נפתר האם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......"
- 

האם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......" 
 אפשרי ???
 חשוב לי מאוד
- 

@יוסף-יצחק-כהן אמר בהאם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......": האם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......" 
 אפשרי ???
 חשוב לי מאודלא 
- 

@יוסף-יצחק-כהן לא נראה שאפשר. 
 ולמה לא לתת קרדיט לימות?
- 

@39787521 אמר בהאם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......": @יוסף-יצחק-כהן לא נראה שאפשר. 
 ולמה לא לתת קרדיט לימות?האמת אי שאין בעיה לתת קרדיט לימות,אך במידה ואני רוצה למשל ליצור מערכת תא קולי ולא רוה שישמיע את ההודעה הזו? 
- 
				ננעל על ידי שמואל שמואל
- 

@יוסף-יצחק-כהן אמר בהאם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......": האם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......" 
 אפשרי ???
 חשוב לי מאודלא 
- 
				הנושא סומן כנפתר י יוסף יצחק כהן