מודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?
-
היכן היא לא מופיעה?
תעשה אותה לבד, תעלה קובץ שקט ותשנה את שמה לM1418 -
@zxc תקשיב הרעיון שלך פצצה. אז למה צריך את כל מה שהביאו כאן למעלה מיפת ועוד?
-
@שמעון-לאופר
@יפת הוסיף אפשרות חשובה להעביר תמיד את מי שעדין לא נרשם להצטרפות -
@zxc מה הכוונה מי שלא נרשם עדיין?
אחרי ההגדרה שלך זה מוכרח לעבור דרך הרשמה לרשימת תםוצה -
@שמעון-לאופר אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
@zxc מה הכוונה מי שלא נרשם עדיין?
אחרי ההגדרה שלך זה מוכרח לעבור דרך הרשמה לרשימת תםוצהמיד בכניסה למערכת, תפנה אותו לרישום, וצריך לבדוק, אם זה יוכל לעבוד יחד עם הרעיון שלי, אין לי מח וכח עכשיו לבדוק את זה
-
הקומבינה הזאת זה רק לנרשמים מעכשיו,
איך אפשר לעשות שכל הרשומים כבר ברשימת הצינתוקים יופיעו גם ברשימת התפוצה? -
@שמעון-לאופר וכל המשתתפים בפוסט, להבנתי יש לכם טעות בסיסית בהבנת הקומבינה של @יפת , אין שום דרך לדעת מי הצטרף לרשימת הצינתוקים!!! מה שכן אפשר לדעת דרך הקומבינה הנ"ל זה רק מי עבר בשלוחת הצנתוקים, ייתכן שהוא אכן אישר צנתוקים ובאותה מידה ייתכן שהוא לא אישר.
הקומבינה רק גורמת לכך שכל המתקשרים יופנו אוטומטית בפעם הראשונה לשלוחת הצינתוקים.תקנו אותי בבקשה אם אני טועה.
-
@איציק-הצדיק לגבי הקומבינה של יפת אני לא ממש יודע.
לגבי הקומבינה האחרונה של @zxc זה כך:
אם מישהו נרשם למודול הצינתוקים כפי ההגדרה הנ"ל אזי מוכרח להיות שתדע מי הוא!
כי בהכרח הוא עבר דרך הוספה לרשימת תפוצה שהיתה בדרכו..
אבל זה נכון שגם אם תראה מישהו ברשימת התפוצה אין זה בהכרח שהוא אישר סופית את מודות הצינתוקים... -
לכל המתדיינים והמעיינים וביניהם @שמעון-לאופר @מוטלה @עץ-השדה @רבי-יצחק @zxc @mhl @איציק-הצדיק
שיהיה ברור שאי אפשר לדעת באמת מי הצטרף לרשימת הצינתוקים
מה שכן אפשר לדעת מי עבר בשלוחת הצינתוקים, אם כמו שכתבתי כאן, אם כמו שהציע @zxc לעיל, ואם כמו ששאל @שמעון-לאופר ג"כ לעיל,
ההבדלים הם האם המשתמש יודע מה אפשרויות ההקשה ( @zxc ), ואם המנהל בטוח שהמשתמשים מודעים לאפשרות לאשר צינתוקים( @יפת ),
מי שלא צריך את 2 הרווחים האלו בהחלט מתאים לו הרעיון של @שמעון-לאופר -
@יפת תודה שחשבת עליי
-
אולי מישהו יכול להסביר למה באמת אין את האפשרות לראות את הרשימה?
יש סיבה או שרק לא פיתחו את זה. -
אך תחילה תודה על כל הרעיונות לי זה עזר מאוד
-
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אם ימות עשה את זה בחינם אז הם רוצים שלפחות בזה יהיה חופש מוחלט לנרשמים ולא יפעילו לחץ על פלוני ועל אלמוני שיכנסו לרשימה וכדו'.
(בהודעות שמשגרים בעלות יחידות הם לפחות מרויחים ע"ז, אבל בצינתוקים בחינם - אין אדם חוטא ולא לו...) -
@חנון-המרבה בתשלום זה יכול להיות אפילו בכפיה לא רק לחץ שיכנס לרשימה וגם להוריד מי שנהיה לא רלוונטי כמו בחור שעבר קבוצה/שיעור
אבל חינם עד שלא יסיר את עצמו עדין משוייך אפילו שאני רוצה להוריד אותו. -
@עמוד-הימני-פטיש-החזק אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לראות האם מאזינים אכן הצטרפו לצינתוקים?:
@חנון-המרבה בתשלום זה יכול להיות אפילו בכפיה לא רק לחץ...
בתשלום אפשר הרבה דברים...
אבל חינם עד שלא יסיר את עצמו עדין משוייך אפילו שאני רוצה להוריד אותו.
אפשר להוריד מספר
-
@חנון-המרבה יש הסבר אם אני לא יודע מי נרשם
-
-
ניהול צינתוקים
ניתן להשתמש בשלוחה בצד מנהל, יש להגדיר
tzintuk_admin=yes
ע"כ ציטוט.
מה הפירוש "בצד מנהל"?
איפה צריך להגדיר לא לשונית הגדרות מתקדמות? -
@mhl זה שלוחה להפעלת הצינתוק, אתה פותח שלוחה נוספת ובהגדרות המתקדמות אתה מוסיף מלבד ההגדרות שהגדרת בשלוחה של ההרשמה לצינתוק את ההגדרה הנ"ל
-
סורי, אבל לא הבנתי: אני כבר הגדרתי מודול צינתוקים והכל עובד מצוין ישתבח הבורא...
עכשיו מה אני אמור לעשות כדי להגדיר שלוחת ניהול צינתוקים?