פתיחה וניוד מספר בחינם לוירטואל פלוס
-
אשמח לדעת האם ניתן לפתוח מספר בחברות התקשורת לצורך ניוד למערכת וירטואל פלוס ללא שום חיוב מצד החברה {גם על החודש שאני פותח...}
תודה. -
@ישראל-ק אתה יכול להזמין סים בפרטנר עם מספר ותבקש הטבה שהמשלוח יהיה חינם תנייד את זה דרך ממשק הניוד ברגע שמגיע הסים יהיה בערך חיוב של 1 ש"ח לא יותר
יש חוק חיוב יחסי לפי ימי שימוש אתה לא משלם על כל החודש אם השתמשת בקו רק בחלק מהחודש
אתה לא צריך לספר להם שאתה עומד לנייד את המספר אם תספר אף חברה לא תפעיל לך מספר לצורך ניוד אם הוא לא היה שלך בעבר וגם אם כן לא בכל החברות מסכימים -
@telepoint-ivr הם לא יחייבו אותי חיוב חודשי מלא {למשל קניתי חבילה של 30 ש"ח הם לא יחייבו אותי באותו חודש ב 30 ש"ח}
-
@ישראל-ק
@telepoint-ivr אמר בפתיחה וניוד מספר בחינם לוירטואל פלוס:יש חוק חיוב יחסי לפי ימי שימוש אתה לא משלם על כל החודש אם השתמשת בקו רק בחלק מהחודש
זה לא איזה טובה שהם עושים, זה החוק
-
@צדיק-תמים
אני עשיתי ב019
לא עלה לי כלום -
@8544604 אמר בפתיחה וניוד מספר בחינם לוירטואל פלוס:
@צדיק-תמים
אני עשיתי ב019
לא עלה לי כלוםתמיד יש יוצא מן הכלל...
-
@ישראל-ק למה שלא תעשה עם טוקמן?
-
@telepoint-ivr אמר בפתיחה וניוד מספר בחינם לוירטואל פלוס:
@ישראל-ק אתה יכול להזמין סים בפרטנר עם מספר ותבקש הטבה שהמשלוח יהיה חינם תנייד את זה דרך ממשק הניוד ברגע שמגיע הסים יהיה בערך חיוב של 1 ש"ח לא יותר
יש חוק חיוב יחסי לפי ימי שימוש אתה לא משלם על כל החודש אם השתמשת בקו רק בחלק מהחודש
אתה לא צריך לספר להם שאתה עומד לנייד את המספר אם תספר אף חברה לא תפעיל לך מספר לצורך ניוד אם הוא לא היה שלך בעבר וגם אם כן לא בכל החברות מסכימיםהמספר עצמו לא עולה כסף???
-
@אלי-כהן-0 לא חד משמעית רק החבילה בחיוב על ניצול יחסי של ימים מתוך החודש