באתר ניהול המערכת - האם יש אפשרות לשמור מס' מערכת מסוים?
-
@חנון-המרבה שמתי באותו מקום (שולחן עבודה) קובץ בשם תמונה
ושמתי את הפקודה הבאה<link rel="icon" href="תמונה.gif">
הסיומת לא הבעיה כי הסיומת נכונה
-
@חנון-המרבה @brochabar
אמר בבאתר ניהול המערכת - האם יש אפשרות לשמור מס' מערכת מסוים?:לחיצה ימנית על העכבר>פתח באמצעות>פנקס רשומות.
זה מה שזה נותן לי,אין פינקס רשימות:
-
@יהונתן-כץ תבחר באפלקצייה אחרת (לא לשכוח להוריד את סימון שיפתח תמיד באפלקצייה אחרת)
ותעשה את פנקס הרשימות בהצלחה -
@brochabar זה מה יש....
-
@יהונתן-כץ מצוין עכשיו תלחץ באפלקציות נוספות
-
@brochabar פצצה תודה
-
@חנון-המרבה @brochabar יש אולי דרך לעשות ככה קיצור לכל הקווים שלי? כלומר שאני יפתח קישור או משהו ויהיה לי את כל הקווים עם השמות? יש סיכוי?
-
@brochabar אמר בבאתר ניהול המערכת - האם יש אפשרות לשמור מס' מערכת מסוים?:
@חנון-המרבה אם תוכל לעשות גם סימינייה לתוך מקום במערכת לדוגמה מה שאני צריך זה סימנייה לשיגור הודעות
תלחץ contrl + D ואז עוד...
איפה שמודגש בצהוב תדביק את הקוד
לפני צריך לשים שם משתמש וסיסמה נכונים פה
javascript:(function(){ var arr=[["user","0771234567"],["password","1234"],"https://www.call2all.co.il/ym/index.php?view=customer_select_campaign"] ,nw=window.open(),form=document.createElement("form");form.setAttribute("method","post");form.setAttribute("action","https://www.call2all.co.il/ym/login.php");for(i of arr){var add=document.createElement("input");add.setAttribute("type","hidden");add.setAttribute("name",i[0]);add.setAttribute("value",i[1]);form.appendChild(add);}nw.document.body.appendChild(form);form.submit();setTimeout(function(){nw.location.href=arr[2];},2);})()
-
@יהונתן-כץ אמר בבאתר ניהול המערכת - האם יש אפשרות לשמור מס' מערכת מסוים?:
@חנון-המרבה @brochabar יש אולי דרך לעשות ככה קיצור לכל הקווים שלי? כלומר שאני יפתח קישור או משהו ויהיה לי את כל הקווים עם השמות? יש סיכוי?
אפשר לעשות את זה באמצעות סימניות
javascript:(function(){ var arr=[["user","0771234567"],["password","1234"]] ,nw=window.open(),form=document.createElement("form");form.setAttribute("method","post");form.setAttribute("action","https://www.call2all.co.il/ym/login.php");for(i of arr){var add=document.createElement("input");add.setAttribute("type","hidden");add.setAttribute("name",i[0]);add.setAttribute("value",i[1]);form.appendChild(add);}nw.document.body.appendChild(form);form.submit();})()
-
@baror230
יש בזה בעיה שלא ניתן ללחוץ על הסימניה רק דרך פתיחה בכרטיסיה חדשה
ניתן גם להוסיף לזה סמל/תמונה? -
@שמעון-לאופר אמר בבאתר ניהול המערכת - האם יש אפשרות לשמור מס' מערכת מסוים?:
האם יש אפשרות באתר ניהול המערכת הטלפונית לשמור את כתובת האינטרנט של מס' מסוים?
כלומר יש לי קו מסוים שאני נכנס אליו הרבה באתר הניהול, השאלה האם במקום כל פעם לבחור את מס' המערכת, יש אפשרות שיישמר ככתובת אינטנרט בפני עצמה כך שאוכל לשמור אותה ובלחיצה עליה יכניס אותי מיד למערכת שלי?
מקווה שהובנתי
תודה מראשיש אפשרות של שמירת סיסמא - מה שישמור את פרטי הכניסה. ובקליק אחד תכנס לניהול
-
@איש-ימיני אצלי לא צריך כרטיסיה חדשה לפתוח, באיזה דפדפן אתה?
אי אפשר להוסיף סמל -
@baror230
אני בכרום -
@איש-ימיני אצלי עובד בלי
-
זה הדרך אם אני רוצה לתת למישהו גישה לעריכה \ העלאת קבצים רק לשלוחה מסויימת?
-
@יפת לא, זה גישה מלאה
-
אז בשינויים נדרשים...?
-
@יפת איזה שינויים?
זה גישה רגילה למערכת. -
התכוונתי לשאול האם יש איפשהו כזה קובץ שמגדיר את הנ"ל ואם לא האם יש דרך אחרת
-
@יפת לפי מה שידוע לי אין דרך