פוסט תגובות על המודולים מבית חדר 1
-
פוסט תגובות על המודולים, הפיתוחים וההדרכות מבית חדר 1
באשכול זה תוכלו להגיב, לשאול שאלות ולהעלות רעיונות חדשים על המודולים והפיתוחים החכמים והמשוכללים מבית חדר 1.
מודולי חדר 1:
לכניסה לתג "חדר 1" לחצו כאן!
יחי המלך המשיח!
חדר 1.תגובות:
-
@חדר-1
משהו לא עובד לי כאן מצורף ההגדרות
שלוחה אחת תפריט שבתוך השלוחה יש את השלוחות ניתובtype=menu tzintuk_admin=yes list_tzintuk=123 tzintuk_end=/1/1 run_tzintuk_automat=yes title=מעבר לשירות הלקוחות enter_if_time=12:00-14:30-17:-16:00.*.*.* enter_if_time_close_goto=/1/2
שלוחה אחת חדר ועידה
type=confbridge conf_bridge_type=speech conf_bridge_exit=yes confbridge_music_on_hold=ztomao+patiach confbridge_live_no_goto=wait_live
שלוחה שתים הפעלת צינתוק
type=tzintuk tzintuk_admin=yes list_tzintuk=123 tzintuk_end=/1/1 run_tzintuk_automat=yes title=מעבר לשירות הלקוחות enter_if_time=12:00-14:30-17:-16:00.*.*.* enter_if_time_close_goto=/1/2 tzintuk_end=/1/2
השורה האחרונה היא העברה לחדר ועידה.
שלוחה ארבע ניהול חדר ועידהtype=confbridge conf_bridge_type=admin conf_bridge_folder_to_play=/1/1 ;main=password password=********
אשמח שמישהו יעזור לי
-
@יהודה-הוצלר-0 צריך לכתוב
type=menu tzintuk_admin=yes list_tzintuk=123 tzintuk_end=/1/2 run_tzintuk_automat=yes title=מעבר לשירות הלקוחות enter_if_time=12:00-14:30-17:-16:00.*.*.* enter_if_time_close_goto=/1/2
**
יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד! -
באיזה שלוחה
-
@חדר-1 הייתי מתקן את הכותרת
זה לא ניתוב שיחה! -
@איש-יהודי-טוב אז מה זה
-
@איש-יהודי-טוב אמר בהאפשרות הפשוטה ביותר לניתוב השיחה ללא עלות יחידות!!!:
זה לא ניתוב שיחה!זה ניתוב לשירות לקוחות.
**
@חדר-1
שלוחה שתים זה שולח צינתוק ואז אומר השלוחה אליה בקשת לעבור אינה ניתנת להפעלה עקב חוסר בהגדרות אנא פנה למנהל המערכת ואז זה שולח עוד פעם צינתוק ואז אני מנתק וזה ממשיך לשלוח לי צינתוקים כמה פעמים -
@יהודה-הוצלר תראה:
שלוחה 1 בתפריט ראשי:type=menu tzintuk_admin=yes list_tzintuk=123 tzintuk_end=/1/2 run_tzintuk_automat=yes title=מעבר לשירות הלקוחות enter_if_time=12:00-14:30-17:-16:00.*.*.*
שלוחה 1 שבתוך 1:
type=confbridge conf_bridge_type=speech conf_bridge_exit=yes confbridge_music_on_hold=ztomao+patiach confbridge_live_no_goto=wait_live
שלוחה 2 שבתוך שלוחה 1:
type=tzintuk tzintuk_admin=yes list_tzintuk=123 tzintuk_end=/1/1 run_tzintuk_automat=yes title=מעבר לשירות הלקוחות
שלוחת ניהול חדר הועידה:
type=confbridge conf_bridge_type=admin conf_bridge_folder_to_play=/1/1 password=כאן תכתוב את סיסמת הגישה
בהצלחה!
**
@חדר-1
זה עדין ממשיך -
@יהודה-הוצלר-0 כתבת את הסיסמא? עשית הכל לפי מה שכתבתי? השתקת והעלית את כל הודעות המערכת שרשמתי?
לא נשמע לי הגיוני, לי יש את זה וזה מצוין.
תעשה שוב לפי ההוראות למעלה.**
-
@חדר-1
שלוחה 2 עושה לי צינתוק ואז אומר השלוחה אליה בקשת לעבור אינה ניתנת להפלה עקב חוסר בהגדרות ואז שולח עוד פעם צינתוק ואז אומר עוד פעם השלוחה אליה וכו' ואז אני מנתק וזה שולח עוד פעם רק זה לא עובד לי -
@יהודה-הוצלר-0 אז תנסה לבדוק האם באמת קיימת שלוחה מספר
/1/2
. -
@נץ-החמה
זה קים הנה ההגדרותtype=tzintuk tzintuk_admin=yes list_tzintuk=123 tzintuk_end=/1/1 run_tzintuk_automat=yes title=מעבר לשירות הלקוחות
-
פוסט זה נמחק! -
@חדר-1 אמר בהאפשרות הפשוטה ביותר לניתוב השיחה ללא עלות יחידות!!!:
@איש-יהודי-טוב אמר בהאפשרות הפשוטה ביותר לניתוב השיחה ללא עלות יחידות!!!:
זה לא ניתוב שיחה!זה ניתוב לשירות לקוחות.
גם זה לא
@יהודה-הוצלר-0 אמר בהאפשרות הפשוטה ביותר לניתוב השיחה ללא עלות יחידות!!!:
@איש-יהודי-טוב אז מה זה
הייתי קורא לזה: שירות לקוחות ללא עלות יחידות
-
פוסט זה נמחק! -
@חדר-1 אפשר. תעשה עריכה על הפוסט הראשון, ותערוך את הכותרת שמופיעה למעלה
-
@יהודה-הוצלר-0 אמר בהאפשרות הפשוטה ביותר לניתוב השיחה ללא עלות יחידות!!!:
@חדר-1
שלוחה 2 עושה לי צינתוק ואז אומר השלוחה אליה בקשת לעבור אינה ניתנת להפלה עקב חוסר בהגדרות ואז שולח עוד פעם צינתוק ואז אומר עוד פעם השלוחה אליה וכו' ואז אני מנתק וזה שולח עוד פעם רק זה לא עובד ליאולי מישהו יודע למה לא משנה לי מה זה אם זה ניתוב שיחה ללא עלות או ניתוב לשירות לקוחות ללא עלות למעלה כתוב את ההגדרות