אני רוצה לעשות שלוחת הקלטות עם אפשרות לבחירת שם הקובץ, אך בהקלטת הודעות מערכת הוא נהיה עם M בהתחלה!
-
אני רוצה להקליט הודעות פשוטות לשלוחת השמעת קבצים, אך שיוכלו לבחור את מספר הקובץ, והבנתי שהדרך לעשות את זה הוא רק ע"י מודול הקלטת הודעות מערכת, אך שם אפשר להקיש רק ארבע ספרות וזה נהיה עם M בהתחלה-כך שלא שומעים את זה בשלוחת ההשמעה!
ואם אני עושה את מה ש @שמואל כתב פה
שימו לב:
ניתן להשתמש במודול זה כדי להקליט הודעות רגילות בשלוחה שתתחלף באופן קבוע.
לדוגמא: כדי להקליט את קובץ 000 שבשלוחה 1/2 יש להגדיר:type=record_system_messages record_system_folder=/1/2 record_system_messages=000
אז אני לא יכול לבחור את השם רק זה נהיה אוטומטית.
אז איך אני כן יכול לבחור את שם הקובץ??? -
@שמואל-ש בניתי לך משהו בapi בשביל זה, יכול להיות שיש פתרון יותר פשוט, לבחירתך.
השלוחה הזאת היא בתוספת לשלוחה שכבר יש לך להקלטת הודעות מערכת, השלוחה הזאת בapi רק מגדירה שם את מספר הקובץ להקלטה.
מה שעשיתי זה שלוחה שנותנת לך אפשרות להקיש איזה ספרות שאתה רוצה, וכמה ספרות שאתה רוצה, וגם אופציה להקיש את האות
M
בהתחלה. ובשלוחה שמוגדרת לך להקליט הודעות מערכת, זה פשוט יחליף את המספרים שבסוף השורה הזאתrecord_system_messages=000
.ההגדרות הם
type=api api_link=https://ivr2.000webhostapp.com/php/record_system_messages.php
כאן תכניס את סיסמת המערכת (תחליף את הספרות 1234)
api_add_0=password=1234
כאן תכניס את השלוחה שהגדרת להקלטת הודעות מערכת
type=record_system_messages
, בלי סלש בהתחלה, (בדוגמא כאן מוגדר שזה נמצא בשלוחה2
שבתוך שלוחה7
).api_add_1=folder=7/2
באפשרותך גם להוריד את השורה הזאת, ואז הוא יבקש ממך להקיש את מספר השלוחה המוגדרת להקלטת הודעות מערכת.
אחרי שהגדרת כך, כשתכנס לשלוחה תשמע "אנא הקש את מספר הקובץ שברצונך להקליט וסולמית לסיום, להקשת האות M הקש כוכבית".
בהצלחה
-
@hmje22 קודם כל תודה רבה על הבניה בשבילי !!! אני מאוד מעריך את זה!!!
רק לא הבנתי, מתי אני צריל להיכנס לשלוחת ה-API? לפני ההקלטה או אחרי ההקלטה? והוא רק משנה את הכתוב בשורהrecord_system_messages
?
-
@שמואל-ש כן, הוא רק משנה את מה שכתוב בשורה
record_system_messages
.כשאתה רוצה להקליט למשל הודעה 015 בשלוחה 1, אבל אתה רוצה לבחור את זה דרך הטלפון איזה הודעה להקליט, אז אתה נכנס לשלוחת הapi, שאתה מגדיר בו את מיקום השלוחה שהגדרת שבו אתה מקליט את ההודעת מערכת.
לדוגמא אם הגדרת את זה
type=record_system_messages record_system_folder=/1/2 record_system_messages=000
בשלוחה 8 שבשלוחה הראשית, אז בשלוחת הapi תגדיר כך
api_add_1=folder=8
ולא משנה מה כתוב עכשיו בשורה האחרונה, אחרי שתכנס לapi, הוא יבקש ממך להקיש את מספר הקובץ להקלטה, תוכל להקיש כל מספר וכמה מספרים שאתה רוצה, תוכל להקיש 000, וכן גם M0000 וכדו' כל שם של קובץ שהוא עם ספרות ועם האות M. וזה יחליף בשלוחה שבה אתה מקליט, את השורה האחרונה, ואז אתה אוטומטית תעבור לשלוחה ההיא ותקליט רגיל, והוא יקליט את ההודעה שמספרו מה שהקשת בשלוחת הapi.
לשם דוגמא אם אתה רוצה להקליט קובץ שהשם שלו זה
123M233
, אז אתה מקיש123 כוכבית 233 ואז סולמית
.