הגדרת שלוחה למעבר במקרה שאין מענה/מענה לא תקין מהשרת במודול API
-
לאחר שליחת הבקשה לשרת, המערכת ממתינה לתשובת השרת
במידה ואין מענה או שהמענה שהתקבל לא תקין המערכת תשמיע M1607 "אין מענה משרת API" והמשתמש ייצא מהשלוחה
אם אפשר להוסיף הגדרה של שלוחה למעבר במקרה כזה .
לדוגמה אם אני רוצה שבמקרה שיש תקלה בשרת, זה יעבור לשלוחה ששולחת לי סמס לדוגמה, וככה אני יודע מיידית שיש תקלה. או שהמאזין יעבור לשלוחה עם הודעה שיש תקלה וכו'.
תודה רבה. -
@צדיק-תמים תשנה את הודעת המערכת
M1607
לשניה שקט
ותגדיר מעבר בסיום -
@נר-יצחק זהו, שלא ראיתי בשום מקום אופציה לקבוע לאן זה יעבור אם אין מענה תקין משרת API
אם יש כזאת אופציה אשמח שתפנה אותי -
@eliyahu אמר במודול API - תקשור עם מחשבים וממשקי נתונים חיצוניים:
מעבר בסיום
הערה: ההגדרות הבאות רלוונטיות רק במקרים שאין התייחסות בתגובת השרת לאן להעביר את המשתמש
ברירת מחדל בסיום השלוחה חוזר שלב אחד אחורה ניתן להגדיר מעבר לשלוחה אחרת או ניתוק | ראה כאן את האפשרויות להגדרה.
ההגדרה היאapi_end_goto=/5/8
בדוגמה, בסיום המשתמש יעבור לשלוחה 5/8 שתחת התיקייה הראשית
-
@שואל-ברצינות זה עדיין לא מספיק עוזר, כי אין לו אפשרות לבודד מתי הוא סיים בגלל שלא היתה תשובה מהשרת, ומתי הוא סיים כשהייתה תשובה טובה מהשרת
-
@amp-Software-0 אמר בהגדרת שלוחה למעבר במקרה שאין מענה/מענה לא תקין מהשרת במודול API:
@שואל-ברצינות זה עדיין לא מספיק עוזר, כי אין לו אפשרות לבודד מתי הוא סיים בגלל שלא היתה תשובה מהשרת, ומתי הוא סיים כשהייתה תשובה טובה מהשרת
מה זאת אומרת?
בתשובה רגילה אתה מחזירgo_to_folder
, ההגדרה שבשלוחה מופעלת רק אם לא היתה תשובה תקינה. -
@שואל-ברצינות אמר בהגדרת שלוחה למעבר במקרה שאין מענה/מענה לא תקין מהשרת במודול API:
ההגדרה שבשלוחה מופעלת רק אם לא היתה תשובה תקינה.
ליתר דיוק אם לא היתה תשובה כלל של מעבר.
-
@nyh אמר בהגדרת שלוחה למעבר במקרה שאין מענה/מענה לא תקין מהשרת במודול API:
@שואל-ברצינות אמר בהגדרת שלוחה למעבר במקרה שאין מענה/מענה לא תקין מהשרת במודול API:
ההגדרה שבשלוחה מופעלת רק אם לא היתה תשובה תקינה.
ליתר דיוק אם לא היתה תשובה כלל של מעבר.
אתה יכול להחזיר
hangup
...
אבל אפילו במקרה שהוחזרה תגובה שלא בפורמט המתאים זה יבצע את ההגדרה שבשלוחה -
בתשובה רגילה אתה מחזיר go_to_folder, ההגדרה שבשלוחה מופעלת רק אם לא היתה תשובה תקינה.
מה הפירוש 'בתשובה רגילה אתה מחזיר
go_to_folder
'? ואם הוא מחזיר רקid_list_message
ומעוניין לדעת האם יש תקלה בזה?
זה אמנם אפשרי לשרשר לכל פעולה שתבצע go_to_folder, אבל זה לא יעיל אם רוצים להחזיר read שאי אפשר לשרשר אליו פעולה -
@amp-Software-0 אמר בהגדרת שלוחה למעבר במקרה שאין מענה/מענה לא תקין מהשרת במודול API:
בתשובה רגילה אתה מחזיר go_to_folder, ההגדרה שבשלוחה מופעלת רק אם לא היתה תשובה תקינה.
מה הפירוש 'בתשובה רגילה אתה מחזיר
go_to_folder
'? ואם הוא מחזיר רקid_list_message
ומעוניין לדעת האם יש תקלה בזה?
זה אמנם אפשרי לשרשר לכל פעולה שתבצע go_to_folder, אבל זה לא יעיל אם רוצים להחזיר read שאי אפשר לשרשר אליו פעולהנתתי דוגמא. כשאתה שולח read אתה גם מקבל את התגובה בד"כ ( אם המשתמש לא ניתק, אבל זה נושא נפרד ) ויכול לעבד אותה וגם להעביר את המשתמש לשלוחה שתחזיר מהשרת. אם ה-read לא היה תקין המשתמש יעבור באופן אוטומטי לשלוחה שהוגדרה לשגיאות.