הודעות אישיות
-
@כלומר אבל אם אני רוצה שזה לא יהיה בשלוחה הראשית חייבים להקיש את כל הניתוב נכון? א"א שיהיו לכל אחד באותה מערכת כמה תאים אישיים אם אני לא רוצה שכשמשאירים הודעה יצטרכו להקיש את כל הניתוב...
-
@dudu מה אתה מתכוון "להקיש את כל הניתוב", הרי אתה רוצה שיהיה תפריט "להשארת הודעה ל.. הקש, וכו'"?
או שאתה רוצה שתהיה רק אפשרות להשארת הודעה בשלוחה אחת בלבד, ואז איך נפנה כל הודעה לנמען אחר?
תסביר יותר -
@כלומר אני מתכוון שתהיה שלוחה של "להשארת הודעה אישית" ושם יוכל להקיש את מס' הטלפון שרוצה להשאיר לו הודעה וזה באופן שבוחר את השלוחה אליה רוצה להעביר את ההודעה, כמובן להחליף את הודעת המערכת M1096 ל"הקש את מס' הטלפון שברצונך להשאיר לו הודעה" יש לך רעיון אחר?
-
@dudu זה פחות או יותר מה שהצעתי.
ומה השאלה? מה זה "להקיש את כל הניתוב"? -
@כלומר אני התכוונתי שאם השלוחות האישיות יהיו למשל בתוך שלוחה 1, אז כשמישהו רוצה להשאיר הודעה הוא צריך להקיש 1* ואז את מס' הטלפון, ואם אני רוצה שהוא יוכל להקיש רק את מס' הטלפון חייב להיות שהשלוחות האישיות יהיו בשלוחה הראשית ולא בתוך שלוחה פנימית.
בצורה הזו א"א לעשות לאותו טלפון שתי שלוחות אישיות וכדו'... -
@dudu כבר כתבתי לך שאתה יכול לעשות כל מספר טלפון כשלוחה בתפריט הראשי, וכך יצטרכו רק להקיש מספר טלפון
-
כן, את זה אני יודע,
אני רציתי שיהיה לכל מס' טלפון 2 שלוחות של הודעות אישיות, ולצורך כך צריך שזה יהיה בשלוחה פנימית, וזה לא כנראה לא אפשרי -
@dudu אמר בהודעות אישיות:
אני רציתי שיהיה לכל מס' טלפון 2 שלוחות של הודעות אישיות,
2 שלוחות להשאיר לו הודעות? או שלוחה אחת להשאיר ושלוחה אחת לשמיעת ההודעות?
ולצורך כך צריך שזה יהיה בשלוחה פנימית, וזה (לא) כנראה לא אפשרי
זה אפשרי בהחלט גם בתוך שלוחה פנימית.
-
-
@כלומר אמר בהודעות אישיות:
זה אפשרי בהחלט גם בתוך שלוחה פנימית.
אני רוצה ככה:
תהיה שלוחה של הקלטות "להשארת הודעה אישית לחבר" וכאשר נכנסים לשלוחה הזו צריך להקיש את מס' הטלפון של מי שרוצים להשאיר לו את ההודעה וכך ההודעה מועברת לשלוחה של אותו טלפון. איך אפשר שזה יהיה בשלוחה פנימית? -
@dudu אם אתה רוצה ש"להשארת הודעה אישית לחבר הקישו 1", אז תגדיר את שלוחה 1 כתפריט מרובה ספרות, ותפתח שם שלוחות "הקלטות" לכל מספר טלפון, ששם השלוחה כשם המספר. כך כשהוא יקיש את המספר, יגיע לשלוחה של אותו מספר טלפון.
כמובן שזה אפשרי רק אם יש לך מראש את רשימת מספרי הטלפונים, וכנ"ל.
אם אתה רוצה שיעבוד אוטומטית, עיין מה שכתבתי מקודם ל@שאול -
אני לא מבין, למה להסתבך,
יש הגדרה מסודרת לזה
תיבה אישית לכל מאזין חפש כאן
ולהשארת הודעה לחבר
https://freeivr.co.il/oldforum//f2///viewtopic.php?f=8&t=4041#p26250 -
@מתעניין לגמרי צודק.