מודל הקלטה לתיבה אישית, עזרה.
-
הגדרתי בצד ההקלטה כך (השלוחה במיקום הזה /1/1/7/2)
type=record enter_id=yes enter_id_type=phone_or_enter_phone record_name=no say_name=no folder_move=id ;שלא ישמע את מספר הקובץ say_record_number=no ;שלא יהיה תפריט להקלטה נוספת say_record_menu=no לאן יעבור אם הקולט record_end_goto=/1/1/7/2/1 לאן יעבור אם לא הוקלט record_cancel_goto=/1/1אני מחפש לדעת מה בדיוק אני צריך לכתוב בצד ההשמעה שיכנס תמיד לפי זיהוי המחייג ולא ישאל כל פעם אם איזה זיהוי להכנס.
תודה רבהניסיתי להגדיר כך
type=playfile folder_play=id_record folder_to_play=/1/1/7/2ולא שומעים כלום
אשמח מאוד לעזרה
תודה רבה. -
@פישל
תנסה בצד ההקלטות כךtype=record enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no folder_move=id ;שלא ישמע את מספר הקובץ say_record_number=no ;שלא יהיה תפריט להקלטה נוספת say_record_menu=no לאן יעבור אם הקולט record_end_goto=/1/1/7/2/1 לאן יעבור אם לא הוקלט record_cancel_goto=/1/1 -
@nyh אמר במודל הקלטה לתיבה אישית, עזרה.:
phone
באופן הזה הוא לא נותן לי לבחור למי להשאיר את ההודעה אלא ישר עובר להשארת הודעה עם המזהה שלי.
-
//במקום 1/Phone תכתוב את מיקום השלוחה של ההשמעת קבצים. folder_move=for_id-1/Phone type=record enter_id=yes enter_id_type=phone record_name=no say_name=no ;שלא ישמע את מספר הקובץ say_record_number=no ;שלא יהיה תפריט להקלטה נוספת say_record_menu=no לאן יעבור אם הקולט record_end_goto=/1/1/7/2/1 לאן יעבור אם לא הוקלט record_cancel_goto=/1/1תראה שורה ראשונה
-
@nyh הבעיה במודל הזה
שאז אחרי ההקלטה במעבר לשלוחה להוספה לרשימה לבנה, הוא לא מזהה את מספר הזיהוי שהוקש אוטומטי אלא הוא מבקש שוב להקיש את הזיהוי הרצוי. -
-
@nyh סליחה לא אוטומטי, אלא הזיהוי שהוקש בשלוחת הקלטה, הוא מבקש להקיש את הזיהוי שאליו אני יקליט את ההודעה, ואז במעבר להוספה לרשימה לבנה, לא נשמר הזיהוי.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות