ברשימה לבנה אופציית כניסה לפי מספר רשימות לא עובד
- 

ברשימה לבנה כאן 
 אופציית כניסה לפי מספר רשימות לא עובד והוא קולט רק את מי שברשימת תפוצה ברירת מחדל .
 אם מישהו יכול להסביר למה ואיך עושים שיהיה רשימה לבנה בשלוחה שיבדוק ברשימות תפוצה ולא רק ברשימת ברירת מחדל
 תבוא עליו הברכה
- 

@דא-וואינט-א-איד מה הכוונה כמה רשימות ברשימה לבנה? 
 אם אתה רוצה רשימה לבנה זו רשימה אחת, ואם אתה רוצה לבדוק ברשימות תפוצה אתה צריך לעובד לפי ההגדרות המופיעות לך ב פילטר-לפי-רשימות-תפוצה-להטמעה-בכל-מודול
- 

אני מתכווין שאני רוצה לעשות שבשלוחה מסויימת ייכנסו ברשימה לבנה שבודק אם המספר קיים בקובץ ואחר כך בודק האם נמצא ברשימות תפוצה שהגדרתי , עשיתי הכל כמו מה שכתוב בהגדרות ושום דבר , הוא בודק רק בברירת מחדל הכוונה להגדרות האלו: white_list=yes white_list_type=template_number white_list_template_number=default/1/2/3 וכו'
- 

@דא-וואינט-א-איד תעשה בצורה אחרת 
 בשלוחה תגדיר כך:check_template_filter=*** check_template_filter_blocked_enter=/ check_template_filter_none_enter=/תחליף את *** ברשימת תפוצה שאתה רוצה שהיא תהיה רשימה לבנה. 
 מוגדר כאן שמי שברשימה נכנס ומי שלא חוזר לתפריט הראשי, אם אתה רוצה שזה יתנתק תעביר אותם לשלוחת ניתוק
- 

@מוטלה ,תודה רבה על המשוב והעזרה . 
 בסוף לפני שראיתי את התגובה שלך כבר הגדרת ככה:check_template_filter=2,1 check_template_filter_none_go_to=/2השאלה שלי מה ההבדל 
- 

@דא-וואינט-א-איד אותו דבר! אני הוספתי את זה heck_template_filter_blocked_enterשזה חוסם את מי שהמספר שלו מופיע ברשימה והוא חסום 
- 

@מוטלה אמר בברשימה לבנה אופציית כניסה לפי מספר רשימות לא עובד: @דא-וואינט-א-איד תעשה בצורה אחרת 
 בשלוחה תגדיר כך:check_template_filter=*** check_template_filter_blocked_enter=/ check_template_filter_none_enter=/תחליף את *** ברשימת תפוצה שאתה רוצה שהיא תהיה רשימה לבנה. 
 מוגדר כאן שמי שברשימה נכנס ומי שלא חוזר לתפריט הראשי, אם אתה רוצה שזה יתנתק תעביר אותם לשלוחת ניתוקאפשר לעשות מכמה רשימות? 
- 

@שלמה-צובל כן, עם פסיקים בין שמות הרשימות, 
 ואז אתה יכול להגדיר שכל רשימה תשלח לשלוחה אחרת, בהגדרה כזו:check_template_filter_3_active_go_to=/4