השמעה משלוחה אחרת
-
@613-0 אמר בהשמעה משלוחה אחרת:
@זעליג אמר בהשמעה משלוחה אחרת:
לכן - אני רוצה לעשות שלוחה אחרת, ושם להגדיר השמעה משלוחה אחר
לא הבנתי
שלוחה 1 השמעת קבצים ורק מספרים מסוימים יכולים להכנס
שלוחה 2 אתה רוצה שכולם יוכלו להאזין להשמעות בשלוחה 1 ?לא, למישהו מסויים אני רוצה שהוא כן יוכל לשמוע, ולכן אני רוצה לעשות שלוחה שתשמיע מהשלוחה החסומה ושם לעות קוד בשבילו
-
לא, למישהו מסויים אני רוצה שהוא כן יוכל לשמוע, ולכן אני רוצה לעשות שלוחה שתשמיע מהשלוחה החסומה ושם לעות קוד בשבילו
אז תפתח שלוחה נוספת, בה תגדיר השמעת קבצים משלוחה אחרת ותגדיר שיושמעו בה ההשמעות שבשלוחה 1, בנוסף תגדיר סיסמא לשלוחה זו, וסיימת. בהצלחה.
-
@בסייעתא-דשמיא-0 אמר בהשמעה משלוחה אחרת:
לא, למישהו מסויים אני רוצה שהוא כן יוכל לשמוע, ולכן אני רוצה לעשות שלוחה שתשמיע מהשלוחה החסומה ושם לעות קוד בשבילו
אז תפתח שלוחה נוספת, בה תגדיר השמעת קבצים משלוחה אחרת ותגדיר שיושמעו בה ההשמעות שבשלוחה 1, בנוסף תגדיר סיסמא לשלוחה זו, וסיימת. בהצלחה.
את הנ"ל צריך להוסיף להגדרות של תפריט - או להכניס שיהיה רק כתוב את זה בהגדרות המתקדמות?
-
@זעליג
אם הבנתי אותך טוב [שיש שלוחה 1 של השמעת קבצים שרק מספרים מסויימים נכנסים אליו, ואתה רוצה שכל ההשמעות שבשלוחה 1 יושמעו גם בשלוחה 2 למי שייכנס עם קוד] אז יש להכניס ההגדרות שאמרתי לך בהגדרות המתקדמות ללא תוספות.
אם אתה לא מסתדר איזה הגדרות להכניס אז תבקש ממני ואעתיק לך את כל מה שאתה צריך. בהצלחה. -
@זעליג
אם הבנתי אותך טוב [שיש שלוחה 1 של השמעת קבצים שרק מספרים מסויימים נכנסים אליו, ואתה רוצה שכל ההשמעות שבשלוחה 1 יושמעו גם בשלוחה 2 למי שייכנס עם קוד] אז יש להכניס ההגדרות שאמרתי לך בהגדרות המתקדמות ללא תוספות.
אם אתה לא מסתדר איזה הגדרות להכניס אז תבקש ממני ואעתיק לך את כל מה שאתה צריך. בהצלחה.תודה.
העתקתי את זה (לפי תפריט בחירה) folder_to_play=tfr והדבקתי כמובן
מה שקורה - זה שהוא כותב שהגדרות חסרות
-
@זעליג
האם מה שאתה צריך הוא ממש כמו שכתבתי לך בתגובה הקודמת? [אם כן אני אביא לך את ההגדרות תעתיק אותם ותדביק בהגדרות המתקדמות.] -
@זעליג
האם מה שאתה צריך הוא ממש כמו שכתבתי לך בתגובה הקודמת? [אם כן אני אביא לך את ההגדרות תעתיק אותם ותדביק בהגדרות המתקדמות.]בדיוק!
תודה רבה מראש! -
@זעליג
אז הנה מה שאתה צריך להגדיר בהגדרות המתקדמות בשלוחה 2.
[שים לב למחוק את מה שהיה כתוב שם לפני זה! רק זה אמור להיות שם!]type=playfile ;סוג השלוחה - השמעת קבצים title=השמעת קבצים שבשלוחה 1 עם סיסמא ;תיאור/הערות - כנרשם folder_to_play=1 ;ההשמעות שבשלוחה הנרשמת מהתפריט הראשי password=1234 ;סיסמא זו תידרש
אל תשכח להחליף את מספר הסיסמא מ - 1234 למספר הסיסמא שאתה רוצה.
הצלחה רבה. -
@זעליג
אז הנה מה שאתה צריך להגדיר בהגדרות המתקדמות בשלוחה 2.
[שים לב למחוק את מה שהיה כתוב שם לפני זה! רק זה אמור להיות שם!]type=playfile ;סוג השלוחה - השמעת קבצים title=השמעת קבצים שבשלוחה 1 עם סיסמא ;תיאור/הערות - כנרשם folder_to_play=1 ;ההשמעות שבשלוחה הנרשמת מהתפריט הראשי password=1234 ;סיסמא זו תידרש
אל תשכח להחליף את מספר הסיסמא מ - 1234 למספר הסיסמא שאתה רוצה.
הצלחה רבה.תודה רבה!!!
יברכך ה' בכל הברכות!!! -
פוסט זה נמחק!