לתועלת ציבור הת"תים בכל ארץ הקודש| מודל API לשמיעת איפה אוחז המתרים בנדרים פלוס
-
@עץ-השדה אמר בלתועלת ציבור הת"תים בכל ארץ הקודש| מודל API לשמיעת איפה אוחז המתרים בנדרים פלוס:
@mgm-ivr ראשית, תודה רבה.
שנית, נשמע שיש באג, לאחר הקשת מספר מתרים - סכום שנאסף עד כה "שגיאה", מתוך יעד של "שגיאה" ויוצא מהשלוחה.ה"באג" שיש לו זה בגלל שהוא הקיש מספר מתרים שלא קיים, וכשמקישים מספר מתרים שלא קיים זה משמיע סכום שנאסף עד כה שגיאה, מתוך יעד של שגיאה ויוצא מהשלוחה.
-
@mgm-ivr הערות לשכלול המודול:
1. בהמשך לפוסט קודם, לעשות שאם אין כזה מספר מתרים שישמיע מספר מתרים לא קיים
2. להשמיע את מספר המתרים לפני השמעת הסכום ומיד אחרי שהקיש ישמע מספר מתרים X
3. לשנות את הנוסח למיספר מתרים X! שם המתרים X! הסכום שנאסף עד כה X! מתוך X! פורים שמח!
נ.ב. כל התווים מכוונים כולל ה ! כדי שייתן רווח בין קטע לקטע
נ.ב.ג. יהיה טוב מאוד אם יהיה אפשרות להעלות קבצי שמע להחליף את כל הטקסטים...
אין על @MGM-IVR בעוווווווווולללם פורים סםח... -
@MGM-IVR כתב בלתועלת ציבור הת"תים בכל ארץ הקודש| מודל API לשמיעת איפה אוחז המתרים בנדרים פלוס:
עריכה:
המודל לא פעיל כרגע.אני רואה שהמודול לא פעיל אז רציתי לבנות בעצמי משהו כזה (לצרכים אישיים) אלא שאני לא מוצא מידע כזה בתיעוד של נדרים פלוס
אני אשמח לדעת האם זה משהו שאפשר לעשות בצורה רשמית או איזשהוא קומבינה...
תודה רבה -
@דוד-5555
זה בלי תיעוד, כנראה זה עובד על קובץ אישורי סליקה במערכת -
@פיסטוק-פרווה ומה הדרך להגיע לזה? (או שאתה מתכוון להסטוריית עסקאות?)
-
@דוד-5555
בשלוחת ההתרמה ונראה לי גם בשלוחת לוג, וגם אם זה לא ככה תוכל לעשות את זה ככה... -
@פיסטוק-פרווה אבל התרומות הם לא דרך מערכת, רק דרך נדרים עצמם
-
@דוד-5555
נכון, אם תרצה יש לי קוד לזה אוכל לתת לך -
@פיסטוק-פרווה אשמח מאוד
תודה רבה! -
<?php $print = json_decode(file_get_contents("https://www.call2all.co.il/ym/api/GetTextFile?token=039660770:0000&what=ivr2:/9/3/LogCreditCardOK.ymgr")); $print = explode("\r\n",$print->contents); $c = count($print)-1; for($g=0;$g<$c;$g++){ $s = explode("%BillingSum#",$print[$g]); $s = explode("%",$s[1]); $sum=$sum+$s[0]; } print "id_list_message=t-הסכום שנתרם הוא.n-$sum.t-על יד.n-$c.t-תורמים&"; ?>