שליחת צינתוקים לפי רשימות תפוצה בקמפיינים דרך האתר
-
אני רוצה לשלוח צינתוקים רק לרשימת תפוצה אחת של קמפיינים.
הבעי' שא"א לשלוח צינתוקים דרך האתר, רק דרך הטלפון, ודרך הטלפון א"א לבחור רשימת תפוצה.
אשמח לדעת אם יש פתרון לזה, או שיש כאן עניין של פיתוח האתר.
תודה רבה -
@26648084 יש לך בהגדרות מתקדמות במחשב
אחד מההגדרות הואlist_tzintuk=123
תשנה את ה123 למספר רשימה שאתה רוצה
-
@613-0 אמר בשליחת צינתוקים לפי רשימות תפוצה בקמפיינים דרך האתר:
list_tzintuk=123
תודה.
באיזה שלוחה אני אמור להגדיר שורה זו. -
@26648084 תוי אם יש לך כבר שלוחה להפעלת הצינתוק
אם יש אז באותו שלוחה תמצא את השורה הזאת ובסוף במקום ה123 או מה שזה יהיה תכתוב את מספר הרשימת הפעלת צינתוקים -
@26648084
מצאתי לתועלת הציבור זה נמצא בשלוחה 'הרשמה לצינתוקים' הברירת מחדל זה קמפיין 1, ואפשר לרשום שם את מס' הקמפיין או כמה מספרים. -
@26648084
שוב תודה
השאלה רק האם המספרים 123 זה הכונה למאה עשרים ושלוש רשימות תפוצה, או הכוונה לרשימת תפוצה 1 ו2 ו3 -
-
@33064325 הוא כתב למעלה קמפיין
ולמטה צינתוק מרשימת תפוצה - קמפיין
אז זה מבלבל איך אני אמור לדעת למה הוא מתכוון
חוץ מזה שצינתוק זה חיוג ואז ניתוק ואין לזה שום קשר להודעת קמפיין -
@33064325 ואני כן צדקתי הוא רוצה צינתוק לרשימת קמפיין.
ככה מבינים מהשאלה. -
@613-0
תודה.
אני יסביר.
כשרוצים לעשות צינתוקים, מאיפה המערכת לאיזה מספרים לשלוח, אלא שהיא יודעת מהרשימת תפוצה שיש בקמפיינים של שליחת הודעות.הבעי' שאת הצנתוקים אפשר לשלוח רק מהטלפון ולא מהאתר, אז כשרוצים לשלוח צינתוקים, הוא מתבסס על רשימת התפוצה של הקמפיין ברירת מחדל, כי א"א לבחור רשימות תפוצה של קמפיינים אחרים.
לכן רציתי לדעת איך בכל אופן יש אפשרות להגדיר דבר זה. דהיינו שישלח צינתוקים ע"פ רשימות תפוצה של קמפיינים אחרים.
-
@26648084 הוא אמר פה שהוא חושב שלא רצית את מה שאני הבאתי
@33064325 אמר בשליחת צינתוקים לפי רשימות תפוצה בקמפיינים דרך האתר:הוא הביא לך הגדרה של רשימת צינטוקים המודול הזה, נדמה לי שלא לזה התכוונת
אתה אמרת הרגע שצדקתי
פשוט אמרתי לו שזה מה שחשבתי שרצית
פשוט לא ידעתי אם כבר היה לך שלוחה של הפעלת צינתוק אז הבאתי לך את ההגדרה של מספר הקמפיין להפעלת הצינתוק -
@613-0 אני לא מתווכח על מי צדק ולא.
מה שהתבר שחסרה הבנה בנושא של רשימות צינטוקיםיש 2 דברים שונים ונפרדים לחלוטין