הסרת מספר מרשימה לבנה
-
האם משהו יודע איך ניתן להסיר מספר מרשימה לבנה, כמו שיש הוספת מספר לקובץ INI במערכת?
-
ש שמואל מאיר סימן נושא זה כשאלה ב
-
@שמואל-מאיר https://www.google.com/search?q=site:f2.freeivr.co.il הסרת מספר מרשימה לבנה
שמואל היקר! תנסה לעשות חיפוש,
תגיד לי אם עזר לך... בהצלחה! -
ש שמואל מאיר סימן נושא זה כנפתר ב
-
@צבי-10 תודה רבה!!!!

-
@צבי-10 לא, זה לא מה שאני מחפש. אני מחפש אפשרות שאני מקיש את הספרות שאותם אני רוצה להסיר מהרשימה הלבנה, ולא שהמספר שמחייג הוא זה שיסיר את המספר.
-
type=remove_id_from_list remove_id_from_list_location_list=/כאן לרשום מספר השלוחה/WhiteList.ini remove_id_from_list_key=EnterId remove_id_from_list_mode=key_only enter_id=yes enter_id_type=digits enter_id_type_digits_amount=none record_name=no say_name=no -
@שרות-פלוס-ivr הסתדרתי, זה מה שהגדרתי:
type=remove_id_from_list title=שם השלוחה מאיזה קובץ במערכת להסיר remove_id_from_list_location_list=/04/WhiteList.ini תפריט איזה ערך להסיר remove_id_from_list_key=selection_menu remove_id_from_list_mode=key_only לאן לעבור בסיום ההליך remove_id_from_list_end_goto=/04 לאן לעבור אם היתה שגיאה remove_id_from_list_error_end_goto=/04 -
@שרות-פלוס-ivr אמר בהסרת מספר מרשימה לבנה:
type=remove_id_from_list remove_id_from_list_location_list=/כאן לרשום מספר השלוחה/WhiteList.ini remove_id_from_list_key=EnterId remove_id_from_list_mode=key_only enter_id=yes enter_id_type=digits enter_id_type_digits_amount=none record_name=no say_name=noבשביל מה צריך את כל מה שרשמת? אם תוכל לפרט אני מאוד אשמח!!!
-
א אA התייחס לנושא זה
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות