עזרה בשרת וובהוסט
-
מי שהתנסה בשרת הזה אשמח אם יתן כאן הדרכה איך משתמשים בו כי אני לא מצליח להבין שם שום דבר או אם יש איזו אפשרות להפוך ת'אתר לעברית אשמח לתגובות תודה
-
עברית תעשה בגוגל כרום
והשאר בטוח תבין לבד
-
-
-
@ישעי אמר בעזרה בשרת וובהוסט:
מי שהתנסה בשרת הזה אשמח אם יתן כאן הדרכה איך משתמשים בו כי אני לא מצליח להבין שם שום דבר או אם יש איזו אפשרות להפוך ת'אתר לעברית אשמח לתגובות תודה
תבדוק כאן
-
@ישעי אמר בעזרה בשרת וובהוסט:
@מנסה אמר בעזרה בשרת וובהוסט:
עברית תעשה בגוגל כרום
איך???
תלחץ לחצן ימני כשאתה שם באתר ותבחר תרגם לעברית...
-
@מנסה המחשב שלי בעצמו הוא באנגלית ואין לי מושג איך הופכים אותו לעברית.
אם מישהו התנסה בשרת זה אשמח אם יוכל להדריך אותי כאן או במייל כיצד משתמשים בו תודה -
-
@אנוכי אמר בעזרה בשרת וובהוסט:
@ישעי אתה לוחץ על המקש הימיני בעכבר ואז מופיע לך אפשרות של תרגום לעברית
ואם אתה לא מסתדר כך תפתח תרגום ושם יש לך אפשרות או להדביק דברים ולראות את התרגום או שתדביק את כתובת הקישור למסומן בכחול ותפתח אותו מהצד שכעת מסומן בצהוב
לענינינו תפתח את הקישור הזה
עדכנתי תפוסט
-
יש למישהו מושג אולי איך אני מגיע לדף הזה?
אני כבר פתחתי כמה חשבונות באתר הזה אבל אני תמיד נתקע כאן
ואין לי מושג איך ממשיכים מכאן הלאה אשמח אם מישהו יוכל לעלות כאן הדרכה מוסרטת או לעזור לי במייל תודה רבה -
@ישעי
מה המייל שלך ?
אתה בסך הכל צריך להעלות קובץ אינדקס! -
-
@יוסף-ח אם תוכל לשלוח לי כעת למייל הנ''ל הסבר לשרת או כל מישהו אחר אני ישמח אני מחכה לעזרה כבר כמה ימים ולא מתקדם
-
@ישעי
אין לי עכשיו כוח למייל, מה שאתה רק צריך לעשות זה לפתוח קובץ חדש בשרת ואת השם שלו להשים ככה:index.php
-
@יוסף-ח
אבל הוא לא מצליח להגיע לשם הוא נתקע כאן איך אתה רוצה שהוא יגיע לשרת הוא עדיין לא בשרת.
-
@ישעי
כתוב שאתה צריך לאשר את המייל תסתכל במייל שלך אם הגיע מייל מוובהוסט אם כן תלחץ על הקישור המצורף בגוף המייל
יש מצב שהמייל הגיע לספאם -
@ישעי או שאתה סתם תקעת מייל ואז אתה צריך לעשות הכל מהתחלה
-
@ישעי
הסתדרת