לא נפתר שאלות קטנות על PHP ו API
-
כיצד אני יכול לקבל את הערכים באותיות קטנות?
איזה הגדרה לשים במערכת או בשרת? -
אתה יכול להמיר את הכל
בכל שפת תכנות יש הגדרה שגורמת לכל המופעים של האותיות להתחלף מגדולות לקטנות ולהיפך
וזה יהיה אצלך בקובץ בשרת
[אגב למה אתה צריך את זה, רוב השפות יודעות להסתדר היטיב עם איך שזה מגיע]
-
איך עושים את זה ב php
ואני צריך את זה כי ב api של ימות זה מכניס את ההגדרה לשלוחה באתיות גדולות והמערכת קוראת רק קטנות בקובץ ext.ini -
<?php $serves= $_GET['serves']; $did = $_GET['did']; $password = $_GET['password']; $path = $_GET['path']; $type1 = $_GET['type1']; $type2 = $_GET['type2']; if ($serves== NULL) { print "read=t-אנא בחרו את שרת המערכת שברצונכם לאפס, למערכת בשרת הרגיל הקישו אחד, לאיפוס מערכת בשרת הפרייוט הקישו שתים=serves,yes,1,1,7,No,yes,yes,*/,1.2,,,,"; exit; } if ($did == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם לאפס=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit; } if ($password == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם לאפס=password,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit; } if ($path== NULL) { print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Digits,no,no,*/,,,ok,,"; exit; } if ($type1 == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את החלק הראשון של ההגדרה עד לסימן השווה למקף תחתון הקש אפס אפס אפס אפס וסולמית=type1,no,1000,0,15,EmailKeyboard,,,@_,,,ok,type,"; exit; } if ($type2 == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את החלק השני של ההגדרה החל מסימן השווה לסלש הקש אפס אפס אפס אפס וסולמית=type2,no,1000,1,24,EmailKeyboard,,,@/,,,ok,menu,"; exit; } if ($serves== 1) { $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token=$did:$password&path=ivr2:$path&$type1=$type2"), true); $status = $url['responseStatus']; if ($status == "OK") { print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path&"; } else { print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit; } if ($serves== 2) { $url = json_decode(file_get_contents("https://private.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token=$did:$password&path=ivr2:$path&$type1=$type2"), true); $status = $url['responseStatus']; if ($status == "OK") { print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path&"; } else { print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit; } ?>
זה הקוד שלי ומגדיר באותיות גדולות והמערכת לא קולטת שזה הגדרה כי צריך דוקא אותיות קטנות
-
@kavkosher אמר בכיצד אני יכול לקבל את הערכים באותיות קטנות אני חייב לקבל נתונים באותיות אנגלית קטנות:
<?php $serves= $_GET['serves']; $did = $_GET['did']; $password = $_GET['password']; $path = $_GET['path']; $type1 = $_GET['type1']; $type2 = $_GET['type2']; if ($serves== NULL) { print "read=t-אנא בחרו את שרת המערכת שברצונכם לאפס, למערכת בשרת הרגיל הקישו אחד, לאיפוס מערכת בשרת הפרייוט הקישו שתים=serves,yes,1,1,7,No,yes,yes,*/,1.2,,,,"; exit; } if ($did == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם לאפס=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit; } if ($password == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם לאפס=password,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit; } if ($path== NULL) { print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Digits,no,no,*/,,,ok,,"; exit; } if ($type1 == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את החלק הראשון של ההגדרה עד לסימן השווה למקף תחתון הקש אפס אפס אפס אפס וסולמית=type1,no,1000,0,15,EmailKeyboard,,,@_,,,ok,type,"; exit; } if ($type2 == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את החלק השני של ההגדרה החל מסימן השווה לסלש הקש אפס אפס אפס אפס וסולמית=type2,no,1000,1,24,EmailKeyboard,,,@/,,,ok,menu,"; exit; } if ($serves== 1) { $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token=$did:$password&path=ivr2:$path&$type1=$type2"), true); $status = $url['responseStatus']; if ($status == "OK") { print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path&"; } else { print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit; } if ($serves== 2) { $url = json_decode(file_get_contents("https://private.call2all.co.il/ym/api/UpdateExtension?token=$did:$password&path=ivr2:$path&$type1=$type2"), true); $status = $url['responseStatus']; if ($status == "OK") { print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path&"; } else { print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit; } ?>
זה הקוד שלי ומגדיר באותיות גדולות והמערכת לא קולטת שזה הגדרה כי צריך דוקא אותיות קטנות
תגדיר כל הגדרה שהיא במערכת שמספרה
0733515252 שלוחה 30 ואחר כך תכנס למערכת ותראה שזה הגדיר אבל המערכת לא יודעת לקרוא את זה והשלוחה לא מתיחסת אפילו שזה נמצא בקובץ במערכת -
-
@kavkosher אמר בכיצד אני יכול לקבל את הערכים באותיות קטנות אני חייב לקבל נתונים באותיות אנגלית קטנות:
EmailKeyboard
למה אתה משתמש בזה ולא במקלדת אנגלית רגילה?
וזאת הפונקציה שאתה מחפש
type1=strtolower($type1);
-
@מנסה איך אני אמור לעבוד איתה בשורה נפרדת לכל ערך רק לשנות כל פעם את ה type1 לערך הרצוי?
-
אתה צריך לשנות רק את type1 ואת type2
תכניס בשורה אחרי קבלת הערכים 2 שורות 1 לtype1 והשניה לtype2
-
תודה זה עובד
-
-
ודרך אגב אפשר להגדיר על משתנה שבכל פעם שתוו מסוים מופיע יחליף אותו בתו אחר לדוגמא כל פעם שמופיע , יחליף אותו ל: ????
וכיצד? -
-
ודרך אגב אפשר להגדיר על משתנה שבכל פעם שתוו מסוים מופיע יחליף אותו בתו אחר לדוגמא כל פעם שמופיע , יחליף אותו ל: ????
תשתמש בפונקצייה
str_replace
דוגמא לשימוש בפונקצייה:
בדוגמא יש את משתנה text שמכיל טקסט ומשתנה b מבצע החלפה של,
במילהפסיק
בתוך המשתנה text$text = "hi, my name is avraham. "; $b = str_replace("." , "פסיק" , $a); print $b;
-
כיצד אני יכול לקבל את הערכים באותיות קטנות?
איזה הגדרה לשים במערכת או בשרת?תוכל להשתמש בפונקצייה:
strtolower
היא הופכת אותיות גדולות לקטנות
הסבר לדוגמא: משתנה str מכיל טקסט באותיות גדולות ומשתנה<?php $str = "HI, MY NAME IS AVRAHAM"; $str = strtolower($str); echo $str; ?>
-
@kavkosher להפוך אותיות מגדולות לקטנות תשתמש ב
strtolower
-
-
@avrham אמר בכיצד אני יכול לקבל את הערכים באותיות קטנות אני חייב לקבל נתונים באותיות אנגלית קטנות:
תשתמש בפונקצייה
str_replace
דוגמא לשימוש בפונקצייה:
בדוגמא יש את משתנה text שמכיל טקסט ומשתנה b מבצע החלפה של,
במילהפסיק
בתוך המשתנה text$text = "hi, my name is avraham. "; $b = str_replace("." , "פסיק" , $a); print $b;
היה לך טעות קטנה
$text = "hi, my name is avraham. "; $b = str_replace("." , "פסיק" , $text); print $b;
זה נכון וזה עובד תודה רבה
-
-
-
<?php $serves= $_GET['serves']; $did = $_GET['did']; $password = $_GET['password']; $path = $_GET['path']; $path1 = $_GET['path1']; if ($serves== NULL) { print "read=t-אנא בחרו את שרת המערכת שברצונכם להגדיר, למערכת בשרת הרגיל הקישו אחד, להגדרת מערכת בשרת הפרייוט הקישו שתים=serves,yes,1,1,7,No,yes,yes,*/,1.2,,,,"; exit; } if ($did == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,"; exit; } if ($password == NULL) { print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=password,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,"; exit; } if ($path== NULL) { print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Digits,no,no,*/,,,ok,,"; exit; } if ($path1== NULL) { print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה החדשה וסולמית בסיום=path1,no,10000,0,14,Digits,no,no,*/,,,ok,,"; exit; } if ($serves== 1) { $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=$did:$password&action=copy&what=ivr2:$path/ext.ini&target=ivr2:$path1/ext.ini"), true); $status = $url['boolean']; if ($status == "true") { print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path1.t-משלוחה.d-$path&"; } else { print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit; } if ($serves== 2) { $url = json_decode(file_get_contents("https://private.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=$did:$password&action=copy&what=ivr2:$path/ext.ini&target=ivr2:$path1/ext.ini"), true); $status = $url['boolean']; if ($status == "true") { print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path1.t-משלוחה.d-$path&"; } else { print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit; } ?>
למה זה לא עובד ?
זה עושה לי שגיאה -
-
-
עדיין לא עובד
-
אולי צריך POST ?
אם כן כיצד? -
- אין קשר ל post
- היה חסר סוגריים ב exit
- היה חסר echo בתשובות read
הקוד המסודר:
<?php $serves= $_GET['serves']; $did = $_GET['did']; $password = $_GET['password']; $path = $_GET['path']; $path1 = $_GET['path1']; if($serves== null){echo print "read=t-אנא בחרו את שרת המערכת שברצונכם להגדיר, למערכת בשרת הרגיל הקישו אחד, להגדרת מערכת בשרת הפרייוט הקישו שתים=serves,yes,1,1,7,No,yes,yes,*/,1.2,,,,";exit();} if($did == null){echo print "read=t-אנא הקישו את מספר המערכת שברצונכם להגדיר=did,yes,10,9,15,Digits,yes,,,,,,,";exit();} if($password == null){echo print "read=t-אנא הקישו את סיסמת הניהול של המערכת שברצונכם להגדיר=password,yes,100,1,24,Digits,,,,,,,,";exit();} if($path== null){echo print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה וסולמית בסיום=path,no,10000,0,14,Digits,no,no,*/,,,ok,,";exit();} if($path1== null){echo print "read=t-אנא הקישו את מספר השלוחה החדשה וסולמית בסיום=path1,no,10000,0,14,Digits,no,no,*/,,,ok,,";exit();} if($serves == 1){ $url = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=$did:$password&action=copy&what=ivr2:$path/ext.ini&target=ivr2:$path1/ext.ini"), true); $status = $url['boolean']; if ($status == "true") { print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path1.t-משלוחה.d-$path&"; }else{ print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit(); }elseif($serves == 2){ $url = json_decode(file_get_contents("https://private.call2all.co.il/ym/api/FileAction?token=$did:$password&action=copy&what=ivr2:$path/ext.ini&target=ivr2:$path1/ext.ini"), true); $status = $url['boolean']; if($status == "true"){ print "id_list_message=t-ההגדרה עודקנה בהצלחה בשלוחה .d-$path1.t-משלוחה.d-$path&"; }else{ print "id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &"; } exit(); } ?>
-
זה מדפיס לי בדפדפן
id_list_message=t-חלה שגיאה בהגדרת המערכת, יתכן שהמספר מערכת או הסיסמא שגויים, או שהשרת נחסם מימות המשיח עד לשלושים דקות הבאות &