בס''ד שליחת מייל ע''י הקשת המאזין
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר בבס''ד שליחת מייל ע''י הקשת המאזין:
ראיתי בפורום שרבים בקשו וחפשו שיהיה אפשרות למאזין להקיש כתובת מייל ולשלוח אליה הודעה ולא רק כמו שיש בימות שאפשר לשלוח למייל מוגדר מראש
אי לכך בסיוע גדול של @מוטלה ושל @ד-ב בניתי את המודול הבא
המודול הינו חינמי וללא התחייבות (אשתדל להתחזק אותו אך איני רוצה להתחייב על זמן)
ישנם שני אפשרויות א' לתת למאזין גם להקיש את נושא המייל ואת גוף המייל, אפשרות שניה להזין בקו את הנושא וגוף המייל (מיועד להרשמה למשל שלא תמיד צריך את כל הפרטים אז רושמים בקו בנושא שמדובר בהרשמה ואז כל מי ששולח מייל יופיע בנושא את מה שאתה הגדרתם בקו).
ועכשיו להגדרות
לאפשרות א' בה המאזין מקיש הכל יש לשים בשלוחה הרצויה את ההגדרות הבאותtype=api api_link=https://chsad.000webhostapp.com/c.php
וזהו השלוחה מוכנה.
אם נרצה שלא לתת למאזין את האפשרות להקיש את הנושא ואת גוף המייל נשים את ההגדרות הבאות
type=api api_link=https://chsad.000webhostapp.com/mail1.php api_add_replace_space=yes api_add_0=n=כאן כותבים את נושא ההודעה api_add_1=g=כאן כותבים את גוף ההודעה
וזהו השלוחה מוכנה
שימו לב לא לשכוח לכתוב את הנושא ואת הגוף אחרת יהיה כתוב לכם בנושא ''כאן כותבים את נושא ההודעה''בהצלחה, מקווה שעזרתי
- תודה רבה!
- אני לא הצלחתי לשלוח אפילו מייל אחד (ניסיתי 5 פעמים).
- יש אפשרות לצרף קבצים?
- אפשר לראות מי שלח, ומתי שלח?
@yonatan אמר בבס''ד שליחת מייל ע''י הקשת המאזין:
(אגב הגדרתי שיהיה נושא וגוף מייל מוגדרים מראש, וזה לא עבד. הוא חוזר על נא הקש את כתובת המייל, כשהורדתי זה עבד)
לי זה לא עבד בכל מקרה.
-
1 באיזה שרת זה עובד
2 האם זה עובד בפרבייט -
- בשרת הרגיל.
- נראה לי שעובד גם בפרייבט.
-
שלום וברכה
המודול שהבאתי לעיל עובד בשני השרתים (רגיל, פרייבט)
אין אפשרות לצרף קבצים כיון שגוגל חוסם את השרת כאשר שולחים קישורים (ואם אתה מתכוון קבצים אחרים תסביר בדיוק איך אתה חושב לעלות אותם, כיון שאם זה קבצים שלא צריך לעלות אותם אלא שאתה רוצה לכתוב בשלוחה, אז אתה יכול לכתוב את זה בגוף ההודעה)
בנוגע למי ששלח זה כתוב בחתימה של המייל מאיזה טלפון זה נשלח, ובנוגע לשעת שליחה זה כתוב במייל עצמו כמו כל מייל
אגב אצלי זה עובד מצוין תבדקו שוב, שיניתי עוד כמה דברים, מקווה שיעבוד לכולם עכשיו
ניתן לנסות להריץ את זה בדפדפן
בהצלחהשימו לב לפעמים הוא אומר שגיאה, אבל המייל נשלח
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר בבס''ד שליחת מייל ע''י הקשת המאזין:
אין אפשרות לצרף קבצים כיון שגוגל חוסם את השרת כאשר שולחים קישורים (ואם אתה מתכוון קבצים אחרים תסביר בדיוק איך אתה חושב לעלות אותם, כיון שאם זה קבצים שלא צריך לעלות אותם אלא שאתה רוצה לכתוב בשלוחה, אז אתה יכול לכתוב את זה בגוף ההודעה)
אני מעדיף להעלות למערכת ושישלח במייל.
בנוגע למי ששלח זה כתוב בחתימה של המייל מאיזה טלפון זה נשלח, ובנוגע לשעת שליחה זה כתוב במייל עצמו כמו כל מייל
עדיף שזה יהיה כתוב גם במערכת עצמה.
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק לי עדיין לא עובד.
-
@נץ-החמה
מה שמת בשלוחה ולמה אתה חושב שזה לא עובד -
type=api api_link=https://chsad.000webhostapp.com/mail1.php api_add_replace_space=yes api_add_0=n=ניסוי api_add_1=g=ניסוי
הוא אומר שיש שגיאה ובאמת המייל לא נשלח.
-
@נץ-החמה
תשלח לי מייל drusbtho@gmail.com
וננסה לפתור את הבעיה -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק
יש המון תקלות בהקלדת המייל באיזה שהוא שלב לחצתי על מקש שלוש והוא אומר לי כתובת המייל שנקלטה היא שבגלל לא גמרתי להקליד ניסיתי כמה פעמים ועדה לי אותו דבר -
@יוסף-ח
תקיש במתינות לפי ההוראות זה אמור לעבוד בקו שלי זה עובד מצוין
שים לב יש לכתוב כוכבית בין אות לאות ורק בסוף סולמית -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אני לא מצליח להקיש את הספרה 1
-
@avrham אמר בבס''ד שליחת מייל ע''י הקשת המאזין:
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אני לא מצליח להקיש את הספרה 1
לספרה אחד תקיש פעמיים אחד (11)
-
משהו יכול לעלות הסבר מפורט
1 איך אני כותב מספרים
2 איך אני כותב אותיות באנגלית כי המקשים בעברית
תודה -
@משה-כהן-2
א' בנוגע לכתיבת מספרים ישנם ב' אפשרויות א' לכתוב למשל בשביל הספרה 2 ארבע פעמים 2 ולדוגמה לצורך הקשת הספרה 9 נקיש חמש פעמים (כלומר פעם אחת נוספת מסך האותיות הקיימות במקש, מסך האותיות באנגלית כמובן), אפשרות שניה כאשר יש כמה מספרים ברצף אם לא מקישים * בין הספרות זה נרשם בתור מספרים כלומר אם המייל הוא 852654 ג'ימייל קום אז נקיש 852654 ללא כוכבית ביניהם ורק נלחץ סולמית לאישור
ב' בנוגע לאותיות באנגלית הם רשומים על מקשי הטלפון (ואין לי איך לעזור בזה יותר חוץ מלעלות תמונה של כלל המקשים) -
משהו יכול לעלות לתמונה של המקשים באנגלית
-
@משה-כהן-2 הנה הרשימה:
2
=a
22
=b
222
=c
2222
=2
3