באתר ניהול המערכת - האם יש אפשרות לשמור מס' מערכת מסוים?
-
@עתיקין מחשב פרטי ואכן הסיסמא נשמרת.
לא זו הבעיה.
אני דברתי על כך שגם מס' מערכת מסוים יישאר ברירת מחדל או משהו כזה
כך שכאשר אלחץ על אתר הניהול מיד יכניס אותי לניהול בלי לבחור מס' מערכת אפילו -
עשיתי בעבר כזה רעיון נחמד, תורידו את הקובץ
קול הקולות.rar
ותפתחו את זה באמצעות פנקס רשומות ותערכו את הטעון שינוי (את השם ואת מספר המערכת ואת הסיסמא בחרתי לשם דוגמא בלבד):
ותעשו שמור.
ישנה אפשרות להוסיף תמונת אייקון בצד הלשונית בדפדפן, באם יהיה ביקוש אני יוסיף כאן את השורה ואת ההוראות.
אחרי שאתה פותח את זה, אתה עושה סימניה על זה - וזהו.
כאן תוכלו לראות את זה לפני השינוי
קול הקולות.html -
@חנון-המרבה אני ישמח אם תעלה את השורה המדוברת
-
בתיקיית הקובץ ששמת את ה-HTML תוסיף תמונה לדוגמא בשם icon.png ובקובץ HTML תוסיף את השורה
<link rel="icon" href="icon.png">
בתוך תגית ה-head.
אתה יכול לשים תמונות בסיומות png/jpg/gif/ico.
התמונה יכול להיקרא גם בעברית ואם למשל שם התמונה היא "תמונה" בסיומת gif אז תשים את השורה<link rel="icon" href="תמונה.gif">
אתה גם יכול לשים בשורה נתיב מלא של התמונה במחשב, אם התמונה אינו בתיקיית ה-HTML, כך
link rel="icon" href="file:///??????"
במקום הסימני שאלה שים את הנתיב של התמונה. (טיפ לעשות זאת, תלחץ על התמונה ותעשה "העתק נתיב" בלשונית בית בסייר קבצים, ותדביק את זה במקום הסימני שאלה, רק שים לב שלא יהיו מרכאות מיותרים - ז"א שכשמדביקים את הנתיב, הוא מדביק את זה עם מרכאות, ואת המרכאות האלו צריכים למחוק).
-
פוסט זה נמחק! -
@חנון-המרבה אחרי שעשיתי שמור לפנקס רשימות. לא הבנתי מה אני עושה?
מעתיק את כל המלל הזה לשורת כתובת האינטרנט?
או מה?
תודה רבה -
@שמעון-לאופר הקובץ הוא html אחרי השינויים שאתה עושה לו שמור הוא צריך להישאר קובץ html אתה לוחץ עליו והוא פותח לך את המערכת.
-
@מוטלה אה אוקיי עובד מצוין
פצצה!!!! וואי כמה זמן חיכיתי לזה...
תודה ענקית ל @חנון-המרבה
אין על מתמחים טופ!!! -
@שמעון-לאופר בפנקס רשימות אתה יכול ליצור הרבה סוגים של קבצי מערכת, למשל גם קבצי ini וגם קבצי tts, אל תעשה שמור בשם, תעשה שמור בלבד והוא ישאר html.
-
@מוטלה אמר בבאתר ניהול המערכת - האם יש אפשרות לשמור מס' מערכת מסוים?:
בפנקס רשימות אתה יכול ליצור הרבה סוגים של קבצי מערכת, למשל גם קבצי ini וגם קבצי tts
במה זה עוד יכול להועיל? אם תוכל להחכימני
-
@שמעון-לאופר כל סוגי הקבצים שנצרכים במערכת של ימות המשיח, אתה כותב מה שצריך קורא לקובץ בשמו ובסיומת של ini. ובקידוד utf8 וזה משתנה לקובץ מערכת, וכן קובץ טקסט שהמערכת תקריא, אתה שומר בסיומת tts. ובקידוד הנ"ל, ומעלה למערכת והיא משמיעה אותו כקובץ שמע.
-
-
@חנון-המרבה אמר בבאתר ניהול המערכת - האם יש אפשרות לשמור מס' מערכת מסוים?:
בתיקיית הקובץ ששמת את ה-HTML תוסיף תמונה לדוגמא בשם icon.png ובקובץ HTML תוסיף את השורה
<link rel="icon" href="icon.png">
בתוך תגית ה-head.
אתה יכול לשים תמונות בסיומות png/jpg/gif/ico.
התמונה יכול להיקרא גם בעברית ואם למשל שם התמונה היא "תמונה" בסיומת gif אז תשים את השורה<link rel="icon" href="תמונה.gif">
אתה גם יכול לשים בשורה נתיב מלא של התמונה במחשב, אם התמונה אינו בתיקיית ה-HTML, כך
link rel="icon" href="file:///??????"
במקום הסימני שאלה שים את הנתיב של התמונה. (טיפ לעשות זאת, תלחץ על התמונה ותעשה "העתק נתיב" בלשונית בית בסייר קבצים, ותדביק את זה במקום הסימני שאלה, רק שים לב שלא יהיו מרכאות מיותרים - ז"א שכשמדביקים את הנתיב, הוא מדביק את זה עם מרכאות, ואת המרכאות האלו צריכים למחוק).
היכן שמים את התמונה? הרי הקישור צריך להפעיל את התמונה מאיזה מקום
-
@963 אמר בבאתר ניהול המערכת - האם יש אפשרות לשמור מס' מערכת מסוים?:
בתחילת הפוסט כתוב
בתיקיית הקובץ ששמת את ה-HTML תוסיף תמונה
-
עשיתי בעבר כזה רעיון נחמד, תורידו את הקובץ
קול הקולות.rar
ותפתחו את זה באמצעות פנקס רשומות ותערכו את הטעון שינוי (את השם ואת מספר המערכת ואת הסיסמא בחרתי לשם דוגמא בלבד):
ותעשו שמור.
ישנה אפשרות להוסיף תמונת אייקון בצד הלשונית בדפדפן, באם יהיה ביקוש אני יוסיף כאן את השורה ואת ההוראות.
אחרי שאתה פותח את זה, אתה עושה סימניה על זה - וזהו.
כאן תוכלו לראות את זה לפני השינוי
קול הקולות.htmlלמה אצלי לא נפתח כהוגן אלא כמו זה
慒ⅲܚċ܅ā肀杕ȴଃ꼄–
???אולי אפשר להביא פה כל מה שצריכים לכתוב, בה HTML File?
(עכשיו אי אפשר לעשות העתק הדבק משום שזה רק צילום)תודה רבה על הרעיון זה נראה טוב
-
-
@חנון-המרבה
יש אפשרות לחסוך גם את ה-אנטר? -
@איש-ימיני דהיינן שלא יהיה הלחצן?!
(לתשומת ליבכם, ברגע שלחצתם על הסימניה, תלחצו על אנטר ואתם בתוך המערכת...) -
@איש-ימיני דהיינן שלא יהיה הלחצן?!
(לתשומת ליבכם, ברגע שלחצתם על הסימניה, תלחצו על אנטר ואתם בתוך המערכת...)שלא יצטרכו להקיש אנטר
במילים אחרות: שמיד כשלוחצים על הסימניה זה יכנס למערכת -
אולי עם סקריפט.
תשאל את המומחים לענייני ג'אווה סקריפט