חיבור סליקת אשראי במרכז הקניות
-
שלום לכולם
האם מישהוא יכול להסביר לי כיצד אני מחבר את מנוע הסליקה שלי בנדרים למרכז הקניות של ימות?זה מה שהגדרתי בחלק הראשון:
type=yemot_shopping yemot_shopping_store_address_link=7865543 yemot_shopping_quick_registration_to_the_store_without_consent_to_anything=yes yemot_shopping_play_store_details_once_per_call=yes play_the_product_details_and_categories_in_the_store=no yemot_shopping_how_to_play_the_products_for_sale=order_product_by_categories yemot_shopping_how_to_play_the_products_for_sale_by_category=hearing_the_products_of_the_category yemot_shopping_play_the_payment_summary_for_the_product_before_ordering=no yemot_shopping_options_payment=credit_card yemot_shopping_end=/ואז מיד עברתי להגדרות תשלומים:
credit_card_type=nedarim_plus credit_card_terminal_number=89765 credit_card_create_invoice=yes credit_card_record=yes credit_card_save_cvv=yes credit_card_send_mail_ok=yes credit_card_send_mail_log=yes credit_card_skip_play_ok_number=yes credit_card_end_goto=/ credit_card_max_tashloumim=1אשמח אם מישהוא יכול לעזור לי בנידון...
תודה

-
@ass אתה צריך מספר מוסד של נדרים פלוס
לחיבור למערכות ימות המשיח -
@רבי-יצחק אמר בחיבור סליקת אשראי במרכז הקניות:
@ass אתה צריך מספר מוסד של נדרים פלוס
לחיבור למערכות ימות המשיחשמתי מספר מוסד, כתבתי פה מספר אקראי רק לשם דוגמא
(כדי לא לחשוף אותו)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות