בדיקה האם נכנסו לשלוחה
-
@אביי-ורבא
https://f2.freeivr.co.il/post/84381עריכה: שים לב שהדוחות נשמרים אבל לא מומרים לhtml אוטומטי
-
@שמחה-זו-הסיסמא אין קשר. הפוסט ההוא לא מדבר על אי שמירת הדוחו"ת הללו או אחרים, אלא רק על הפסקת יצירת הדוחו"ת בפורמט html/csv.
-
@אביי-ורבא והדו"ח לא נשמר לך ביכלל ?
-
@שמחה-זו-הסיסמא אין בכלל דוחו"ת.
הגדרתי לפני חודשיים את ההגדרה של דוחו"ת חודשיים, והיום את היומיים ואף אחד מהם לא נשמר במערכת. -
@אביי-ורבא
איפוא אתה בודק ?
הדוח נשמר תחת תיקיית LogPlaybackPlayStop
שתחת תיקיית Log
בדקתי אצלי הרגע וזה נשמר -
@אביי-ורבא ערכתי גם את התיעוד שכנראה לא הוגה כראוי, באמת לא הופיע שם שזה נשמר רק תחת תיקיית Log
-
@שמחה-זו-הסיסמא צודק.
תודה רבה! -
@אביי-ורבא דווח יומי זה אומר שזה נשמר סוף יום. לא?
אני צריך לדעת את זה תוך כדיואני חושב שכדאי שאני ישתף מה אני רוצה לעשות
אני רוצה שכל -עם שאני מעלה דרך API קובץ יעלה איתו גם הודעה יש לך ??? הודעות חדשות וגודל בכל הודעה בסיפורה
ולבדוק כל פעם אם נכנסו לשלוחה ואם כן זה מאפס את המספר
אם אני יצליח לעשות משהו כזה (JavaScript) אני בל״נ יעלה לכאן את הקוד -
@מנצפכ אמר בבדיקה האם נכנסו לשלוחה:
@אביי-ורבא דווח יומי זה אומר שזה נשמר סוף יום. לא?
אני צריך לדעת את זה תוך כדילפי מה שאני הבנתי הנתונים נשמרים מיידית, אבל כל יום/חודש/שנה נוצר קובץ חדש.
-
ואני חושב שכדאי שאני ישתף מה אני רוצה לעשות
אני רוצה שכל -עם שאני מעלה דרך API קובץ יעלה איתו גם הודעה יש לך ??? הודעות חדשות וגודל בכל הודעה בסיפורה
ולבדוק כל פעם אם נכנסו לשלוחה ואם כן זה מאפס את המספר
אם אני יצליח לעשות משהו כזה (JavaScript) אני בל״נ יעלה לכאן את הקודזה לא כ"כ מסובך, זה רק דורש משאבים מהגוגל סקריפט והשיטס שאני לא בטוח אם הם שווים את זה עכ"פ יש לי כבר שלד של העניין.
אשתף איתך בעז"ה.
-
@אביי-ורבא יש את המודל הזהשיוצר שתי דוחות נתונים אחד סתם כניסות ומספרי טלפון ואחד כל טלפון כמה פעמים נכנס הדוחות נשמרים בתוך השלוחה ולכאורה אפשר לעדכן מהם נתונים
מקווה שעזרתי
נ.ב. כמובן שאפשר לשים אותו בתור שלוחת מעבר לכל שלוחה אחרת וכך הכניסות נשמרות -
-
@אביי-ורבא סליחה על הטרטור מעניין אותי מה אכפת לך שהמנוע של גוגל יצטרך להתאמץ?
-
@הלי כי אתה תסבול מזה שאם יגמר לך הקרדיטים באמצע החודש, העניין לא יעבוד לך לשאר החודש הקלנדרי ולא תבין למה ותבוא להתלונן כאן...
-
@אביי-ורבא צודק
-
@הלי אמר בבדיקה האם נכנסו לשלוחה:
@אביי-ורבא יש את המודל הזהשיוצר שתי דוחות נתונים אחד סתם כניסות ומספרי טלפון ואחד כל טלפון כמה פעמים נכנס הדוחות נשמרים בתוך השלוחה ולכאורה אפשר לעדכן מהם נתונים
מקווה שעזרתי
נ.ב. כמובן שאפשר לשים אותו בתור שלוחת מעבר לכל שלוחה אחרת וכך הכניסות נשמרותעשיתי דבר כזה אבל משום מה זה לא מתעדכן לי אותו רגע
-
@אביי-ורבא אמר בבדיקה האם נכנסו לשלוחה:
@הלי כי אתה תסבול מזה שאם יגמר לך הקרדיטים באמצע החודש, העניין לא יעבוד לך לשאר החודש הקלנדרי ולא תבין למה ותבוא להתלונן כאן...
זה לא נכון ההגבלות של גוגל הם יומיות ולא חודשיות
ובגלל שאנחנו לא לבד בפורום אז אני יסביר לכל מי שנמצא בפורום ש @אביי-ורבא הבין איכשהו שאני עובד עם גוגל סקריפט ולכן הוא דיבר על קריאות של גוגל -
שאני עובד עם גוגל סקריפט ולכן הוא דיבר על קריאות של גוגל
וזה לא נכון?
ואגב נה זאת אומרת לא מתעדכן באותו רגע באתר של ימות או בקבלת נתונים? -
וזה לא נכון?
זה נכון
מה זאת אומרת לא מתעדכן באותו רגע באתר של ימות או בקבלת נתונים?
אני ניסיתי בקבלת נתונים אבל לא נראה לי שיש הבדל (גם האתר של ימות משתמש באותו קבלת נתונים)
-
@מנצפכ שאלתי רק כדי לדעת אם טעיתי ובנוגע לעדכון מידי אם באתר של ימות זה כן מידי אולי צריך רק למצוא את הדרך לקבל אותם מיד