בקשה-יש למישהו קריין באידיש
-
@clickphone אני כבר יכול להוריד את המייל ?
-
@שירותי-טלפוניה-0 גמ"ח בחינם?
-
@שרות-פלוס-ivr לא בחינם מה פתאום זה הפרנסה של הקריינים סיכמתי עם הקריינים שמחיר המינימום הרגיל שלהם נע בין 250 ל 400 על מחיר קבוע של 117 ש"ח כולל חלוקה לקבצים ומנגינת רקע, וזה משתלם להם כי אני מביא להם הרבה לקוחות שהם לא יכלו להגיע אליהם לבד, בגדול זה שני קריינים מהשורה הראשונה, אבל כמובן שיש קריינים נוספים אתם אני עובד שאני יכול להמליץ עליהם אם כי אני לא יכול להתחייב שגם דרכם זה יהיה 117 ש"ח, יכול רק להשתדל.
-
@שירותי-טלפוניה-0 אמר בבקשה-יש למישהו קריין באידיש:
@שרות-פלוס-ivr לא בחינם מה פתאום זה הפרנסה של הקריינים סיכמתי עם הקריינים שמחיר המינימום הרגיל שלהם נע בין 250 ל 400 על מחיר קבוע של 117 ש"ח כולל חלוקה לקבצים ומנגינת רקע, וזה משתלם להם כי אני מביא להם הרבה לקוחות שהם לא יכלו להגיע אליהם לבד, בגדול זה שני קריינים מהשורה הראשונה, אבל כמובן שיש קריינים נוספים אתם אני עובד שאני יכול להמליץ עליהם אם כי אני לא יכול להתחייב שגם דרכם זה יהיה 117 ש"ח, יכול רק להשתדל.
117 שח על כמה הודעות??
כמה ההקלטות? -
@mgm-ivr עד 200 מילים
-
@שירותי-טלפוניה-0 לא זול
-
@שרות-פלוס-ivr לא יודע זול או לא זה קריינים מהשורה הראשונה שלוקחים באופן רגיל בין 250 ל 400 מחיר מינימום יחסית למחירון שלהם זה זול, לפי מה שידוע לי קריין ברמה הכי נמוכה שמכבד את עצמו לא לוקח פחות מ 200 ש"ח עד 100 מילים
-
@שירותי-טלפוניה-0 כמה עולה ל300 מילים?
-
@מערכת-תהילים 150 ש"ח
-
@אברהם-צבי אמר בבקשה-יש למישהו קריין באידיש:
מישהו יודע איזה קריין באידיש ?
השגת?,
אשמח אם תעמוד אתי בקשר,
0504164677
a30303030303031@gmail.com
תזכה למצוות.