החזרת תשובה מהשרת להשמיע קובץ שונה בתחילת התפריט
-
שלום,
אני רוצה, למשל, שכל מי שנכנס לקו שלי בפעם השלישית ישמע בתחילה את ההודעה "להרשמה לצינתוקים הקש 7" ורק לאחר מכן את התפריט.
אני רוצה לעשות זאת בתשובה מהשרת. אך התשובה מהשרת היא בשלוחה של API.
יש דרך להחזיר את הלקוח לשלוחת התפריט ולשנות את סדר ההשמעות בתפריט?
ישנה דרך אחרת לעשות זאת באמצעות API?
תודה רבה!
נ.ב אני יכול להעביר אותו לשלוח אחרת, ובה להשמיע לו את הקובץ, ובסיום להחזירו לתפריט, אך במצב זה אם יקיש משהו, לא יקבל מענה, כיוון שאינו בתפריט -
@eladnoam2 אמר בהחזרת תשובה מהשרת להשמיע קובץ שונה בתחילת התפריט:
שלום,
אני רוצה, למשל, שכל מי שנכנס לקו שלי בפעם השלישית ישמע בתחילה את ההודעה "להרשמה לצינתוקים הקש 7" ורק לאחר מכן את התפריט.
אני רוצה לעשות זאת בתשובה מהשרת. אך התשובה מהשרת היא בשלוחה של API.
יש דרך להחזיר את הלקוח לשלוחת התפריט ולשנות את סדר ההשמעות בתפריט?
ישנה דרך אחרת לעשות זאת באמצעות API?
תודה רבה!
נ.ב אני יכול להעביר אותו לשלוח אחרת, ובה להשמיע לו את הקובץ, ובסיום להחזירו לתפריט, אך במצב זה אם יקיש משהו, לא יקבל מענה, כיוון שאינו בתפריטבפשטות תעשה את כל התפריט הראשי ב-API
-
@אבו תודה.
אני רוצה שגם מי שלא מבין בAPI יוכל לשנות את סדר התפריט.
אך אם זו הדרך היחידה, אעשה כך...
יש עוד רעיון אולי? -
@eladnoam2 אולי תעשה בשלוחה הראשית הפניה לפי רשימ"ת 1 ומי שלא רשום עובר להוספה שקטה לרשימ"ת 1 (ושיהיה רק פעם אחת בשיחה) ומי שרשום עובר לחסימה ומי שרשום כחסום עובר לתפריט ששם ישמעו את מה שאתה רוצה שישמעו פעם שלישים כי כך בפעם הראשונה לא ישמע כי הוא לא קיים בכלל ובפעם השניה לא ישמע כי הוא קיים ולא חסום ורק מהפעם השלישית שהוא חסום הוא ישמע את זה (ושהרשימ"ת שיתווסף אליה בסוף תהיה רשימ"ת אחרת לא 1)
-
@אבו בניתי הדוגמא שלי לפעם שלישית שישמע הקלטה מסויימת זה רק דוגמא.
אני חייב לעשות זאת בAPI יש לי המון תנאים.
עשיתי את זה בAPI, הבעיה היחידה שלי שכשהוא שומע את ההקלטה בשלוחת API ולוחץ 1 למשל, לא קורה כלום, עד שיסיים לשמוע את ההקלטה, ואז בעצם מגיע לתפריט.
עכשיו אני חושב, אולי יש אפשרות בשלוחת API לקלוט מה הלקוח לוחץ, ולפי זה להפנות אותו לשלוחה המתאימה בתפריט, אתה מכיר אפשרות כזאת?
תודה רבה לך צדיק! -
@אבו בניתי הדוגמא שלי לפעם שלישית שישמע הקלטה מסויימת זה רק דוגמא.
אני חייב לעשות זאת בAPI יש לי המון תנאים.
עשיתי את זה בAPI, הבעיה היחידה שלי שכשהוא שומע את ההקלטה בשלוחת API ולוחץ 1 למשל, לא קורה כלום, עד שיסיים לשמוע את ההקלטה, ואז בעצם מגיע לתפריט.
עכשיו אני חושב, אולי יש אפשרות בשלוחת API לקלוט מה הלקוח לוחץ, ולפי זה להפנות אותו לשלוחה המתאימה בתפריט, אתה מכיר אפשרות כזאת?
תודה רבה לך צדיק!אני לא מבין כלום (אבלך כלום ממש) ב-API, אני רק יודע שזה אפשרי, אבל אני גם יודע שאתה יכול לעשות ב-API שזה יקלוט מה שמקיש ולפי"ז יפנה, או בקיצור אתה יכול לבנות תפריט שלם ב-API
-
אולי יש אפשרות בשלוחת API לקלוט מה הלקוח לוחץ, ולפי זה להפנות אותו לשלוחה המתאימה בתפריט
מה זה אולי? יש! תשמיע את ההודעה בread ולא ב id_list_message
-
@nyh תודה
אני מנסה לעשות כן.
הגדרתי שאם יקיש 1 יעבור לשלוחה 1, אך הבעיה שאחרי שהוא מקיש המערכת מבקשת לאישור הקש 1 לשינוי הקש 2 (M1034 ), ואיני מוצא הגדרה לבטל את ההשמעה הזו.
יש פתרון? תודה רבה -
@nyh תודה
אני מנסה לעשות כן.
הגדרתי שאם יקיש 1 יעבור לשלוחה 1, אך הבעיה שאחרי שהוא מקיש המערכת מבקשת לאישור הקש 1 לשינוי הקש 2 (M1034 ), ואיני מוצא הגדרה לבטל את ההשמעה הזו.
יש פתרון? תודה רבהאחרי כמות הפעמים שעושה חזרה תכתוב No (במקום digits או alpha או מה שזה לא יהיה)
-
@nyh תודה רבה לך!!!
כתבתי NO במקום No. זאת הייתה הבעיה.... עזרת לי מאוד