ברשימה לבנה אופציית כניסה לפי מספר רשימות לא עובד
-
ברשימה לבנה כאן
אופציית כניסה לפי מספר רשימות לא עובד והוא קולט רק את מי שברשימת תפוצה ברירת מחדל .
אם מישהו יכול להסביר למה ואיך עושים שיהיה רשימה לבנה בשלוחה שיבדוק ברשימות תפוצה ולא רק ברשימת ברירת מחדל
תבוא עליו הברכה -
@דא-וואינט-א-איד מה הכוונה כמה רשימות ברשימה לבנה?
אם אתה רוצה רשימה לבנה זו רשימה אחת, ואם אתה רוצה לבדוק ברשימות תפוצה אתה צריך לעובד לפי ההגדרות המופיעות לך ב פילטר-לפי-רשימות-תפוצה-להטמעה-בכל-מודול -
אני מתכווין שאני רוצה לעשות שבשלוחה מסויימת ייכנסו ברשימה לבנה שבודק אם המספר קיים בקובץ ואחר כך בודק האם נמצא ברשימות תפוצה שהגדרתי , עשיתי הכל כמו מה שכתוב בהגדרות ושום דבר , הוא בודק רק בברירת מחדל הכוונה להגדרות האלו:
white_list=yes white_list_type=template_number white_list_template_number=default/1/2/3 וכו'
-
@דא-וואינט-א-איד תעשה בצורה אחרת
בשלוחה תגדיר כך:check_template_filter=*** check_template_filter_blocked_enter=/ check_template_filter_none_enter=/
תחליף את *** ברשימת תפוצה שאתה רוצה שהיא תהיה רשימה לבנה.
מוגדר כאן שמי שברשימה נכנס ומי שלא חוזר לתפריט הראשי, אם אתה רוצה שזה יתנתק תעביר אותם לשלוחת ניתוק -
@מוטלה ,תודה רבה על המשוב והעזרה .
בסוף לפני שראיתי את התגובה שלך כבר הגדרת ככה:check_template_filter=2,1 check_template_filter_none_go_to=/2
השאלה שלי מה ההבדל
-
@דא-וואינט-א-איד אותו דבר! אני הוספתי את זה
heck_template_filter_blocked_enter
שזה חוסם את מי שהמספר שלו מופיע ברשימה והוא חסום
-
@מוטלה אמר בברשימה לבנה אופציית כניסה לפי מספר רשימות לא עובד:
@דא-וואינט-א-איד תעשה בצורה אחרת
בשלוחה תגדיר כך:check_template_filter=*** check_template_filter_blocked_enter=/ check_template_filter_none_enter=/
תחליף את *** ברשימת תפוצה שאתה רוצה שהיא תהיה רשימה לבנה.
מוגדר כאן שמי שברשימה נכנס ומי שלא חוזר לתפריט הראשי, אם אתה רוצה שזה יתנתק תעביר אותם לשלוחת ניתוקאפשר לעשות מכמה רשימות?
-
@שלמה-צובל כן, עם פסיקים בין שמות הרשימות,
ואז אתה יכול להגדיר שכל רשימה תשלח לשלוחה אחרת, בהגדרה כזו:check_template_filter_3_active_go_to=/4