עדכון בקשר למקום ותאריך החתונה.
-
מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט איך אני עושה שיהיה קו שכל מי שמתקשר אליו זה ישר יגיד לו את ההודעה שאני יגיד שם ויתנתק בלי שום אפשרות נוספת.
-
פותח מערכת חדשה ומגדיר שלאחר התפריט הראשי יתנתק
-
ומה אני מגדיר בתפריט הראשי?
אני רוצה שלא יצטרכו להקיש כלום, ישר ישמעו את ההודעה. -
@יהונתן-כץ תפתח קו תכניס בתפריט הראשי את הקוד הזה. ותעלה קובץ בשלוחה הראשית בשם 000
type=playfile playfile_000_control_play_noop=yes play_and_return=play_all playfile_end_goto=hangup play_beep=no
-
@יהונתן-כץ אתה יכולה להגדיר את השלוחה הראשית כך:
type=playfile playfile_end_goto=hangup
-
@רבי-יצחק
תודה רבה רבה -
@dudu אמר בעדכון בקשר למקום ותאריך החתונה.:
@יהונתן-כץ אתה יכולה להגדיר את השלוחה הראשית כך:
type=playfile playfile_end_goto=hangup
דומה למערכת שבניתי לאחרונה
מקש 1 - שמיעה חוזרת
מקש 8 - הרשמה לצינתוקים
מקש 6 - כניסת מנהל עם סיסמה וכו'type=playfile title=שלוחה ראשית בפועל, השמעת הודעות play_beep=no control_play0=noop control_play1=go_to_folder control_play2=noop control_play3=noop control_play4=noop control_play5=noop control_play6=noop control_play7=noop control_play8=go_to_folder control_play9=go_to_folder control_play*=noop playfile_control_play_1_goto=/2 playfile_control_play_8_goto=1 playfile_control_play_6_goto=/3 playfile_end_goto=hangup
-
לא חייבים להגדיר את כל הנ"ל בשלוחה ראשית, אפשר להשתמש בכל מערכת קיימת ולהקצות מספר שיופנה לשלוחת השמעת קבצים ע"י הפנית שיחה לשלוחה פנימית לפי מספר מחייג או מחויג ולהגדיר שאחר השמעת הקובץ יופנה לשלוחה אחרת שתוגדר שלוחת ניתוק.(בהמשך אולי אעלה את ההגדרות לכל דבר)