העתקה והדבקה באתר הישן
-
@שמואל-מאיר
מצויין, עזרת לי מאוד!
[אני רגיל לבחור קבצים במקלדת, שיפט וחץ תחתון, או קונטרול A, וזה לא עובד במערכת, ובקושי משתמש בעכבר] -
שאלה נוספת באותו העניין,
כשאני מעתיק קבצים (בודד או רבים) משלוחה לשלוחה, פעמים נשמר שם הקובץ הישן, פעמים הוא מקבל את השם החדש. במה זה תלוי? והאם אפשר להחליט איך זה יחול?
למשל, שלוחה א' מוגדרת שמע לפי תאריך, אז שמות הקבצים הם מספר תאריך ב8 ספרות.
שלוחה ב' מוגדרת לפי שבוע, ושמות הקבצים במספר שבוע ב3 ספרות.
פעמים זה מעתיק אותו הדבר, פעמים זה משתנה לפי סדר המספר של השבוע בסדר עולה, פעמים זה משתנה לפי סדר מספר של התאריך בסדר עולה.
איך מגדירים שהשם יחול לפי התקייה שאליה מעתיקים? תודה רבה! -
@שלומו נראה לי שזה מעתיק בסדר עולה, אבל מספר סידורי, לא ידוע לי על אפשרות אחרת, אני משתמש בהעתקה הזו רק כדי לחסוך את זמן העלאה של הקבצים, אבל אני משנה לכל קובץ את השם באופן ידני, ב"שנה שם".
-
@שמואל-מאיר כך גם אני עושה, חשבתי שיש קיצורי דרך...
-
יש את קובץ האקסס שעושה את זה אוטומטי כמעט
מכניסים טבלה עם הקובץ להעתקה והמיקום להדבקה בוחרים את זה בטופס המיועד לכך לוחצים אנטר וזה פועל לבד [יש שם בעיה שצריך על כל קובץ ללחוץ אנטר אבל מי שיודע משתיק את זה]
-
@מנסה
הסבר בבקשה...
דפדפתי בפורום בכל מיני מקומות, אבל לא הצלחתי להבין איך עושים את זה. אם אפשר הפניה מדויקת, או הסבר פשוט וקל.
ואגב, אני מתמודד עם שלשה דברים, א. העתקה של קבצים רבים משלוחה לשלוחה, ב. שינוי השם של הקבצים לפי סדר אחר. מסדר של 'תאריך' (ב8 ספרות) לסדר של 'פרשה' (ב3 ספרות). ג. שינוי השם לקבוצה לפי סדר עולה בדילוג של ימי שישי ושבת, כלומר דילוג על הספרות 7 8 9 0 בכל שבוע.
תודה רבה! -
-
-
@מנסה סליחה רק עכשיו פתחתי ת'מחשב...
-
@שלומו
הקבצים לפי לועזי