קו של צלילים למערכת
-
-
ל @חדר-1 ול @613-0 היקרים לאחרונה (לפני שבועיים בערך) @ימות המשיח החליטו למחוק כל מיני מערכות מסויימות (אין לי מושג מאיזה סיבה, כנראה עקב הפרתו התקנון) והחליטה למחוק את המערכות הבאות:
הגדרומט - המרכז לניהול מערכות טלפוניות, שהמנהל זה @anti-malware
ניהול פון - ניהול מערכות, של @שמואל-כהן
קו קול הנערים - קו פנאי, המנהל זה איזה ילד מסויים אין מושג מי....את המערכות האלה החליטו למחוק כנראה @ניהול
-
-
@יוסף-ח אמר בקו של צלילים למערכת:
אני יכול להגיד בבירור שזה סתם עלילה שמאזין משועמם תפר עליהם
-
פוסט זה נמחק! -
@יהודה-הוצלר-0 אמר בקו של צלילים למערכת:
@איש-יהודי-טוב
מה המייל שלך- מדוע זה קשור לכאן??? @שמואל
- למה שאני יביא לך?
-
@איש-יהודי-טוב אמר בקו של צלילים למערכת:
@anti-malware אכן?
-
@נץ-החמה אמר בקו של צלילים למערכת:
@anti-malware אכן?
גם אם זה לא עלילה
נראה לך שהוא יודה כאן בפומבי שהם הפרו את התקנון? -
לא עלילה
נראה לך שהוא יודה כאן בפומבי שהם הפרו את התקנון?לא בטוח שהם הפרו את התקנון, יכול להיות שחסמו את הקו בגלל סיבות אחרות.
-
@נץ-החמה אמר בקו של צלילים למערכת:
לא עלילה
נראה לך שהוא יודה כאן בפומבי שהם הפרו את התקנון?לא בטוח שהם הפרו את התקנון, יכול להיות שחסמו את הקו בגלל סיבות אחרות.
אני יודע בדיוק מה הסיבה
אני בקשר עם המנהל שם -
@איש-יהודי-טוב אז הבעל של הקו הוא @anti-malware?
-
-
ל @נץ-החמה ול @איש-יהודי-טוב
ברור שהגדרומט היה קו שימושי ביותר ושדובר בעלילה, לפי הידוע לי (ותאמינו לי חקרתי) חושבים שהקו נחסם בגלל שלימדו בהגדורמט בפורום כיצד לפרוץ קווים וכן סיסמאות ניהול של מערכות וכדומה...@קו-מהיר אמר לי שאת מה שכתבתי שחסמו בגלל לימוד פריצות לקווים, זה וועדת הרבנים שהתחברו עם @ימות משהו כזה ....
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@5101 מה קשור לנושא כל ההתכתבויות הקטנוניות האלו?!
-
זה לא כל כך קשור לנושא הפוסט, אבל אני יגיב בגלל שמדובר בקו שניהלתי: הגדרומט.
מה שקרה הוא כך:
לפני כחודש ואולי יותר, קיבלתי מבול של שיחות מכל מיני אנשים שהם אומרם לי שהגדרומט נחסם.
אחרי בירורים רבים נאמר לי על ידי אחד המנהלים שלאחר שהוא בירר - הסיבה לסגירת המערכת היא עקב הודעה שפורסמה בנושא איך לגנוב יחידות מחברת מבזק.
עכשיו אין לי מושג אם זה נכון או לא.
מה שעוד קרה הוא שהתחלנו בהתכתבות מול מחלקת הביטחון של ימות המשיח בבקשה שיפתחו את זה, במקביל מכיוון שישנם מספר מנהלים בהגדרומט וכן זה הפריע לעוד מאזינים שהשתמשו אם המערכת - כל אחד התקשר לחברת ימות המשיח וכן לנציגי שריות למספרים האישיים שלהם - מה שהפריע להם, ומכיוון שאני מזוהה כמנהל המערכת אחראי מחלקת הביטחון היה בטוח שאני עומד מאחורי מבול השחות לנציגי השירות מחוץ לשעות העבודה - מה שלא היה נכון בכלל!!! אני ביצעתי שיחות ל2 אנשים בלבד בהפרש של כשבוע בין שיחה לשיחה ועוד שיחה אחרי כחודש.
ומסיבה זו כך נראה לי הוחלט לא לפתוח את הגדרומט לפחות לא בזמן הקרוב.
אני הבנתי שהיה מישהו מאחורי האמירה של ההודעה איך לגנוב יחידות ממבזק, וייתכן שמדובר בעלילה וייתכן שלא.
מה שכן, המנהלים שעוברים על ההודעות מסרו לי אחרי בירור אתם שהם לא זוכרים כזה דבר - וייתכן שהקליטו כזו הודעה ומחקו אותה מיד.
עוד דבר, היה מאזי קבוע שהתנגד מאוד לפעילות של הגדרומט מסיבה שזה מבטל תורה, מה שאין בזה שום בעיה מכיוון שדיברנו עם פוסק הלכה והוא אמר לנו שאין בזה שום בעיה.
ייתכן שמישהו כזה עמד מאחורי כל הסיפור.
חשוב לי להדגיש!
לחברת ימות המשיח יש את כל הזכות לסגור מערכות כפי העולה על רוחם! גם בלי סיבה!
אבל: הייתי שמח אם לפחות יאמרו לי מה הסיבה לסגירת הקו - דבר שלא בוצע מעולם.
ואני כמובן מבין את היד התקיפה של מחלקת הביטחון - מכיוון שישנם קווים שיש שם תכנים פסולים מאוד!!! -
ואם מחלקת הביטחון לא היו חוסמים אותם היה נוצר מצב רוחני מסוכן.
אבל הייתי שמח אם לפחות היו בודקים עובדות.
מכיוון שמערכת הגדרומט הייתה מערכת שהוקמה לצורך משתמשי ימות המשיח שאין להם או שיש להם גישה נמוכנה לניהול המערכות דרך האתר.
אפילו שהיינו יכולים לא קיבלנו שקל על המערכת - מכיון שכל מטרת המערכת הייתה למען הציבור.
והמשתמשים כאן בפורום יוכלו להעיד כמה השתדלנו ש:
א) הקפדה גבוהה על איכות המערכת
ב) הקפדה גבוהה על כל הודעה והודעה שלא תהיה בזה שום בעיה הלכתית חברותית ושלא יפגע בשום צורה כזו או אחרת במשתמשים אחרים.
ג)היו מספר מנהלי כ- 3 שעברו על הודעות ב 2 שלוחות ( רק בשביל להדגיש את רמת הסינון.
השתדלנו שכל המערכת תתאים למשתמשים שמנהלים את המערכות שלהם במספר דברים:- כל הקו יהיה רק למטרה של ניהול מערכות
- לא הכנסנו שום שלוחה של מאזינים למאזינים תחזית וכדומה - למרות שהגיעו הרבה בקשות לכך - מכיוון שכאמור המערכת מיועדת אך ורק לניהול מערכות טלפוניה
3.הקפדנו על רמה גבוהה במערכת מבחינת קריינות של השלוחות, והגדרת השלוחות בצורה מקצועית ובלי כל מיני קומבינות.
ושוב חשוב לי להדגיש!
לימות המשיח יש את כל הזכויות לחסום מערכות ככל העולה על רוחם.
וכן חשוב לי לציין שהנציגים במייל התייחסו ברמה מקצועית.
-
-
אמת ויציב !!!
מה אמת ויציב?
שהיו מנהלים שבדקו את ההודעות? - אם כן - אתה מנהל שיודע מה קורה מאחורי המערכת, נכון?