שלוחת העברה לשלוחה לפי נתונים משלוחה אחרת.
-
ניסיתי הרבה לערוך חיפושים אך לא מצאתי כזה דבר.
אשמח לדעת אם יש פיתרון איך לעשות שלוחת מעבר לשלוחה אחרת לפי נתונים משלוחה אחרת, כלומר לדוגמא שלוחה 1 תהיה מעבר לשלוחה אחרת, מי שכבר עבר היום בשלוחה 2 אז כשמקיש 1 יעבור אל שלוחה 3, ומי שעוד לא עבר היום בשלוחה 2 אז כשמקיש 1 יעבור אל שלוחה 4.
שימו לב אני צריך דווקא שיבדוק על היום. תודה רבה. -
@בסייעתא-דשמיא-0 אמר בשלוחת העברה לשלוחה לפי נתונים משלוחה אחרת.:
ניסיתי הרבה לערוך חיפושים אך לא מצאתי כזה דבר.
אשמח לדעת אם יש פיתרון איך לעשות שלוחת מעבר לשלוחה אחרת לפי נתונים משלוחה אחרת, כלומר לדוגמא שלוחה 1 תהיה מעבר לשלוחה אחרת, מי שכבר עבר היום בשלוחה 2 אז כשמקיש 1 יעבור אל שלוחה 3, ומי שעוד לא עבר היום בשלוחה 2 אז כשמקיש 1 יעבור אל שלוחה 4.
שימו לב אני צריך דווקא שיבדוק על היום. תודה רבה.אפשרי ב API לעשות שיתווסף לרשימת תפוצה שתפתח כל יום ותימחק כל סוף יום ולבדוק האם קיים ואם קיים יעבור ל x ואם לא קיים יעבור ל x.
-
@יוסף-ח
תודה רבה. [אך בסוף ב"ה הסתדרתי לפני כמה דקות, כי קלטתי שיש לי אופציה אחרת איך שכל מי שיוצא מהשלוחה ההיא יעבור אל שלוחה אחרת, ואין כאן המקום להטריח בהבנת כל השלוחות שלי.] -
@בסייעתא-דשמיא-0 אמר בשלוחת העברה לשלוחה לפי נתונים משלוחה אחרת.:
@יוסף-ח
תודה רבה. [אך בסוף ב"ה הסתדרתי לפני כמה דקות, כי קלטתי שיש לי אופציה אחרת איך שכל מי שיוצא מהשלוחה ההיא יעבור אל שלוחה אחרת, ואין כאן המקום להטריח בהבנת כל השלוחות שלי.]ייטב, שמחתי לעזור.