בירור | מספר פקס שיהיה דומה למספר המערכת
-
אני מעונין שמס' הפקס של המערכת, יהיה דומה למספר המערכת. דוג' 03-5222666 , 073-5222666 .
- מה הדרך הקלה להשיג מספר כזה מחברות התקשורת? ומאיזו חברה הכי קל? האם אני יכול לבקש מספר ספציפי, או שהם עושים בעיות?
- מעניין ניסיתי להתקשר למספר המערכת שלי בתוספת 073 לפני מספר המערכת, וקיבלתי הודעה
"שלום, לא ניתן לבצע את השיחה כפי שחוייגה"
ועל הצג ראיתי את שם מס' המערכת שלי, האם זה אומר שהוא מזהה אותו כאילו זה אותו מספר ואי אפשר לעשות שזה יהיה אותו מספר רק עם קידומת שונה.
תודה.
-
@צבי-10 אמר בבירור | מספר פקס שיהיה דומה למספר המערכת:
אני מעונין שמס' הפקס של המערכת, יהיה דומה למספר המערכת. דוג' 03-5222666 , 073-5222666 .
- מה הדרך הקלה להשיג מספר כזה מחברות התקשורת? ומאיזו חברה הכי קל? האם אני יכול לבקש מספר ספציפי, או שהם עושים בעיות?
- מעניין ניסיתי להתקשר למספר המערכת שלי בתוספת 073 לפני מספר המערכת, וקיבלתי הודעה
"שלום, לא ניתן לבצע את השיחה כפי שחוייגה"
ועל הצג ראיתי את שם מס' המערכת שלי, האם זה אומר שהוא מזהה אותו כאילו זה אותו מספר ואי אפשר לעשות שזה יהיה אותו מספר רק עם קידומת שונה.
תודה.
אכן כן אתה יכול בכל החברות לבחור מספר מסויים והם צריחים רק להגיד אם זה פנוי או תפוס
-
@צבי-10 אמר בבירור | מספר פקס שיהיה דומה למספר המערכת:
על הצג ראיתי את שם מס' המערכת שלי
כך הטלפון מציג וזה לא אומר כלום, זה משתנה בין הטלפונים...
-
לפי הפוסט של @שאול-ני-ו
אם מוסיפים למספר של המערכת קידומת 153, "153-773137770" זה שולח למערכת אפילו שהיא מערכת תוכן, ואולי אפשר לעשות הפניה לפי מספר מחוייג?
ואז אני לא אצטרך לנייד מספר חדש לימות המשיח, או שא"א להפנות פקס? -
@צבי-10 אתה פשוט מחפש מספר פנוי בקידומת בזק שהוא לא מחובר לא משנה באיזה נוסח זה אומר לך את זה,
אתה מתקשר לבזק שואל אם המספר פנוי במידה וכן פשוט תבקש ליצור על זה קו וירטואלי בשירות עקוב אחרי
אגב לפעמים אם אתה מבקש מהם מספר מסוים אפילו אם הוא לדוגמא מספר מאוד קל כמו
03-919-3333 הם יתנו לך אותו בלי למצמץ ב 17.20 שקל שווה לנסות...
אם הם לא אומרים לך בפירוש שחור על גבי לבן באותה שיחה שזה יעלה יותר מהתעריף הרגיל אין סיכוי שהם יגבו על זה בטעות יותר אני אומר את זה מניסיון עשיר...
במידה והם אומרים לך שהמספר בעלות אתה פשוט מסרב בנימוס ומנסה בהזדמנות שוב -
@גמ-ח-קריינות התקשרתי לבזק נציג אמר לי שמספר וירטואלי הוא רנדומלי וא"א לבחור מספר מסויים. או שהוא יתן לי מרכזיה ב117 ש"ח ואז אפשר לבחור.
-
@צבי-10 בשביל זה יש בבזק יותר מנציג אחד ואפשר לנסות כמה פעמים הכי חשוב לא להתייאש!
-
@גמ-ח-קריינות מה המספר של שירות הלקוחות של בזק 1800-885-199 | 03-7278199 | אין כמו לחפש בגוגל
-
@גוטליב-סוכן-פלאפונים כתב בבירור | מספר פקס שיהיה דומה למספר המערכת:
מעניין ניסיתי להתקשר למספר המערכת שלי בתוספת 073 לפני מספר המערכת, וקיבלתי הודעה "שלום, לא ניתן לבצע את השיחה כפי שחוייגה" ועל הצג ראיתי את שם מס' המערכת שלי, האם זה אומר שהוא מזהה אותו כאילו זה אותו מספר ואי אפשר לעשות שזה יהיה אותו מספר רק עם קידומת שונה.
תודה.הפלאפון מזהה את האיש קשר לי המספר לא כולל הקידומת ...
יש פלאפונים שלא.. -
@מבזקי-גור כתב בבירור | מספר פקס שיהיה דומה למספר המערכת:
@גוטליב-סוכן-פלאפונים כתב בבירור | מספר פקס שיהיה דומה למספר המערכת:
מעניין ניסיתי להתקשר למספר המערכת שלי בתוספת 073 לפני מספר המערכת, וקיבלתי הודעה "שלום, לא ניתן לבצע את השיחה כפי שחוייגה" ועל הצג ראיתי את שם מס' המערכת שלי, האם זה אומר שהוא מזהה אותו כאילו זה אותו מספר ואי אפשר לעשות שזה יהיה אותו מספר רק עם קידומת שונה.
תודה.הפלאפון מזהה את האיש קשר לי המספר לא כולל הקידומת ...
יש פלאפונים שלא..אתה מקפיץ נושא מלפני שנה הנושא ננעל.
-