פתיחת כמה מערכות
-
@איש-ימיני אמר בפתיחת כמה מערכות:
היה לי פעם משהו מעניין
פתחתי את הקו בכרום ועשיתי העלאת קבצים, וכדי שאוכל להמשיך לעבוד בקו עשיתי שכפול של הכרטיסיה
בשלב כלשהו שכחתי שזה באמצע העלאה והתנתקתי ופתחתי קו אחר, כששמתי לב עברתי לכרטיסיה ההיא של העלאה וראיתי שזה ממשיך כרגיל,
אך התוצאה הייתה שכל הקבצים שגמרו לעלות אחרי שהתחברתי לקו החדש נכנסו לקו החדשובדיוק על זה אני כל הזמן מדבר
זה נראה שזה נשאר בקו הראשון אבל תכלס זה הקו שפותחים בשני -
בנתיים אפשר לפתוח אחד במערכת החדשה ואחד בישנה
-
נו מה יהיה האם ימות יסדרו לנו ?
-
@חץ-חץ אמר בפתיחת כמה מערכות:
אפילו אם ימות יסדרו שלא יהיה סינכרון בין האתר החדש לישן זה רק פתרון חלקי ,כי אלה שיש להם הרבה קוים
בכל מקרה יצטרכו להתנתק ולהתחבר כל פעם שירצו לפתוח מעבר ל2 קוים (חוץ מזה שאנחנו עדיין מחכים שיהיה את כל האופציות באתר החדש) -
@דורש1 אמר בפתיחת כמה מערכות:
@חץ-חץ אמר בפתיחת כמה מערכות:
אפילו אם ימות יסדרו שלא יהיה סינכרון בין האתר החדש לישן זה רק פתרון חלקי ,כי אלה שיש להם הרבה קוים
בכל מקרה יצטרכו להתנתק ולהתחבר כל פעם שירצו לפתוח מעבר ל2 קוים (חוץ מזה שאנחנו עדיין מחכים שיהיה את כל האופציות באתר החדש)אפשר באותו דפדפן עם חשבון אחר של גוגל
-
@795616376 אני רק עכשיו רואה את הנושא, ואני גם מצטרף ומבקש מאוד שיאפשרו כזה דבר.
ואגב חשבתי גם אולי אפשר לעשות שמי שיש לו כמה קווים שיהיה אפשרות שיקיש שם משתמש וסיסמה ואז שיוצגו לו כל הקווים שלו ויוכל לבחור באיזה שרוצה להיכנס -
@שמואל-ש אמר בפתיחת כמה מערכות:
@795616376 אני רק עכשיו רואה את הנושא, ואני גם מצטרף ומבקש מאוד שיאפשרו כזה דבר.
ואגב חשבתי גם אולי אפשר לעשות שמי שיש לו כמה קווים שיהיה אפשרות שיקיש שם משתמש וסיסמה ואז שיוצגו לו כל הקווים שלו ויוכל לבחור באיזה שרוצה להיכנסכמו שעשו עכשיו באתר של החדרי ועידה וד"ל
-
למרות שהנושא ישן, אני עדיין מצטרף לבקשה זה יחסוך המון אבל המון עגמת נפש, לא מזמן (כשעדיין לא ידעתי שא"א לנהל שתי מערכות על אותו דפדפן) בטעות נמחק לי הרבה הגדרות שהגדרתי, ואז פניתי לשירות הלקוחות והם סידרו לי את זה כעבור כמה שעות, אבל כל העסק הזה משירות הלקוחות לפנות למייל עבור צוות הטכני וכו וכו , יכל להיחסך עם היו מפתחים את זה, לפחות עכשיו תפתחו את האפשרות באתר החדש....
-
@יוסף-ח
עצם הדבר של פתיחת כמה מערכות באתר החדש נראה לי שנפתר, בכל אופן אני יושב הרבה פעמים על כמה מערכות בו זמנים (בכמה כרטיסיות בגוגל) ומשנה פרטים ושלוחות כאן וכאן והכל עובד טוב.
רק עדיין אין את האפשרות של העתקה והדבקה ממערכת למערכת אחרת, הלוואי שימות יפתחו את זה וכפי שכולם מבקשים כאן. -
רק עדיין אין את האפשרות של העתקה והדבקה ממערכת למערכת אחרת, הלוואי שימות יפתחו את זה וכפי שכולם מבקשים כאן.
אפילו ב API הדבר לא שייך, בגלל שאפשר להעלות קובץ בכל פעם, וגם א"א להעלות קובץ שיותר גדול מ 60 מגה בייט, כך שגם אם יהיה שייך זה יקח המון זמן וכו' וכו'