שינוי קוד PHP לאתר
-
אם יש לי קוד שמישהו בנה לי עבור מערכת, יש אפשרות להפוך אותו לאתר? כי במערכת לאחר הלינק יש כל מיני הגדרות ששמים ואיך אני ישים אותם באתר. בעצם הקוד הוא אמור לבקש ממנו לבחור סיסמא לעבור אימות טלפוני, (באתר זה יהיה אני לא רובוט) ואז להביא לו מספר מרשימת המספרים הנמצאים שהגדרתי בקובץ ההגדרות במערכת וכן הוא מאפס את המערכת לפני שמביא לו אותה וכמובן בשביל שיוכל לבחור סיסמא הסיסמא של המערכת לפני שהוא מחלק צריכה להיות מוגדרת מראש (אני לא יכתוב את הסיסמא...) את המספרים הוא לוקח לפי הסדר שבמערכת, ולי יש אפשרות לראות בקובץ מסוים מי לקח כל מספר. מקווה שמובן. אז יש לי מודול כזה, אשמח לעזרה איך להפוך אותו לאתר.
-
@avrham
להוסיף לזה html. זה הכל! -
-
@nyh אבל מה עם ההגדרות שאני אמור בעקרון להגדיר בקובץ ext.ini? ומה אם הקובץ שאני יוכל לראות בו מי פתח מערכת? יש דברים שרק במערכת !! לא?!
-
@avrham
אני לא נביא!!!
איך בדיוק אני אדע מה יש לך בקובץ?
תעלה את הקוד. תסביר מה אתה צריך. ואז המבינים בhtml יוכלו להדריך אותך איך להמשיך. -
@nyh אני יוכל לשלוח לך את זה למייל. אם כן תפנה למייל email@kavbeclick.gq (זה בשרת של חבר שלי , רק יום ראשון הוא יביא לי את זה)
-
@avrham
אמרתי שתעלה לכאן.
אני לא מבין גדול בHTML -
@nyh אני ישאל את חבר שלי אם הוא רוצה לפרסם זאת, כי זה קוד שהוא לא רוצה לפרסם, בכל מקרה מי שיוכל לעזור, אשמח אם יפנה למייל: email@kavbeclick.gq
-