שמירת ערכי הנתונים כטקסט ב-ListAllInformation
-
יש לי שלוחה של מודל קבלת נתונים שבה צריך לבחור בין 2 אפשרויות, ואני רוצה שאם הקיש 1 זה ישמר בקובץ ListAllInformation הטקסט 'ירושלים' ואם הקיש 2 ישמר 'בני ברק' ולא המספרים של ההקשה.
לפי ההוראות של ימות המשיח אפשר להחליף את זה רק בדפים שנשלחים במייל וקבצי HTML ו-YMGR, מישהו יודע פיתרון ? -
עריכה:
@שואל-ברצינות ,לא קראתי מספיק טוב את ההודעה שלך וחשבתי שאתה רוצה לשמור את המספר שהקישו.
אחרי ההסבר של @עץ-השדה בהודעה הבאה
קראתי שוב את ההודעה ואכן נראה שזה כוונתך לשמור את ערכי הנתונים ולא את הנתונים בעצמם, הפתרון הפשוט הוא לבקש פיתוח, אבל אולי ימצאו לך קומבינה לעשות את זה -
@תפארת1 כנראה לא הבנת את כוונתו, הוא רוצה כמו באפשרות שמובא בסוף ההסבר על המודול:
בקובץ ApprovalAll.ini אתה רושם לדוגמא:
P050=עם או בלי תחבורה P051=תחנה P050+1=עם תחבורה P050+2=בלי תחבורה P051+1=ירושלים P051+2=קרית גת P051+3=אשדוד P051+4=בני ברק P051+5=ביתר עילית P051+6=בית שמש P051+7=מודיעין עילית P051+8=ערים אחרות
ואז בקובץ HTML וYMGR יופיע עמודה בשם "עם או בלי תחבורה" עמודה אח"כ "תחנה" ובשורות של כל מאזין יהיה כתוב כשלחץ 1 - "עם תחבורה" וכשלחץ 2 - "בלי תחבורה", ותחת העמודה "תחנה" במקון מספר שהקיש המאזין, יהיה כתוב את שם העיר
והוא רוצה שחוץ מהקובץ המדהים שיצא לו בHTML, שיעדכן גם בקובץ ListAllInformation
מקווה שכיוונתי לדברי @שואל-ברצינות
-
@עץ-השדה אמת, כיוונת לדברי, אין לי הרבה ענין בקובץ ה-HTML ה'מדהים' (באמת !, קצת css animation לא יזיק ), הרבה יותר קל 'לפלטר' ולנתח קבצי נתונים נקיים
-
@שואל-ברצינות נראה לי שהאופציה היחידה שיש לך היא להוריד את הקובץ ולפתוח בפנקס הרשימות ולעשות החלף הכל 1 ל ירושלים ו 2 לבני ברק.. זה יעזור רק אם אין לך עוד תשובות של 1 או 2..
-
@מוטלה אמר בשמירת ערכי הנתונים כטקסט ב-ListAllInformation:
@שואל-ברצינות נראה לי שהאופציה היחידה שיש לך היא להוריד את הקובץ ולפתוח בפנקס הרשימות ולעשות החלף הכל 1 ל ירושלים ו 2 לבני ברק.. זה יעזור רק אם אין לך עוד תשובות של 1 או 2..
אהההה.... בשביל זה כבר יש API....