מודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לקרוא לזה שם ב"מאפיינים" שבאתר "ניהול המערכת"?
-
אני נכנס למודול הצינתוקים דרך אתר הניהול ואז אני בוחר מאפיינים ואז זה מראה לי שזה מוגדר בכלל "כניסה לניהול"... אבל עדיין בשלב זה המודול צינתוקים עובד כרגיל!
אלא שאם אני קורא לזה שם ב"תיאור" ועושה שמור השלוחה מיד נהפכת לכניסה לניהול...
זה באג? או מה? @שמואל אשמח אם תתפנה לומר אם יש כן איזו דרך לקרוא לזה שם.
פשוט יש לי כמה מודול צינתוקים ואני צריך לדעת מה של מה בלי להיכנס להגדרות מתקדמות.
תודה -
זה לא משנה כלום גם אם זה הרשמה זה מראה כך
-
@QWERTY אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לקרוא לזה שם ב"מאפיינים" שבאתר "ניהול המערכת"?:
זה לא משנה כלום גם אם זה הרשמה זה מראה כך
בטח שכן. אני מתקשר וזה מביא אותי לניהול.
-
type=tzintuk list_tzintuk=1 tzintuk_end=/
-
זה הרשמה לרשימת צינטוק 1 כך מוגדר לך?
-
ההגדרה הזו הופכת את השלוחה לניהול הצינטוק
tzintuk_admin=yes
-
@QWERTY אתה עונה מצויין אך לא לענייננו...
-
@QWERTY אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לקרוא לזה שם ב"מאפיינים" שבאתר "ניהול המערכת"?:
tzintuk_end=/
בשביל מה זה?
-
@חנון-המרבה אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לקרוא לזה שם ב"מאפיינים" שבאתר "ניהול המערכת"?:
@QWERTY אתה עונה מצויין אך לא לענייננו...
הייתי שמח אם תמחוק את ההודעות שלך @QWERTY זה מסיט את הנושא לגמרי!
תודה -
או שאתה תסביר מה אתה רוצה
-
אמרת שזה מכניס אותך לניהול
-
זה עובר לתפריט מנהל זה בגלל כשאתה רושם שם לשלוחה אז אתה לוחץ על שמור ואז זה שומר אותו בתור ניהול .גם לי זה קרא זה לא באג.תנסה לא לשמור אולי זה ישאר על מודול צינטוק. ואם באמת יכניסו אותו למאפיינים אז כן תוכל להכניס שם לשלוחת הצינטוק.
מקווה שעזרתי. -
ניהול המערכת זה הסוג שלוחה ברירת מחדל של המערכת אז ברגע שהמודול לא במאפיינים אז הוא רושם ניהול
-
@נתנאל-NL אמר במודול צינתוקים בחינם | האם ניתן לקרוא לזה שם ב"מאפיינים" שבאתר "ניהול המערכת"?:
זה עובר לתפריט מנהל זה בגלל כשאתה רושם שם לשלוחה אז אתה לוחץ על שמור ואז זה שומר אותו בתור ניהול .גם לי זה קרא זה לא באג.תנסה לא לשמור אולי זה ישאר על מודול צינטוק. ואם באמת יכניסו אותו למאפיינים אז כן תוכל להכניס שם לשלוחת הצינטוק.
מקווה שעזרתי.נכון מאד. הבאג הוא שב"מאפיינים" זה הופך לניהול. ואין עדיין מודול צינתוקים ב"מאפיינים".
תודה. -
@נתנאל-NL אם אני לא אעשה שמור זה לא ישמור...
-
@QWERTY שאלתי למה זה נהפך לניהול. זה הכל. ולכן אתה לא צריך להביא לי את כל ההגדות.
וגם, למה אתה עושה 3 הודעות על כל דבר? אפשר לעשות בצד שמאל "עריכה" ולהוסיף עוד שאלה או לתקן או למחוק. סתם לטובתך..
תודה בכל אופן על הרצון לעזור. -
@שמעון-לאופר אבל בצד ימין בשלוחות, כן תראה שרשום מודול צינתוקים.
-
@רבי-יצחק לא. רק השלוחה השניה נשארה כך. מה ששיניתי השתנה גם בצד ימין.
וגם כשמתקשרים למערכת כמובן זה מפנה לניהול. -
זה לא נראה לי קשור לבאג. פשוט אין לא מה לרשום במאפיינים איזה סוג שלוחה זה.וניהול זה הברירת מחדל של המערכת.
-
@נתנאל-NL אוקיי. אז כל מה שאין במאפיינים אי אפשר לקרוא לו שם?!
יש לי הרבה שלוחות של API ואני קורא להם בשמות ולא משתנה כלום!