נפתר אקסל
-
פוסט זה נמחק! -
@יוסי-לנדא אמר באקסל:
השאלה איך אפשר לעשות שיוכלו לשמוע את הנתונים שבאקסל, המאזינים?
אתה רוצה לעלות קובץ אקסל למערכת וישמעו אותו?
לפי איזה סדר? -
@קול-הקווים אמר באקסל:
@יוסי-לנדא אמר באקסל:
השאלה איך אפשר לעשות שיוכלו לשמוע את הנתונים שבאקסל, המאזינים?
אתה רוצה לעלות קובץ אקסל למערכת וישמעו אותו?
לפי איזה סדר?כן
לפי מה שאני יכתוב באקסל בכל עמודה
הרעיון שהמערכת אומר, כמה כסף יכנס לך מהכולל במילגה הקרובה
(אני רוצה שהמערכת תגיד למאזין סה"כ איחורים...סה"כ ימים... הסכום שיכנס לך יהיה... - זה הרעיון)
תודה רבה רבה -
@יענקלה-הכוכב
תוכל אלי לעזור לי? -
@יוסי-לנדא אין לי מושג באקסל
-
פוסט זה נמחק! -
אתה צריך קובץ אקסל שיש בו טבלה של שמות האברכים והמילגות ומספרי הטלפון שלהם ואח"כ להוסיף בו טור שיוצר את ההשמעה
טורים לפי הסדר הזה, אח"כ את הטור האחרון אתה מדביק במקום השמעות הודעות אישיותמשפחה שם טלפון איחורים חיסורים ימים מילגה מסדר הקראה ישראלי ישראל 583615645 2 0 21 2000 ="0"&c2&"=t-שלום ל"&b2&" "&a2&" בחודש זה היו לך"&d2&" איחורים, וחיסורים "&e2&" , מתוך "&F2&" ימים בחודש זה , המילגה שלך הסופית היא "&G2 עריכה: תודה @אאד , צודק תיקנתי
-
כל הכבוד ל @מנסה
אני חושב שהייתה לך טעות קטנטנה (לא בטוח)
ותיקנתימשפחה שם טלפון איחורים חיסורים ימים מילגה מסדר הקראה ישראלי ישראל 583615645 2 0 21 2000 ="0"&C2&"=t-שלום ל"&B2&" "&A2&" בחודש זה היו לך"&D2&" איחורים, ו"&E2&" חיסורים , מתוך "&F2&" ימים בחודש זה , המילגה שלך הסופית היא "&G2&"." כי לפי הדוגמא שלך היה יוצא
0583615645t-שלום ל=ישראל ישראלי בחודש זה היו לך2 איחורים, וחיסורים 0 , מתוך 21 ימים בחודש זה , המילגה שלך הסופית היא 2000
ולפי התיקון :
0583615645=t-שלום לישראל ישראלי בחודש זה היו לך2 איחורים, ו0 חיסורים , מתוך 21 ימים בחודש זה , המילגה שלך הסופית היא 2000.
האם אני צודק?
-
@אאד @מנסה @נר-יצחק @קול-הקווים @יענקלה-הכוכב @אאד
1)תודה לכל העוזרים ולכל אלה שרצו לעזור2)בסוף מצאתי את כל הנוסחה
האם יעזור למישהו ?
אני יפרסם! -
@יוסי-לנדא יא, וודאי
-
כל הכבוד ל @מנסה
ותיקנתימשפחה שם טלפון איחורים חיסורים ימים מילגה מסדר הקראה ישראלי ישראל 583615645 2 0 21 2000 ="0"&C2&"=t-שלום ל"&B2&" "&A2&" בחודש זה היו לך"&D2&" איחורים, ו"&E2&" חיסורים , מתוך "&F2&" ימים בחודש זה , המילגה שלך הסופית היא "&G2&"." כי לפי הדוגמא שלך היה יוצא
0583615645t-שלום ל=ישראל ישראלי בחודש זה היו לך2 איחורים, וחיסורים 0 , מתוך 21 ימים בחודש זה , המילגה שלך הסופית היא 2000
ולפי התיקון :
0583615645=t-שלום לישראל ישראלי בחודש זה היו לך2 איחורים, ו0 חיסורים , מתוך 21 ימים בחודש זה , המילגה שלך הסופית היא 2000.
האם אני צודק?
אני עשיתי כך וזה עובד לי מצוין
0548412345=f-A.t-פסח כץ.f-B.t-בני ברק.f-C.t-כולל מאיר החיים
0527612365=f-A.t-יהודה לנדא.f-B.t-ירושלים.f-C.t-כולל אמרי יוסף
(שיניתי כאן מהפרטים הנכונים שלי)
בנוסף שמתי בשלוחה הקלטות ושינתי את השם
A השם שלך זה
B וגר ב
Cלומד ב
נראה שזה מאוד ברור
ההגדרות המתקדמות זה type=id_list_message -
@יוסי-לנדא אמר באקסל:
כל הכבוד ל @מנסה
ולפי התיקון :
האם אני צודק?
אני עשיתי כך וזה עובד לי מצוין
0548412345=f-A.t-פסח כץ.f-B.t-בני ברק.f-C.t-כולל מאיר החיים
0527612365=f-A.t-יהודה לנדא.f-B.t-ירושלים.f-C.t-כולל אמרי יוסף
(שיניתי כאן מהפרטים הנכונים שלי)
בנוסף שמתי בשלוחה הקלטות ושינתי את השם
A השם שלך זה
B וגר ב
Cלומד ב
נראה שזה מאוד ברור
ההגדרות המתקדמות זה type=id_list_messageהשאלה שלי:
איך אני יכול לעשות באקסל שלי שאוטומטי כשאני מכניס נתונים בעמודות A B C וכו'
שיעתיק לי לעמודה I(לדוגמא) כל מה שכתוב בעמודות A B C ובין לבין שיכתוב לי את f-A.t- ו f-B.t-
האם מישהו יכול לעזור לי בזה -
-
עריכה : טעות שלי סליחה, @יוסי-לנדא
-
תכניס את הנוסחה הבאה [הקטע בהתחלה זה אם האקסל מחק לך את ה"0 " בתחילת הטלפון]
הנוסחה מסודרת כך:
טור A =טלפון, טור B =שם ומשפחה, טור c = כולל, טור D = מה שתרצה .="0"&a2&"=f-A.T-"&B2&"f-B.T-"&C2&"f-C.T-"&C2&"f-D.T-"&D2
-
@מנסה
לא הבנת את השאלה !
השאלה שלי:
איך אני יכול לעשות באקסל שלי "אוטומטי" כשאני מכניס נתונים בעמודות A B C וכו'
שיעתיק לי לעמודה I(לדוגמא) כל מה שכתוב בעמודות A B C ובין לבין שיכתוב לי את f-A.t- ו f-B.t-
יכול ליהות שזה לא שאלה לפורום זה (כי בעצם השאלה הוא איך עושים את זה בהגדרות של אקסל)
אבל אני צריך את זה למערכתהאם מישהו יכול לעזור לי בזה?
תודה רבה
@אאד -
תעתיק את הנוסחה הזו לטור I ותמרח אותה על כל הטור [מורחים על ידי שעומדים על המשבצת המלאה בנוסחה בקצה השמאלי למטה, הסמן משתנה לשחור, ומושכים כלפי מטה]
אם אתה רוצה שזה גם יעלה לך את זה אוטומטי למערכת, זה אפשרי או ע"י מאקרו או ע"י פונקציה [אם זה לא הרבה שמות]
-
תעתיק את הנוסחה הזו לטור I ותמרח אותה על כל הטור [מורחים על ידי שעומדים על המשבצת המלאה בנוסחה בקצה השמאלי למטה, הסמן משתנה לשחור, ומושכים כלפי מטה]
אם אתה רוצה שזה גם יעלה לך את זה אוטומטי למערכת, זה אפשרי או ע"י מאקרו או ע"י פונקציה [אם זה לא הרבה שמות]
סליחה
אבל לא הבהנת אותי
אני כותב את כל הפרטים(כ5000 אנשים)
שם עמודה A
כתובת עמודה B
סכום האיחורים עמודה C
וכו' וכו'אני צריך שאוטומטי יכתוב לי בעמודה I
את כל הפרטים כולל כל הנוסחה בין כל פרט ופרט (בין השם לכתובת f-A.t- ובין הכתובת לסכום f-B.t-תודה רבה
-
-
@יוסי-לנדא תיצור איתי קשר במייל
dushi.aad@gmail.com -