הרשמה לקבל צינתוקים, שלאחריה הנרשם כעתעובר אוטומטי לקבלת צינתוק מהמערכת בסיום ההרשמה.
-
@מנסה תודה רבה על ההכוונה
אני כעת הגדרתי שלוחת רישום לצינתוקים, מתחתיה שלוחה של מודל כניסה לפי רשימת צינתוקים, ומתחתיה את שלוחת ניתוב.
ואז את ההגדרות האלו
בפועל כשאני נכנס ונרשם ומגיע לשלוחת ניתוב, אך לא הבנתי איך אני גורם לכך שהנרשם יקבל צינתוק אוטומטי אליו
אשמח להסבר
תודה רבה. -
פוסט זה נמחק! -
@פישל אמר בהרשמה לקבל צינתוקים, שלאחריה הנרשם עובר אוטומטי לקבלת צינתוק בסיום ההרשמה.:
@מנסה תודה רבה על ההכוונה
אני כעת הגדרתי שלוחת רישום לצינתוקים, מתחתיה שלוחה של מודל כניסה לפי רשימת צינתוקים, ומתחתיה את שלוחת ניתוב.
ואז את ההגדרות האלו
בפועל כשאני נכנס ונרשם ומגיע לשלוחת ניתוב, אך לא הבנתי איך אני גורם לכך שהנרשם יקבל צינתוק אוטומטי אליו
אשמח להסבר
תודה רבה.זה לא רעיון טוב כי רק מי שמקבל את הצינתוק זה המספר שהגדרת,
ולכן תשתמש בהוספה שקטה לרשימת התפוצה ואח"כ שליחת צינתוק ואח"כ הסרה מרשימת התפוצה (שים לב זה עולה 0.1 לכל פעם לוח צינתוק) -
@אורי-ש לא הבנתי שני דברים
א. איך אני מגדיר שכשנכנסים לשלוחת ראוטינג, אוטומטי יחייג המספר של המערכת רק לזה שנכנס לשלוחה ועל הצג יהיה הזיהוי של המערכת
ב. לא הבנתי שהשלוחה שמפנה לשלוחת ראוטינג תהיה לפי זיהוי רשימת צינתוקים
אני עושה את זה כדי שהנרשם לביטול הצינתוקים לא יעבור לשלוחת ראוטינג. -
@פישל אמר בהרשמה לקבל צינתוקים, שלאחריה הנרשם עובר אוטומטי לקבלת צינתוק בסיום ההרשמה.:
@אורי-ש לא הבנתי שני דברים
א. איך אני מגדיר שכשנכנסים לשלוחת ראוטינג, אוטומטי יחייג המספר של המערכת רק לזה שנכנס לשלוחה ועל הצג יהיה הזיהוי של המערכת
ב. לא הבנתי שהשלוחה שמפנה לשלוחת ראוטינג תהיה לפי זיהוי רשימת צינתוקים
אני עושה את זה כדי שהנרשם לביטול הצינתוקים לא יעבור לשלוחת ראוטינג.אם אתה רוצה לעשות את זה בחינם כמו שאתה אומר תבקש מ @HMJE22 אני חושב שהוא יוכל לעשות לך את זה (כלומר הוא רק יעשה לך בAPI שמי שנכנס לשלוחה אז יבנה לו שלוחת ראוטינג למספר שלו וכו' וכו').
-
@אורי-ש אמר בהרשמה לקבל צינתוקים, שלאחריה הנרשם כעתעובר אוטומטי לקבלת צינתוק מהמערכת בסיום ההרשמה.:
אם אתה רוצה לעשות את זה בחינם כמו שאתה אומר תבקש מ @HMJE22 אני חושב שהוא יוכל לעשות לך את זה (כלומר הוא רק יעשה לך בAPI שמי שנכנס לשלוחה אז יבנה לו שלוחת ראוטינג למספר שלו וכו' וכו').
זה פחות בעיה לא מפריע לי שיהיה עם יחידות
ואפשר לעשות שאחרי זה יעבור לשלוחה הוספה שקטה לרשימת תפוצה עם הוא מופיע ברשימת צינתוקים
אך יותר מה שלא הצלחתי להבין הוא איך אני מגדיר בראוטינג צינתוק רק לנכנס לשלוחה מהמספר של המערכת
אשמח להסבר/הכוונה
תודה רבה. -
-
@לעזור-לכולם הבנתי
תודה רבה לכולם על העזרה!! -
@פישל אמר בהרשמה לקבל צינתוקים, שלאחריה הנרשם כעתעובר אוטומטי לקבלת צינתוק מהמערכת בסיום ההרשמה.:
אך יותר מה שלא הצלחתי להבין הוא איך אני מגדיר בראוטינג צינתוק רק לנכנס לשלוחה מהמספר של המערכת
אשמח להסבר/הכוונה
תודה רבה.אמרתי לך כבר לפני זה
זה לא רעיון טוב כי רק מי שמקבל את הצינתוק זה המספר שהגדרת,
כלומר אם הגדרת בשורה שניה שהמספר 0555555555 יקבל את הצינתוק שיכנסו לשלוחה, אז רק הוא יקבל ולא המספר שנכנס, ולכן אמרתי לך שאולי אם תפנה ל @HMJE22 הוא יעשה לך שאוטומטי מי שנכנס מיצר לעצמו שלוחת ראוטינג עם המספר שלו, ואז הוא גם מקבל צינתוק.
-
@אורי-ש אכן ולכן כתבתי שכעת הבנתי, וכוונתי שהבנתי מה שנאמר לי מלמפרע
בכל אופן שוב תודה רבה לכולם
ממש כיף להיעזר בצוות הנפלא שכאן. -