
יותר זול אצל המתחרים. -
@jack אמר בקומבינה להעלאת משרת פודקאסט לימות המשיח באופן אוטומטי?:
יקר יחסית, כבר עדיף גוגל קלאוד
לפני שאתה בודק חברות שרתים, תחליט איך אתה בונה את האפליקציה שתרוץ (באיזה שפה, למשל) יש הרבה דברים שתוכל להריץ חינם לגמרי ואפילו אם תשקיע מחשבה תוכל להוציא את זה לפועל על גבי כלי CI כגון גיטהב..
ומה לגבי מערכת טלפונית של ימות המשיח? יש מצב לעשות קומבינה דומה כדי להעלות לקו תוכן חדש כל כמה שעות באופן אוטומטי?
שוב - זה לא קשור לימות המשיח (לכאורה, מכיר אותם רק מלפני כמה ימים אבל ההיגיון אומר ששירות כזה גם אם קיים יעלה לך סתם כסף בזמן ש=)זה דבר שצריך להתבצע בשירות חיצוני - תוכנה שתכתוב וכדו' - שתעלה את הקובץ למערכת (זה כן יבוצע דרך ה-API של ימות, ובחינם..)