עזרה דחופה במודול סקר!!!
-
ברצוני לעשות סקר שרק המנהל ידע את התוצאות ואת כמות המשתתפים ולמאזינים לא תהיה אפשרות לשמוע.
מה שאני צריך שיסבירו פה, איך עושים שבסקר יהיה רק שאלה ולא יוכלו לשמוע כמה השתתפו ומה התוצאות. דחוף לי מאוד!!!!! תודה -
לא נראה לי שיש אפשרות כזאת במודול סקר. ולכן אתה צריך להשתמש במשהו חלופי.
למשל: חלוקת אישורים. ככה: תפתח תפריט, השאלה של הסקר היא הודעת התפריט, ואת שלוחה 1 ו 2 [או יותר] אתה מגדיר כחלוקת אישורים. [תצטרך לשנות את הודעות המערכת של חלוקת אישורים]. כך תקבל דוח מי הצביע מה.
כדי שמאזין לא יוכל להשתתף שנית בסקר, תצטרך להוסיף פילטר לפי רש"ת על התפריט של הסקר, ולהפנות כל מקבל אישור להוספה שקטה לרשי"ת. ואז כשירצה להיכנס שוב לסקר, הפילטר יפנה אותו למקום אחר, שם תשמיע לו הודעה "כבר השתתפת בסקר".
אם יש כמה שאלות בסקר, אתה אתה יכול להפנות כל מקבל אישור לשאלה הבאה.
וכאן יש נקודה, אם אתה שם פילטר כנ"ל, ואתה רוצה שמי שהשתתף בשאלה הראשונה, יוכל עדיין להשתתף בשאלות הבאות, אתה צריך להפנות ע"י הפילטר לשאלה הבאה, ובשאלה הבאה לשים פילטר חדש, עם רשימת תפוצה חדשה!, [והוספה שקטה לאחר קבלת האישור], וכן הלאה... -
עיין כאן
-
@מתעניין זה בנוי שם לפי הגדרות מיושנות, למשל פילטר היה צריך להיות שלוחה בפני עצמו, היום כבר לא. וכן, הוא צריך לעשות קומבינה של הקלטה בת שניה אחת, היום יש כבר חלוקת אישורים, שזה הרבה יותר פשוט.
תכלס אין שם חדש, וזה בעצם מה שאני כתבתי למעלה, ביותר מסובך. [מצד שני הוא מנדב שם את כל ההגדרות וכו', לזה אין לי זמן כרגע, אולי אם @קו-המכלול יבקש...]