תוסף לפתיחת כמה מערכות בדפדפן במקביל
-
באתרים רבים לדוג' ימות המשיח וכדו' א"א לפתוח באותו הדפדפן שני חשבונות במקביל,
והפתרון הרווח הוא פתיחת החשבון השני במצב אורח. כמובן שאין צורך להכביר במילים על הקושי שבזה.מצאתי את התוסף הזה שבלחיצה עליו נפתח בדפדפן כרטיסיה חדשה שהינו כדפדפן חדש, וניתן לפתוח שם חשבון אחר.
ניתן להבחין בין עמוד שפתוח ע"י התוסף הזה לבין עמוד שפתוח בלי זה ע"י הסימון על התוסף
מה שעם המספר זה ע"י התוסף, [אני לא יודע מה המספר מבטא].הובא כאן
-
@clickphone אמר בתוסף לפתיחת כמה מערכות בדפדפן במקביל:
והפתרון הרווח הוא פתיחת החשבון השני במצב אורח. כמובן שאין צורך להכביר במילים על הקושי שבזה.מצאתי את התוסף הזה שבלחיצה עליו נפתח בדפדפן עמוד נוסף שהינו כדפדפן חדש, וניתן לפתוח שם חשבון אחר.
ניתן להבחין בין עמוד שפתוח ע"י התוסף הזה לבין עמוד שפתוח בלי זה ע"י הסימון על התוסף
מה שעם המספר זה ע"י התוסף, [אני לא יודע מה המספר מבטא].הובא כאן
הוא בעצם מאפשר קוקיז שונה לכל כרטיסיה?
-
@clickphone
כבר כמה ימים מאז הפרסום
וזה פשוט מדהים כמה שזה מפשט ומקל על ההעבודה. -
@דורש-צדק באמת אין מילים
-
@דורש-צדק באמת עוזר מאוד ישר כוח ל @clickphone
-
@clickphone כתב בתוסף לפתיחת כמה מערכות בדפדפן במקביל:
והפתרון הרווח הוא פתיחת החשבון השני במצב אורח. כמובן שאין צורך להכביר במילים על הקושי שבזה.
מצאתי את התוסף הזה שבלחיצה עליו נפתח בדפדפן עמוד נוסף שהינו כדפדפן חדש, וניתן לפתוח שם חשבון אחר.
ניתן להבחין בין עמוד שפתוח ע"י התוסף הזה לבין עמוד שפתוח בלי זה ע"י הסימון על התוסףמה שעם המספר זה ע"י התוסף, [אני לא יודע מה המספר מבטא].
הובא כאןאם אפשר להביא כאן פשוט זה חסום לי
-
-
-
פוסט זה נמחק! -
תנסו את זה
-
@clickphone כתב בתוסף לפתיחת כמה מערכות בדפדפן במקביל:
והפתרון הרווח הוא פתיחת החשבון השני במצב אורח. כמובן שאין צורך להכביר במילים על הקושי שבזה.מצאתי את התוסף הזה שבלחיצה עליו נפתח בדפדפן עמוד נוסף שהינו כדפדפן חדש, וניתן לפתוח שם חשבון אחר.
האם יש את התוסף הזה על חשבון גוגל כי אני הרבה פעמים מחליף מחשב
-
@שלומל-ה תבצע במחשב סנכרון גוגל וזה יופיע לך