כניסה לניהול
-
ויש מספרים ברשימת תפוצה מס' 1?
-
רק שלי דהיינו המנהל היחידי
-
יופי. אז תגדיר בשלוחה 0 ככה וגמרת:
type=admin_login admin_login_no_password=yes check_template_filter=1 check_template_filter_none_go_to=/9/7/3 check_template_filter_blocked_go_to=/9/7/3
-
במקום כל מה שכתבת שם כמובן
-
טוב אז צריך לתקן מה שכתב עמוד הימיני פטיש החזק:
יש לך שלוחה ניהול נניח שלוחה 0 אתה מכניס לשם את ההגדרות שכתב oror053 ואתה משנה שם את השורה שכתוב בה את הספרה חמש לשלוחה של הרשימת תפוצה -
@mhl מסתמא הוא התכוון 'למספר' של רשימת התפוצה.
בכל אופן, עכשיו זה עובד? -
עובד לי מצויין ממש תודה רבה...
אבל לדעתי ההדרכה של הפטיש החזק מטעה מאוד הנה ההדרכה:
יש לך שלוחה ניהול נניח שלוחה 0 אתה מכניס לשם את ההגדרות שכתב oror053 ואתה משנה שם את השורה שכתוב בה את הספרה חמש לשלוחה של הרשימת תפוצה (אם אין לך תפתח בשלוחות החדשות שלוחה של רשימת תפוצה, אגב אני פתחתי במערכת שלוחות של שתי ספרות ומאז יש לי מלא שלוחות ואני מסודר אתה יכול להגדיר את המערכת שלך לשתי שלוחות)
לאחמ''כ אתה חוזר לתפריט הראשי מוסיף שלוחה חדשה שהגדרות שלה יהיו של ניהול ורושם את המספר של שלוחת הניהול החדשה בשתי השורות הבאות של ההגדרה שהובא למעלה כאשר במקום האות A אתה רושם את מספר שלוחת הניהול החדשה
עד כאן ברור
כעת אתה מתקשר למערכת נכנס לשלוחה של הרשימת תפוצה נרשם
מומלץ מאוד לשים קוד לשלוחה של רשימת התפוצה אלא א''כ אתה רוצה שיהיה הרבה מאוד מנהלים -
@mhl אכן אני מבין את המקום לטעות. פשוט מקודם לא קראתי את כל השרשור
-
עוד שתי שאלות:
א. איך כל המאזינים הגיעו לשם?
ב. אפשר לעשות כזה דבר גם בשלוחה מסויימת כלומר שלוחה עם סיסמה ורק אני יוכל להיכנס בלי סיסמה?
בתודה מראש על העזרה..... -
@mhl
א. מה שקרה זה שאתה הגדרת כניסה לשלוחה ללא סיסמה (כמו במדריך), אבל ההגדרה שרק מי שברשימת התפוצה 1 יכול להיכנס פשוט לא היתה... אז כולם נכנסו..
ב. בודאי שאפשר. תעשה ממש אותו דבר -
@mhl
ב. תכניס את השלוחה הזו לתוך שלוחת תפריט שם תגדיר סינון מי שברשימת תפוצה שיכנס לתוך השלוחה הפנימית, מי שלא מנהל שיעבור לשלוחה אחרת עם סיסמא ואחרי שיקיש את הסיסמא שיעבור לשלוחה הפנימית -
@oror053
א. אבל רק מי שנרשם לצינתוקים היה יכול להיכנס, אז היה צורך באיזשהו הרשמה השאלה איך נרשמו? -
@mhl כולם יכלו להיכנס. פשוט לא הגדרת שם שום חסימה
-
פוסט זה נמחק! -
@מוטלה
ב. השלוחה הזאת מוכנה כבר עם תתי שלוחות אפשר עכשיו להעביר את כולו? -
@mhl אם אין לך שלוחה של הקלטות וכדו' שמוגדר שם שיקליט לתוך שלוחה אחרת אז אין שום בעיה
-
מוגדר שמשלוחת ההקלטות בשלוחה אחרת שיפנה לשלוחה הזאת אפשר?
ואם כן איך מבצעים זאת הלכה למעשה? -
פוסט זה נמחק! -
כדי שלא יקרה מה שקרה אפשר הסבר יותר מפורט על כל הגדרה?
מה זה הספרה 1?
איפה זה שלוחה B? -
@mhl הספרה 1 זו רשימת התפוצה עם המספר שלך.
שלוחה B - תצטרך לפתוח