נפתר האם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......"
-
האם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......"
אפשרי ???
חשוב לי מאוד -
@יוסף-יצחק-כהן אמר בהאם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......":
האם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......"
אפשרי ???
חשוב לי מאודלא
-
@יוסף-יצחק-כהן לא נראה שאפשר.
ולמה לא לתת קרדיט לימות? -
@39787521 אמר בהאם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......":
@יוסף-יצחק-כהן לא נראה שאפשר.
ולמה לא לתת קרדיט לימות?האמת אי שאין בעיה לתת קרדיט לימות,אך במידה ואני רוצה למשל ליצור מערכת תא קולי ולא רוה שישמיע את ההודעה הזו?
-
-
@יוסף-יצחק-כהן אמר בהאם ניתן להשתיק/לבטל את ההודעה שנשמעת לאחר התפריט הראשי?:"מערכת זו הוקמה באמצעותחברת ימות המשיח פתרונות תקשורת......":
אפשרי ???
חשוב לי מאודלא
-