לא נפתר שאלה | איך להוסיף נתוני ID לטריויה?
-
@צבי-10
בשלוחה של ההרשמה תוסיףenter_id=yes enter_id_type=teudat_zehut
ובשלוחה של ההתחברות
enter_id=yes enter_id_type=list_all_information
-
@צבי-10 אמר בשאלה | איך להוסיף נתוני ID לטריויה?:
enter_id_type=phone_from_list_all_information
ואת זה תמחק
-
@שמחה-זו-הסיסמא וההתחברות תהיה לפי תעודת זהות או לפי list_all_information?
מעלה מיד את התיקונים תעבור על זה תודה.
קבלת נתונים:type=recording_and_entering_data title=קבלת נתונים List all information enter_id=yes enter_id_type=teudat_zehut add_to_list_all_information=yes add_enter_id_to_list_all_information=yes add_approval_1_to_list_all_information=yes delete_old_from_list_all_information=yes recording_and_entering_ok_add_to_file_enter_id=/7/10/MembersActive 000-option=6-10-STT-TTS-ask 001-option=6-10-STT-TTS-ask 002-option=6-10-STT-TTS-ask 003-option=6-10-STT-TTS-ask 004-option=6-10-STT-TTS-ask 005-option=6-10-STT-TTS-ask 006-option=6-10-STT-TTS-ask recording_and_entering_data_block_double_add_id=yes recording_and_entering_data_add_cut_from_list_all_information=1-15 recording_and_entering_data_end_goto=/7 recording_and_entering_data_error_goto=/7 booking_Folder-7/10=1005
זיהוי טריוויה:
type=trivia_questions trivia_questions_message_welcome=questions enter_if_time=00:00-23:59. enter_id=yes enter_id_type=list_all_information enter_id_error_goto=/7/10 login_add_val_name=yes say_name=val_name enter_id_record_stt_add_val_name=yes enter_id_record_stt_tts=yes login_add_val_name_folder=/EnterID say_points=yes trivia_questions_location=gregorian_year_week trivia_questions_points_1=10 trivia_questions_points_2=10 trivia_questions_points_3=10 trivia_questions_type=last_save trivia_questions_random_or_by_number=by_number add_to_points_total=yes trivia_questions_end_goto=/ password=96
ואיך אני עושה שישמיע בקבלת נתונים רק את TTS ולא את ההקלטות של המקליט?
-
@צבי-10 אמר בשאלה | איך להוסיף נתוני ID לטריויה?:
list_all_information
אבל הID יהיה המספר זהות שהוא מכניס בזמן ההרשמה
-
@שמחה-זו-הסיסמא ההרשמה כוללת: מספר זהות, והקלטת שם וקבלת נתונים וכו'?
מה הכוונה הID, אני קצת לא מבין בזה... תודה על האריכות. -
@צבי-10 המספר זהות הוא סוג הזיהוי, ולכן תמחק את השאלה של הת.ז. תעלה את זה בקובץ של אנא הקש את המספר האישי M1103
זה יופיע בדוחות ויכנס כעמודה הראשונה לקובץ -
@שמחה-זו-הסיסמא אני אנסה להבין מה לא הבנתי.
(אני רואה שעדיין אני לא מבין כ"כ. תודה רבה על כל העזרה.)
ID = מה שהמערכת מזהה כדי לספק אישור למשתמש להיכנס למערכת.(במקרה שלנו, טריוויה)
קבלת נתונים לקובץ = מבצע הרשמה פרטים של משתמש למערכת.
המערכת בודקת האם יש למשתמש אישור להיכנס, ולכן מחפשת ID בקובץ קבלת נתונים?
ומאיפה למחוק את המס' זהות, מקבלת נתונים? -
ID הוא זיהוי לדוגמא המערכת יודעת שאם מישהו הקיש ת"ז XXXXXXX אז הוא כבר ענה על השאלות וצבר X נקודות ועוד הרבה דברים
ההרשמה מיועדת מלבד עצם קבלת הפרטים, להוסיף שם משתמש למערכת, כיון שהנתונים נכנסים לקובץ list_all_information ושם הם נשמרים.
העמודה הראשונה היא הזיהוי של המשתמש (אם זה ת"ז אז זה המסר זהות, זה יכול להיות גם כל מספר אחר, לפי מה שמופיע בקובץ הנ"ל -
@שמחה-זו-הסיסמא למה עדיין הוא שולח אותי לקבלת נתונים, הרי כבר נרשמתי, למה הוא מבקש ממני מספר אישי?
-
מישהו מסכים להתנדב לעזור לי?
-
פוסט זה נמחק! -
@שמחה-זו-הסיסמא אתה ו @33064325 זה אותו בן אדם?
כאן ובעוד הרבה מקומות