מידע על שלוחת אלפון
-
נכון כי אני בניתי את זה לאקסל ששומר את המספרים ללא 0 בהתחלה [שלא יציג שגיאה מספר המוגדר כטקסט], אתה יכול לבחור, או לבטל בכל המקומות את הוספת ה0 או לשים גם אתה טלפונים בטבלה ללא 0 בהתחלה.
-
@מנסה עכשיו הבחנתי שכשאני מעתיק הוא מעתיק לי רק את השמות=מספר טלפון ולא את הגימטריאות!!!
עריכה: כשאני נכנס ל-לפי שם הבעל, אז בשורה K הוא כותב לי#VALUE!
ובשורה F יש לי רק את זה3222255557777=t-יש יותר ממשפחה אחת כזאת, נסו שנית אם שם האבא או שם האמא
-
אני לא יכול ככה.
אם תרצה תשלח לי חומר, תשלם ואני ייסדר לך את האקסל כרצונך.
אם אתה מבין תזרום עם זה אם לא צר לי תוכל להשתמש חופשי במה שהעלתי יותר מזה אין לי יכולת
-
@מנסה ערכתי משהו
-
אתה צודק
ואני נזכר שזאת הסיבה שאני שומר את מספרי הטלפון כמספר ולא כטקסט [ולכן אין 0 בהתחלה והנוסחה מוסיפה את זה אח"כ]
כי הוא בודק כמה מספרים יש בשורה, ואם הטלפון מאוחסן כטקסט הוא לא מזהה שום תא המכיל מספרים שיש לו לספור, והתשובה היא #VALUE!לכן כדאי להמיר הכל למספר [תעמוד על התא אמור להופיע לך בצד סימן קטן שמראה אפשרות לתיקון השגיאה והוא ישאל אותך אם להמיר למספר.
תוכל לבחור טור שלם ולהמיר בבת אחת וגם יותר בתנאי שתתחיל במשבצת בעייתית שהסימון צץ בצד
-
@מנסה אמר במידע על שלוחת אלפון:
לכן כדאי להמיר הכל למספר [תעמוד על התא אמור להופיע לך בצד סימן קטן שמראה אפשרות לתיקון השגיאה והוא ישאל אותך אם להמיר למספר.
על איזה תא לעמוד ולהמיר למספר?
-
כל תא שתרצה בתנאי שהוא מכיל מספר המאוכסן כטקסט
עדיף שתעמוד על העליון או התחתון כי אתה יכול לבחור רק ממנו והלאה בבחירה אחת
-
@מנסה כשאני בוחר בתא עם שגיאה עולה לי החלונית הזו
לזה אתה מתכווין? באיזה לבחור?
ובתאים בטבלת האלפון, התאים של הטלפונים כבר מוגדרים למספרים -
-
-
@נתב-כל אני לא צריך את זה.