ערכים בג׳יבריש
-
@liy אמר בערכים בג׳יבריש:
@avrham אמר בערכים בג׳יבריש:
@liy אם אתה מכנת ב PHP איך אתה עושה שישלח מייל? (אני מנסה להשתמש בפונקצייה mail() אבל זה לא שולח... וגם, אני רוצה שישלח מהמייל שלי, איך אני עושה את זה?
בקרוב אעלה מודול מסודר...
עבודה של כמה שעות!! זה קצת מסובך!מחכים...
-
@liy אם כבר, מה אם הממשק ניהול שאמרת שיצא?
-
@avrham אם אתה רוצה שישלח מהגמייל שלך אתה לא יכול להשתמש עם הפונקציה mail אתה צריך משהו אחר ויש דברים מוכנים חבל לעבוד מחדש יש למשל את phpmailer שהוא מאוד פופולרי
-
@bc98400
יש דוגמה? -
@bc98400 לא הצלחתי להתמש ב phpmailer הורדתי את הקובץ ZIP מהגיטאב ואנ לא יודע מה לעשות... אשמח לקוד מוכן לדוגמא (ככה אני ידע.)
-
@liy אם כבר, מה אם הממשק ניהול שאמרת שיצא?
בעקרון יש באג אחד קריטי בעריכת קובץ שבגללו אני לא מפרסם...
צריך מישהו שיודע JavaScript טוב בשביל זה... -
@bc98400 אמר בערכים בג׳יבריש:
phpmailer שהוא מאוד פופולרי
גם איתו זה מאוד מסובך...
ובמקרה שלי זה גם Node.js ביחד. -
@liy אני יודע JAVASCRIPT יחסית טוב, מה צריך? אולי אני יוכל לעזור.
-
<?php require 'includes/PHPMailer.php'; require 'includes/SMTP.php'; require 'includes/Exception.php'; use PHPMailer\PHPMailer\PHPMailer; use PHPMailer\PHPMailer\SMTP; use PHPMailer\PHPMailer\Exception; $mail = new PHPMailer(); //השתמש בתצורת smtp $mail->isSMTP(); //שם שרת smtp $mail->Host = "smtp.gmail.com"; //הפעלת אבטחה $mail->SMTPAuth = true; //סוג אבטחה (ssl/tls) $mail->SMTPSecure = "tls"; //פורט $mail->Port = "587"; //שם משתמש $mail->Username = "שם המשתמש"; //סיסמא $mail->Password = "סיסמא"; //נושא האימייל $mail->Subject = "שורת נושא"; //הגדר את השולח $mail->setFrom('שולח'); //שלח אימייל כ HTML $mail->isHTML(true); //תוכן האימייל $mail->Body = "<h1>תוכן תוכן תוכן</p>"; //הוספת הנמען $mail->addAddress('כתובת אימייל'); //שליחת האימייל if ( $mail->send() ) { echo "האימייל נשלח בהצלחה..!"; }else{ echo "לא נשלח. הודעת השגיאה: "{$mail->ErrorInfo}; } //סגירת הסשן $mail->smtpClose();
ואתה צריך לשים בתקיית משנה בשם includes את שלושת הקבצים
Exception.php
PHPMailer.php
SMTP.phpואז כל פעם שאתה תשלח את השורה
$mail->send()
ישלח המייל
אבל שים לב שאתה חייב בסוף לשים את סוגר הסשן אחרת יהיו לך בעיות אבטחה רציניות ויוכלו לפרוץ לך לחשבון הגימייל שלך
בהצלחה -
@liy אולי תפרט וננסה לעזור
אפילו שאני לא משתמש אם node כי אין על python אבל פעם עשיתי הרבה דברים -
@bc98400
יש הודעת שגיאה...
הדף הזה לא עובד 000webhostapp.com לא יכול לטפל כרגע בבקשה הזו.
HTTP ERROR 500 -
@קו-מהיר אמר בערכים בג׳יבריש:
@bc98400
יש הודעת שגיאה...
הדף הזה לא עובד 000webhostapp.com לא יכול לטפל כרגע בבקשה הזו.
HTTP ERROR 500וזה החלק שעליו עבדתי הכי הרבה זמן!
-
@liy איך פתרת? אשמח לשמוע רעיון.
-
-
@liy אם אתה מכנת ב PHP איך אתה עושה שישלח מייל? (אני מנסה להשתמש בפונקצייה mail() אבל זה לא שולח... וגם, אני רוצה שישלח מהמייל שלי, איך אני עושה את זה?
עבודה של כמה שעות!! זה קצת מסובך!לא רוצה לבאס אבל לאחרונה שמעתי על קו שיש שם שמיעת מיילים ושליחה בחינם
0733516276 נראה לי שלוחה 0
אבל אולי יהיו לך שידרוגים
בהצלחה -
@תן-חיוך-1 אני חושב שתמיד עדיף את זה במודול ככה כל אחד יוכל להגדיר במערכת שלו.
-
@תן-חיוך-1 אמר בערכים בג׳יבריש:
עבודה של כמה שעות!! זה קצת מסובך!לא רוצה לבאס אבל לאחרונה שמעתי על קו שיש שם שמיעת מיילים ושליחה בחינם
0733516276 נראה לי שלוחה 0
אבל אולי יהיו לך שידרוגים
בהצלחהזה נותן לשלוח מהמייל האישי שלך בג'ימיל?
-
@liy
כן -
@תן-חיוך-1 אמר בערכים בג׳יבריש:
@liy
כןתמיד נחמד שזה במודול מסודר, בשליטתך המלאה, ולאף אחד אין את הסיסמא שלך, אני לא שומר אתה הסיסמאות בשום מקום!
-
@liy איך אפשר ליצור קשר בפרטי?(בלי קשר למייל)