חלוקת כמה השמעות
-
אשמח אם מישהו יודע אם יש לי כמה שיעורים בשלוחה אחד ואני רוצה שגם אלה יתחלק למספרים 1 ו2 וכן הלאה
-
@אברהם-ה
לפי מה זה יתחלק? -
נגיד יש לי חמש שיעורים בפרשת נח אז ברגע שאני מכניס את כל חמשת השיעורים הוא משמיע לי אחד אחרי השני אז אני רוצה שיתחלק כל שיעור למספר
-
@אברהם-ה
תשתמש בזה
תפריט בחירת קובץהמערכת תבקש מהמאזין לבחור קובץ לשמיעה, ולאחר ההשמעה חוזר לתפריט
start=selectאפשרות נוספת: לאחר שהמאזין שמע את ההודעה שבחר - שימשיך לשמוע את ההודעות הבאות כלפי מעלה - דהיינו לקובץ הגדול:
start=select_upאפשרות נוספת: לאחר שהמאזין שמע את ההודעה שבחר - שימשיך לשמוע את ההודעות הבאות כלפי מטה לקובץ הקטן:
start=select_downשכשאתה מגדיר את זה המאזין שומע בחר איזה קובץ לשמוע
-
ויש לך אפשרות שתעשה תפריט בתוך שלוחת פרשת נח
אבל אז לא יעבור אוטומטית לשיעור הבא -
@לעזור-לכולם אמר בחלוקת כמה השמעות:
@אברהם-ה
תשתמש בזה
תפריט בחירת קובץהמערכת תבקש מהמאזין לבחור קובץ לשמיעה, ולאחר ההשמעה חוזר לתפריט
start=selectאפשרות נוספת: לאחר שהמאזין שמע את ההודעה שבחר - שימשיך לשמוע את ההודעות הבאות כלפי מעלה - דהיינו לקובץ הגדול:
start=select_upאפשרות נוספת: לאחר שהמאזין שמע את ההודעה שבחר - שימשיך לשמוע את ההודעות הבאות כלפי מטה לקובץ הקטן:
start=select_downשכשאתה מגדיר את זה המאזין שומע בחר איזה קובץ לשמוע
רק תדאג שהקובץ הראשון יהיה 001 ולא 000, וזה ע"י שתעלה קודם קובץ אחד ותשנה לו את השם ל 001 ורק אח"כ תעלה את שאר הקבצים, אחרת לקובץ הראשון יהיו צריכים להקיש 0 וזה ממש לא נוח.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות