יש אפשרות שסולמית תהיה שלב אחורה ולא למעלה?
-
אם יש לי בתפריט הפניה לשלוחה אחרת, בהקשת סולמית עוברים שלב למעלה מעל השלוחה שהפניתי אליה.
האם יש אופציה שיחזרו אחורה כלומר לתפריט שלפני ההפניה?
מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי מספיק...
תודה!!! -
אם הבנתי נכון השאלה
בא נגיד שלוחה 7>1 מפנה לשלוחה 1>2>3 ואתה רוצה שבהקשה על # יחזור לשלוחה 7 ולא לשלוחה 1>2
האם זה השאלה שלך? -
בעיקרון אין אפשרות, רק או שלב אחד אחורה, או לתחילת המערכת
control_play#=root
.
אבל אתה יכול לעשות כך:control_play#=go_to_folder playfile_control_play_goto=/5/5
במקום ה5/5 תגדיר את השלוחה שהינך רוצה שזה יעבור
-
@yankl אתה יכול להגדיר את סולמית כשלוחה בפני עצמה באותו תפריט, ואז תגדיר שילך לשלוחה שאתה רוצה.
-
-
@zxc נחכה שיענה אם הסתדר ולא ישאיר אותנו ככה.
-
ראשית תודה לכל העונים, אני מלמד בשעות הבוקר ולכן לא הייתי כאן להתפעל מהאדיבות.
הבנתם אותי מעולה, רק שזה לא משהו נקודתי.
יש לי מערכת של שיעורים, כל השיעורים היו מסודרים לפי שם הרב.
כעת עשיתי שלוחה שכולה הפניות לשמיעה לפי נושא.
כמובן יש בה שלוחות תפריט ויש בה שלוחות השמעת קבצים.
שאיפתי שהשלוחה הזו תתנהג כשלוחה רגילה לכל דבר, ולא שבכל פעם שזה מופנה לעץ השלוחות המקורי כאשר הולכים שלב אחורה בסולמית הוא עובר לשלוחות השיעורים לפי שם. כמובן בלי לזכור את סדר ההקשות וההפניות.
אילו היה אפשר להגדיר את הסולמית כך שתלך אחורה זה היה הכי טוב, או לפחות להגדיר מקש אחר לשימוש הזה. לצערי לא מצאתי הגדרה תואמת.
הפתרון הנ"ל להגדיר בתיקייה המופנית, לא יועיל כיוון שיש לי צורך בשימוש רגיל בסולמית.
תודה על הלימוד בנדיבות הלב שנתתם לי! הערכתי. -
@yankl אמר ביש אפשרות שסולמית תהיה שלב אחורה ולא למעלה?:
ראשית תודה לכל העונים, אני מלמד בשעות הבוקר ולכן לא הייתי כאן להתפעל מהאדיבות.
הבנתם אותי מעולה, רק שזה לא משהו נקודתי.
יש לי מערכת של שיעורים, כל השיעורים היו מסודרים לפי שם הרב.
כעת עשיתי שלוחה שכולה הפניות לשמיעה לפי נושא.
כמובן יש בה שלוחות תפריט ויש בה שלוחות השמעת קבצים.
שאיפתי שהשלוחה הזו תתנהג כשלוחה רגילה לכל דבר, ולא שבכל פעם שזה מופנה לעץ השלוחות המקורי כאשר הולכים שלב אחורה בסולמית הוא עובר לשלוחות השיעורים לפי שם. כמובן בלי לזכור את סדר ההקשות וההפניות.
אילו היה אפשר להגדיר את הסולמית כך שתלך אחורה זה היה הכי טוב, או לפחות להגדיר מקש אחר לשימוש הזה. לצערי לא מצאתי הגדרה תואמת.
הפתרון הנ"ל להגדיר בתיקייה המופנית, לא יועיל כיוון שיש לי צורך בשימוש רגיל בסולמית.
תודה על הלימוד בנדיבות הלב שנתתם לי! הערכתי.זה אי אפשר גם אני עשיתי כזה שלוחה שמפנה לכמה מקומות ובהקשה על סולמית הוא חוזר שלב קום איפה שהופנה ולא למקום שהפנתי
אבל אני מציע לך אולי להגיד הודעה לפני ההפניה שבהקשה על X אתם מופנים לשלוחה זו אם אתה רוצים לחזור לתפריט הזה הקישו כוכבית לחזרה לתפריט הראשי ושוב XX להגיע לתפריט זה