העתקת קובץ ללא הכותרת
-
יש לי קו שעולים מידי יום שיעורים לשלוחה 1 ואני עושה להם כותרת לפני השיעור מה הולכים לשמוע
אחר כך מידי פעם אני מסדר אותם לשלוחות מתאימות: לשיעורים של משפיע זה הקישו 1 וכו'
אבל זה עובר עם הכותרת, ואני לא צריך את הכותרת בשלוחות האלו,
האם יש למישהו פיתרון?עוד שאלה האם אפשר להגדיר מקש של הקלטה מחדש לאותו קובץ [שלא הוקלט מהטלפון שלי] או שיש את זה רק בadmin_options מצב מנהל
-
@963 אמר בהעתקת קובץ ללא הכותרת:
, ואני לא צריך את הכותרת בשלוחות האלו,
האם יש למישהו פיתרון?להוריד את הקובץ למחשב ולמחוק את הכותרת ולהעלות שוב.
או שיש את זה רק בadmin_options מצב מנהל
בדיוק, אתה יכול לבקש פיתוח בAPI לזה!
-
@nyh לא הבנת אותי
הכותרת שאני שם זה דרך הקלטת כותרת בניהול הקובץ שנוצר קובץ 001-Title.wav שנלווה להקלטה
וכשמעבירים את הקובץ דרך ניהול הקובץ זה עובר יחד עם הכותרתגם אין אפשרות למחוק את הכותרת,
רק דרך כניסה לניהול. ו1 אני נותן שלוחות לאנשים לניהול רק לקבצים, ואני לא יכול לתת להם להיכנס לניהול הכללי, ו2 אם יש בשלוחה למעלה מ100 קבצים זה משמעי רק את ה100 הישנים ואין אפשרות להגיע לחדשים. -
@963 למחוק כותרת בעייתי.
להבא, אולי שווה לך לשמור לינק בשלוחה מסויימת של כל שיעור/דרשה, ושם לא יהיה כותרת, ותן להם להעביר/להעתיק מהשלוחה הנ"ל. -
יש לי קו שעולים מידי יום שיעורים לשלוחה 1 ואני עושה להם כותרת לפני השיעור מה הולכים לשמוע
אחר כך מידי פעם אני מסדר אותם לשלוחות מתאימות: לשיעורים של משפיע זה הקישו 1 וכו'
אבל זה עובר עם הכותרת, ואני לא צריך את הכותרת בשלוחות האלו,
האם יש למישהו פיתרון?תנסה להעתיק רק את הקובץ עצמו [להעתיק לא להעביר].
עוד שאלה האם אפשר להגדיר מקש של הקלטה מחדש לאותו קובץ [שלא הוקלט מהטלפון שלי] או שיש את זה רק בadmin_options מצב מנהל
אפשר לעשות בכל שלוחה שתרצה admin_options לניהול הקבצים, ואתה יכול להגדיר רשימת מורשים לניהול של אותה שלוחה [בכל שלוחה מי שתרצה] וכן להחליט איזה אופציות ניהול יהיו פתוחות להם. עי' כאן
-
@מנסה אכן. יש שם אפשרות לעריכה ושינוי הקובץ.
-
השלוחה שאני נותן זה כך:
type=playfile title=עריכת ההקלטות של שלוחה1 folder_to_play=/1 admin_options_open=yes file_move_open=yes file_copy_open=yes delete_file_open=yes control_play_moreA1=file_move control_play_moreA2=file_copy control_play_moreA3=delete_file control_play_moreA5=admin_options after_play_tfr=tfr_more_options control_after_play_moreA1=file_move control_after_play_moreA2=file_copy control_after_play_moreA3=delete_file control_after_play_moreA5=admin_options
כאשר דרך מקש 5 הוא מקליט כותרת
אחר כך מידי פעם הוא מסדר את זה בשלוחה 2 לפי קטגריותוכהוא מעתיק או מעביר דרך file_move/file_copy או דרך admin_options זה עובר יחד עם הכותרת.